ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפשת אוטו אמין וחסכוני . אני סטודנטית וצריכה משהו עם כמה שפחות תקלות. האלטו שמצאתי עשתה 120 אלף קילומטר , יש לי עליה שנה אחריות על מנוע גיר ושילדה והיא עולה 5 אלף יותר מהגטס שעשתה 130 אלף קילומטר , השאלה אם שווה להשקיע עוד 5 אלף על הסוזוקי. הנסיעות שלי בעיקר בין עירוניות אבל לא רק .
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 971 צפיות
שלום רב, אני מתלבט ברכישה בין מספר דגמים של "מיני משפחתיות": 1. יונדאי i25, 2011, נפח 1400 סמ"ק, מחירים נעים בין 50-55 אלף. רושם אישי: רכב שהמליצו לי עליו הרבה אנשים, הבעיה שלי איתו היא בעיקר למצוא אותו במחיר טוב ועם קילומטראז' לא גבוה. 2. שברולט סוניק, 2011, נפח 1400-1600 סמ"ק, מחירים בין 45-50 אלף. רושם אישי: מחיר קורץ, אבל הרבה אנשים לא המליצו לי על שברולט באופן כללי עקב תקלות מרובות וראיתי גם צריכת דלק גבוהה יחסית למיני משפחתית. 3. מיצובישי לאנסר 2010-11, נפח 1500 סמ"ק, מחירים 40-50 אלף. רושם אישי: רכב בטיחותי, אמין, קשה למצוא קילומטראז' מתחת ל100. 4. סוזוקי SX4, 2010, נפח 1600 סמ"ק, מחירים סביבות 50 אלף. רושם אישי: רכב מאוד אמין, לא מכיר את רמת ה…
הודעה אחרונה מאת adrigoal, -
קפצור מול ספורטאז 1 2
מאת CX25GTI-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לצורך של התנידות בעיקר בעיר וכרכב שני מה לדעתכם עדיף ? את הקפצור ניתן לרכוש ב 114 א"ש על הכביש , מדובר על דגם היקר שעולה אצל היבואן כ 129 א"ש אשר מגיע בצביעה דו גוונית. את הספורטאז אורבן 1.6 נית לרכוש ב 126א"ש על הכביש. הרכב ירכש לתקופה של 4-5 שנים וירשם כיד שניה כאשר יד ראשונה תהיה חברה כגון אלבר \ אלדן וכדומה. הערות \ הארות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת מאיר234, -
-
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם... אני מתעניין לאחרונה בשברולט מאליבו 2015 טורבו ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)איזה איזורי חולשה יש לרכב הזה ? 2)והאם התיבה והמנוע יחזיקו שיפורים בעתיד כגון צ"פ ,קיט יניקה וכדומה ? תודה לעונים !!!
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 550 צפיות
שלום לכולם, בעבודה חדשה שלי נותנים לי אוטו.אז רציתי להתייעץ איזה אוטו לקחת. מדובר על רכב עד 120k.רכב חדש, אוטומט חשוב לי שיהיה רכב משפחתי עם תא מטען גדול. בנתיים אני מתלבט בין: i25 Skoda Rapid Chevrolet Sonic Sedan אל הנייר סקודה יותר טובה,אבל אבזור לא משהו.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם אחרי שכבר ננעלתי על רכב וקיבלתי פה טיפים - החלטתי לרדת מהרכב שניה לפני שלקחתי אותו לבדיקה בשל ק״מ גבוה יחסית ומחיר ״ממוצע״ - תודות לפורום. אני חוזר לחיפושים ובין כל הרכבים שמצאתי ביד 2 - 2 משכו את עיניי וקבעתי איתם לבדיקה קפדנית. 1. יונדאי i20 inspire שנת 2010 יד 1 - שלמה סיקסט ליסינג תפעולי יד 2 - פרטית ק״מ 54000 מחיר מבוקד 52000 שקלים (גמיש) 2. יונדאי i20 inspire שנת 2009 יד 1 - פרטית יד 2 - פרטית (טכנית עבר בתוך המשפחה) ק״מ 85000 מחיר מבוקד 49000 שקלים (גמיש) מתלבט בין 2 הרכבים האלו - ברכב הראשון מליסינג יהיה קצת קשה להמציא את היסטוריית טיפולים אבל שניהם מטופלים במוסכים מורשים בעיקרון. אני לא רוצה לקחת את שניהם לב…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 990 צפיות
