Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב היום אני אמור לקנות רכב פולסווגן פולו 2001 אוטומטית שעברה 115 אלף ק"מ יד רביעית

כמה ספקות לגבי העניין :

1. השם של הבחור שאני עובד איתו הוא לא אותו השם של הבחור על הרשיון

2. לאחר בדיקה ראיתי שהרכב אכן במצב מדהים, הוחלף טיימינג צמיגים ואין עבר פלילי, אך בכל זאת עולות לי כל מני שאלות האם באמת הגיוני ה ק"מ הנמוך ? יש עוד בדיקות שעליי לעשות? או שמדובר אכן במציאה ולא לחשוב פעמים ולקנות כמו כן אני קצת לחוץ לגבי העניין כי מדובר ברכב ראשון שלי. תודה רבה

פורסם

1. יכול להיות שזה סוחר במסווה של אדם פרטי.

2. הק"מ נמוך באופן מחשיד במיוחד שזה יד 4. אתה לקחת את הרכב למכון שאתה בחרת או שהמוכר המליץ?. האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה עם קבלות?.

פורסם

חשוד מאוד,עברה 4 ידיים וק"מ כל כך נמוך. ש לי הרגשה ש ב14 שנות חייה החליפו לוח שעונים.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

מה הכוונה מוכר במסווה ? והאם זה בעייתי

בגדול כהלכתי לראות את הרכב לקחתי איתי בחור מכונאי חבר מהבית מבחינה חיצונית הרכב באמת נראה אמין והמנוע נראה באמת כזה שלא עבר הרבה הטענה של המוכר היא שלפניו נסעה על הרכב זקנה במשך 6 שנים והייתה עושה 4 ק"מ ביום עכשיו אני לא אחד שמבין איך זה הולך בשוק ואם זה הגיוני בכלל או שזה סתם סיפור שהוא ממציא בכל אופן הרכב נראה באמת ממש מצויין

פורסם

עזוב מה הוא מספר. יש היסטוריית טיפולים או לא?.

ברכב הזה אחת הנקודות הרגישות שדורשות התייחסות - רצועות טיימינג (כן כן, רצועות, לא רצועה).

עלות החלפה בערך 2500, אחת ל 3 שנים או 90K הקודם מבניהם.

פורסם

בדקת כמה ק"מ רשום ברשיון שהיה בטסט הקודם?

שאלת למה אן התאמה בין שם המוכר לבעלים של הרכב?

איך יודע שהוחלף טיימינג? אמר לך או הראה קבלה?

צמיגים בני כמה? אולי נראים טוב כי ניקה אותם?

פורסם

ק"מ נמוך לא מבטיח אמינות. אין מה להתלהב מרכב עם ק"מ נמוך יד רביעית, מתיישן שכבר 15 שנה על הכביש.

הפולו האלו רגישות לתחזוקה טובה, היו לי 3 פולו כאלו ידניות (אחת עדיין במשפחה, 2007) וחובה לטפל בהן לפי הוראות יצרן.

ברכב ישן יש להעדיף רכב שמור מטופל עם היסטוריית טיפולים שכל המכלולים בו עובדים ועדיפות גבוהה לגיר רגיל.

מה המחיר המבוקש? וזה שמוכר את הרכב, מה הקשר שלו בדיוק למוכר הרכב?.

פורסם

עוד כמה פרטים מהמודעה : לרכב הוחלפה רצועת טיימינג לפני שנה לפני בערך 10 אלף קילומטר .הוחלפו צמיגים, עשה טיפול 10000 לא מזמן ויש לו טסט כמעט לשנה שלמה (10 חודשים ) מחיר מבוקש 11,000 מחירון בערך 13,700

פורסם

יש רכבים עם ק"מ נמוך יחסית גם בשנתון זה. הרכב שהיה של אשתי ועבר לבן הוא משנת 2001 ויש עליו פחות מ 110,000 ק"מ והרכב הזה תמיד היה אצלנו, כך שזה עובדה.

פורסם

המשפט האחרון שלך אומר הכל: "הרכב הזה תמיד היה אצלנו, כך שזה עובדה".

במקרה הנ"ל מדובר ביד 4 שהמוכר הוא לא הבעלים של הרכב ופותח השרשור לא עונה על שאלה פשוטה אם יש קבלות על הטיפולים או לא.

פורסם (נערך)

אין קבלות לטיפולים , זה אומר לפסול כל אופציה של קניה ?

בנוסף לקח בבדיקה של מכונאי בסיסית אפשר היה לראות שהוחלף שמן כי השמן היה באמת בהיר ושקוף , פילטרים חדשים ו כו '

עריכה אחרונה על ידי Ilya Melihov
פורסם (נערך)

אני הייתי מדפדפף לרכב הבא, אבל זה שיקול שלך.

אם לא החליפו רצועות טיימינג (אין לך תיעוד טיפולים, אתה מסתמך על מה שהמוכר אומר) אתה לוקח חתיכת סיכון שאם ייקרעו הרצועות או אחת מהן אתה בבעיה רצינית.

כשהייתי בעלים של הפולו הנ"ל למרות שהיא היתה זקנה המשכתי לטפל במוסך מסודר עם חלקים מקוריים ושמרתי את כל הקבלות, ככה שזה שקנה ממני את הרכב ידע ה-כ-ל על הרכב (אגב בצ'מפיון נותנים שנתיים אחריות על רצועת טיימינג אם החלפת אצלהם, יש מוסכים אחרים לא מורשי יבואן שגם נותנים אחריות כמו מוסך רון).

פולו זה רכב טוב אבל יש להעדיף רכב עם היסטוריית טיפולים מתועדת וגיר רגיל.

חוץ מזה - אתה קונה רכב ישן ועדיף לך לחסוך עוד ולקנות רכב חדש יותר שלא כל יומיים תבלה במוסך בגלל תקלות.

דעתי? תתאמץ טיפה ותחפש גטס/פונטו משנתון מתקדם יותר עם היסטוריית טיפולים מלאה. אם אתה רוצה פולו- תחסוך עוד תרכוש אחת משנתון 2007 לפחות וכמובן שתהיה עם היסטוריית טיפולים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

יותר מדי דיבורים וחשדות - רד מהעניין.

בכל מקרה, יכולה תמיד להיות סיטואציה כמו אצלי שהרכב ברישיון רשום עדיין על שם הבעלים הקודמים (לא כולים מחזיקים את התופס העברת בעלות צמוד אל הרישיון).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...