Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגאן 2008 3.5 שנים. יש לי את הדגם המשודרג ולא זה הנפוץ מליסינג. הוא יד 2 מבעלות פרטית. בגדול, מרוצה ממנו, נוח, מרווח ובטיחותי, אבל הוא מתחיל "לחרוק" ולא בא לי להשקיע אלפים אלא להשתדרג.

מחפשת משהו בסגנון הנ"ל- בו אפשר להתקין 2 כיסאות בטיחות מאחורה ועדיין יישאר מקום לנוסע 3.

חשובה לי מאוד הבטיחות של הרכב, ובסדר יורד מקום ספסל אחורי , צריכת דלק ונוחות (בעיקר מתייחס לנוחות המושבים ופחות לפינוקים) בגאג גדול זה גם אחלה...

יוצא לי לנסוע הרבה בקיה סיד חדשה, שהבנתי שמקבילה ליונדאי ן30 הפופולארית ואני חייבת להודות שחווית הנהיגה לא ככ נוחה, מה שקצת "מוריד" לי מהרכב הזה.

במחירון יצחק לוי נותן לי 31.000 הרכב דורש עבודת פחחות הוא די חבוט (ברמת שריטות בכניסה ויציאה מחנות בבניין שלי...) ובזמנו כשקניתי מקרסו הבטיחו שבבוא העת אוכל למכור במחיר מחירון ולשרג דרכם.

השאלות הן:

1. בקריטריונים שהצבתי איזה רכב מומלץ? בזמנו לפני רכישת המגאן בדקנו גם פורד פוקוס וסקודה רומסטר היו האופציות שלנו, האם גם היום?

2. האם כדאי לחזור ולקנות בקרסו או בחברת ליסינג אחרת שבה אולי נקבל החזר נמוך יותר על הרכב שלי (אבל אולי גם מחירי קניה זולים יותר כך שיתקזז??

תודה

פורסם

סביר להניח שתוכלי לקבל על הרכב כ-20000 ש"ח בערך (אם הקילומטראז' גבוה אז הרבה פחות)

בשל המחירים הנמוכים בשוק של רנו, נראה לי שהבחירה הנכונה תהיה דווקא רנו פלואנס, ואכן כדאי לך לבדוק אפשרות לטרייד-אין בקרסו.

אפשרויות מעניינות נוספות: קיה פורטה, מיצובישי לנסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הק"מ 140.000, לשנתון זה לא נחשב הרבה.

הצצתי באתר של קרסו והפלואנס 2010 במחירון יצחק לוי מעל 60K השאלה אם מחיר המכירה יותר נמוך מזה?

קיה פורטה אני לא אוהבת, נהגתי בה הרבה. מיצובישי לנסר אבדוק.

פורסם

אם תעשי טרייד-אין מחירים לא אמורים לעניין אותך - רק הסכום שתצטרכי להוסיף, ולדעתי זה יתאים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הי, כנראה שלא הסברתי טוב... התכוונתי שמחיר הרכב עצמו עד 50K לא שאני אצטרך להוסיף 50K כי את זה אין לי...

חשבתי להוסיף בין 25-30...

פורסם

הסברת מצויין והבנתי מצויין. גשי לקרסו טרייד-אין. אופציה של מחירון מול מחירון, תתן לך הפרש שתוכלי לעמוד בו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
קיה פורטה דווקא נוחה... מה לא אהבת בה?

ונסי אמת טריידאין... אפשר להוציא משם אחלה מחירים ככה

מושב הנהג לא נוח בהשוואה למגאן שלי. לא מסתדרת עם כרית הראש (גבוהה מדי) מרגישה לא נעים אחרי שאני מסיימת בה נהיגה. כשאני יוצאת מנהיגה במגאן מרגישה סבבה, אחרי נהיגה בפורטה אני "מעוכה". שוב, בהשוואה למגאן.

• תוכן חדש...