היי כולם ושבוע טוב. יש בבעלותי דייהטסו YRV 01 על השעון 180K. קניתי אותה לפני שנתיים מטרייד מוביל. בשבועות האחרונים עולים לי קצת רגשות ומחשבות (שהולכות ומתגברות) לשדרג את הרכב למשפחתית עם מנוע 1600 סמ"ק, בשביל להרגיש קצת יותר "אוטו" יותר כוח ויותר כיף - לא שהדייהטסו חס וחלילה בעייתית. אני סטודנט בלימודי ערב - כך שאני עובד משרה מלאה. הנסועה השבועית שלי עומדת על 100KM-150KM כאשר זה 40% עירוני 60% בין עירוני, כאשר פעם בחודש יש נסיעה לכנרת\צפון לטיולים\קמפינג. חשבתי על למכור את הדייהטסו (לא נראה לי שיהיה בעיה למכור אותה - מכונית נפלאה!) ולהוסיף עוד בערך 10K זוזים. פזלתי לכיוון פורד פוקוס\מונדיאו (יודע שהיא עם מנוע 2.0L), קיה סראטו בציר 06-08. שמעתי שיש בעיות למ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 899 צפיות
שלום, אני מחפש רכב לצורך נסיעה ללימודים וחזרה. אני נעול על יפני או קוריאני עד 30K, אולי חריגה בעוד 5K. הדגש הכי חשוב זה חסכון בדלק ואמינות, לא משנה לי סוג רכב ולא משנה לי סוג מנוע. אם זה ידני, הרי זה משובך. ראיתי כבר כמה דגמים מאוד מעניינים אבל הרכב שהכי סקרן אותי הוא: יונדאי אלנטרה(היה במשפחה בעבר אבל 1600 סמ"ק, 2003 ואוטומט, על הפנים עם בעיות גיר ותצרוכת דלק רציניות) 2000 סמ"ק, ידני, דיזל. האם שווה להתקרב לרכב? או שמה לחפש כיוון אחר? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לקנות רכב בתקציב של 40 - 45 אלף יש לי 2 שאלות 1. מה החוות דעת שלכם על הונדה סיוויק האצבק 2007 מנוע 1800, 140 כ"ס גיר רובוטי מצמד אחד 6 הילוכים, דגם ספורט. 2.מה עדיף את ההונדה שציינתי או גולף 2008 TSI 1.4 גיר אוטומטי ואולי אופציה ל DSG? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ci_tcu, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת רכב קטן עד 30K (גג 35K) משנת 2006 ומעלה, אוטומטי, בטיחותי, אמין וחסכוני (מבחינת דלק וטיפולים). אשמח להמלצות בדגש על בטיחות. תודה
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ההורים מחפשים רכב חדש (לא מהחברה,שנתון 2012+), לאמא שלי יש חברה בעבודה עם I30 הצורה החדשה ואמא שלי ממש נדלקה על הרכב . לא מזמן עברתי תאונה עם האוטו הקודם (קורולה 2007 ששירתה אותנו בנאמנות 5 שנים) שלא באשמתי, בקיצור קיבלנו את כספי הביטוח ועכשיו - המסע לקניית רכב . אז התחלנו לדבר על הI30, בעיקרון הדרישות הם של משפחה קטנה, בעיקרון אנחנו 6 נפשות אבל יש עוד רכב בבית וגם 2 אחים בבסיס ואני בלימודים במכללה, בעצם רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר כשיש באוטו רוב הזמן 1-2 אנשים כולל נהג . נעבור לדרישות מהרכב: תא מטען - התא מטען של הקורולה הספיק לנו דיי והותר לכן לא חוששים מבחינת ה I30 . חסכון בדלק - מחפשים בסביבות 1-11 לפחות . כוח - שוב, הכוח של הקורולה הספי…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, 1.אני בחיפושים אחר סופר מיני קטנה עם תא מטען גדול (יחסית) אני מחפש בכיוון של skoda fabia אבל לאחרונה המליצו לי גם על opel corsa אשמח לחוות דעת עליה. אני מדבר על 2011 אוטומט מנוע 1.4 (אם אני זוכר נכון) 2.מה ההבדל בין מנוע 1.2TSI לבין 1.4\1.6 - ראיתי שפאביה 2010 מגיעה עם 1.4 ופאביה 2011 ומעלה יכולה להגיע עם 1.2TSI - האם זהו הבדל קריטי למישהו שרוב נסיעותיו יהיו בעיר ? 3.קצת לא קשור, ומצטער אם אני עובר על חוקי פורום כלשהם (לא מצאתי משהו שאוסר), מישהו מכיר מכון לבדיקה של הרכב מומלץ באיזור תל אביב ? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף לעסק קטן ליסינג תפעולי או פרטי? או מימון בכלל? מבחינה כלכלית מעוניין לקנות טנדר קטן ואולי לאחר 3 שנים לרכוש את הרכב. ומה עדיף מקדמה של 30% פחות ? יחותר? אשמח לתגובותכם איציק
הודעה אחרונה מאת עמית, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, פוזל לעבר הנעה אחורית ושוקל להחליף לאחד הדגמים הבאים משנתון 2009/10: 1. 118i מנוע 2.0 אטמוספרי אוטומט 143 כ"ס ו19.5 קג"מ 2. 120i מנוע 2.0 אטמוספרי אוטומט 170 כ"ס ו21.9 קג"מ מה שחשוב לי לקבל עליו חוו"ד: 1. התנהגות כביש והנאה מנהיגה 2. ביצועי מנוע 3. מחלות למיניהן 4. עלויות אחזקה תודה
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום! אני מתכנן לרכוש MEGANE RS CUP...מחפש יותר מידע על הרכב מבחינת תחזוקה, שימוש יום-יומי. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות איכותיות. בבקשה תעזרו לי לכוון אותי למקום הנכון, אולי לאנשים נכונים... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 651 צפיות
שלום, אשמח להמלצה לרכב מישני עד 30K. ביצועים ואיבזורים לא מעניינים. שיהיה אמין, חסכוני ורצוי בטיחותי מפני שמדי פעם יסיע ילדים לנסיעות קצרות. יש כרגע פוקוס 2002 אבל כבר שנים יש בעיות של התחממות, לא משנה מה עושים. אגב, כמה מקבלים היום על רכב כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 807 צפיות
תקציב - 65K גיר - עדיפות לידני. גם בגלל המחיר וגם בגלל טיפולים. שנתון - 2012-11 ומעלה ההתלבטויות: פיאסטה (אך ורק ידני) סוויפט פולו (אך ורק ידני) איביזה 1.2 TSI דרישות: צריכת דלק נמוכה, סביבות ה 1:14 שלא תתאמץ יותר מדי בעליות חיבור USB מובנה מומלץ. מרווחת, 5 דלתות חובה! (פיקנטו, אלטו וכל השאר צפופות למימדים שלי ) תודה והמשך שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת adam_219, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני מחפשת רכב קטן, בטיחותי, אמין וזול לתחזוקה והמליצו לי הרבה אנשים על הסיריון. ממה שיצא לי לבדוק ולראות הסיריון עומדת בתנאים אך אני לא סגורה עד כמה היא בטוחה. ראיתי שהיא קיבלה 4 כוכבי בטיחות כמו שאר המכוניות שהמליצו לי עליהם אך בפועל שהלכתי לראות רכבים יצא שליותר מ-60% יש מכה בשילדה /שאסי מתאונות קטנות או מכות חניה (לטענת המוכרים). הבנתי בסיריון השילדה מאוד קרובה לפח הרכב. השאלה שלי היא עד כמה הסיריון בטוחה אם בכלל, והאם באמת מכל מכה השלדה ברכב זה מקבלת מכה או שפשוט נפלתי על מוכרים שקרנים ואלה היו רק תאונות רציניות? ולסיכום האם אתם ממליצים על הרכב לפי הקריטריונים שלי?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 768 צפיות
שלום, אנחנו משפחה של 4 נפשות, יש צורך ברכב בעיקר לצורכי התניידות בעיר- אשדוד, לפעמים לנסיעה מאשדוד לת"א. יש לנו תקציב של 40,000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים על כל מיני מכוניות מיני (סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו, יונדאי i10...) וחשבתי על מכונית כזו גם בעצמי. אני צריך כמובן שהרכב יהיה כמה שיותר קרוב לרכישה מחנות ( קילומטרז' נמוך, שנה מאוחרת). שלא יהיה בעייתי מבחינת תיקונים במוסכים.. (חלקים, מחיר...), שיהיה זריז, מהיר, וכמה שיותר חסכוני בדלק יש דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
-
- 15 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ברצוני לקנות רכב משומש אך יחסית חדש בתקציב של עד 40-45 א' ש"ח. יש לי הזדמנות לקנות פיאט בראבו 2011 עם 80 א' ק"מ בערך בסכום זה. עד כה התעניינתי בסופר מיני, אבל במחיר זה אולי כבר עדיף לעבור למשפחתית. אם יש למישהו חוות דעת על הרכב, אשמח לשמוע אותה. מחלות בחשמל/מכנית, סחירות, אמינות, נוחות (גיר ידני) ואיך רכב זה בכללי? קראתי עד כה (בפורום זה ובכלל) חוות דעת די חיוביות מ- 2011, אני רוצה לדעת אם דברים השתנו מאז תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת sheva144, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
בין מזדה CX5 לבין מוצובישי האוטלנדר . אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת pinicohen1233, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 793 צפיות
שלום, לאחר שמכרתי את הסובארו אימפרזה 2005, אני מחפש רכב שיענה על הדרישות שלי: 1. יכולת סחיבה גבוהה- הרכב יסחב באופן קבוע ציוד במשקל 250 ק"ג, זה משקל שלא ייצא מהרכב אלא יהיה מחובר אליו מהרגע שאתקין אותו ברכב ועד שהרכב יימכר (סביר להניח שאחזיק אותו 3 שנים לפחות). 2. תא מטען גדול + עדיפות משמעותית ל 5 דלתות. 3. צריכת דלק סבירה- אני נוסע כ 20K ק"מ משנה, שזה די ממוצע, לא הייתי רוצה רכב שישתה אחרי כל תוספת המשקל 1:7 כשיש היום רכבים שיכולים לעשות צריכה טובה פי 2 בלי יותר מדי בעיות. הסובארו עם כל המשקל, חישוקי 17" ומה לא, עשתה 1:9. 4. אמינות סבירה- אני יודע שאני לא אשיג את האמינות שהיתה לי בסובארו, אבל אני לא אקנה רכב שאבלה בו הרבה במוסך. 5. רוב הנסי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם, הלך לאבא שלי הרכב טוטאל-לוסט קנה אותו לפני ארבעה חודשים, ניסן נוט 2015. הוא כרגע מעוניין לקנות רכב חדש וחסכוני. רוב הנסיעות מחוץ לעיר. הניסן לקחה לו משולב באזור ה 1/14. אני בטוח שהוא יכול למצוא רכב חדש 2015 עם נתונים טובים יותר.. הדרישות הם רכב איכותי (שלעניות דעתי עדיף יפני) קטן, (לא סגנון סוזוקי אלטו פיצית, הם היו רגילים לפורד פוקוס) חסכונית. הבנתי שההיברדיות הן יעילות יותר לנסיעות בתוך העיר, האם זה אומר שלא כ"כ משתלם לו לקנות היברידית? מה עם תוחלת חיים של מנוע היברדי? חשבתי על היאריס והשאלה האם היברידית או לא.. או שישנה אופציה אחרת של הזרקה ישירה (DSG) שגם הבנתי חסכונית , שלושה צילנדרים, אבל הבנתי שיש בעיה כי זה מאוד מטנף את המנ…
הודעה אחרונה מאת אדיר ב, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני כחצי שנה ביקשתי יעוץ לרכב משפחתי ידני ב 30K. בסוף צצה מציאה אוטומאטית שמשרתת את המשפחה עכשיו. עכשיו אני מחפש רכב לעצמי, שישרת אותי לפחות שנתיים. התקציב שלי כ 25K, אם יש מציאה מלוקקת אז גם 30K. אני מחפש ידנית בלבד, שתהיה די חסכונית, בטיחותית וגם אמינה יחסית. ואני גם רוצה להנות מהרכב (אם לא מהתנהגות אז לפחות מקצת כח, כמו ביונדאי גטס 1.4 ידנית ). יש לי כמעט חודשיים שבהם אני יכול להסתדר עם המשפחתית אבל אין לי בעיה לקנות עכשיו אם אמצא רכב שמור וטוב. היום ראיתי ביד 2 את הרנו קליאו הזו. יד שלישית, 136 אלף קילומטרים, מנוע 1.4 16V, ללא תאונות, מטופלת רוב חייה במוסך מורשה ובשנה וחצי האחרונה במוסך שאפט, שם גם נעשה הטיימינג, אצל הבעלים הנוכחי מעל 3 שנים (דיברתי עם …
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 869 צפיות
אהלן, אז לאחר כמעט שלוש שנים עם אוטובוסים ואופניים החלטתי שמיציתי.. כרגע יש לנו רכב אחד אצל אשתי (מאזדה 2), בנובמבר נגמרת עסקת הליסינג שלו ונחליף למשהו אחר בשבילה שיסגור את תחום הפרקטיות. התקציב שלי הוא עד 100k. הדרישות: כמה שיותר חדש ואמין, לא מתכוון להכנס להרפתקאות - been there done that. קארטינגי כמו הקליאו ספורט שהייתה לי, אבל אולי עם מנוע יותר גמיש שלא מצריך משיכה לגבוהים. ידני. אין בעייה שיהיה שלוש דלתות אבל לא שניי מושבים. נוח ליום יום ולא ספרטני, 90% מהנסיעות אם לא יותר.. הרכבים שחשבתי עליהם הם: אבארט פונטו איבו קליאו ספורט 197-202 מגאן ספורט 225 אלפא מיטו תלתן עקבתי אחרי שוק הקליאו והמגאן ופשוט אין רכבים למכ…
הודעה אחרונה מאת amiger, -
אני רוצה חדש מהחברה בגלל שאני רוצה לשים מקדמה מראש ואת השאר בתשלומים, אז.. בכל מקרה, חשבתי או על אלפא רומיאו מיטו, או על לאון 1.8.. אשמח להמלצות נוספות/דעות על הנ"ל. מחפש רכב יותר לסיבובים, קופה, חשוב לי מאוד שתהיה לו פוזה גם מבחינה חיצונית. רצוי גם רכב עם פוטנציאל שיפורים, אבל זה פחות מעניין. לא משנה לי כ"כ אם זה גיר אוטומטי או ידני, אני כבר יותר מ3 שנים נוהג רק על ידני, אבל חשבתי אולי על DSG/טיפטרוניק. אשמח להמלצות, תודה!
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, אני מתכוון להחליף את הרכב הנוכחי[יונדאי i30 cw 2011]באחד מהרכבים הנ"ל שניהם שנת 2012. אשמח לדעתכם והבנתכם:במי כדאי לבחור? אנו משפחה[זוג+2 בגירים]נסועה של 25k בשנה,תמיד היינו עם רכבי סטיישן אך,ניראה לי שאין צורך כבר וחשוב יותר: נוחות,אמינות,חיסכון בדלק והנאה בנהיגה. אודה על תשובותיכם,בברכת שבוע נהדר. דודי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 571 צפיות
שלום, חבר לעבודה מעוניין לקנות משפחתית 7 מושבים, אפשרות גם למיניואן. תקציב כ-50 אלף ש"ח. צריכת הדלק חשובה מאוד. אשמח להמלצות, אני לא מכיר את הסגמנט ולא יודע מה להציע לו. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 688 צפיות
יונדאי גטס 2006 gls 1400 כדאי ב15-16? יד 1 מה עם צריכת דלק ואמינות? אני לא אסע הרבה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 987 צפיות
אהלן. אני סטודנט צעיר מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 60 אש"ח. אני די סגור על הפולו TSI. מצאתי מישהו שמוכר בתקציב שלי פולו 2010 TSI עם גיר DSG 7 הילוכים. ירדה לכביש ב 11/2010, עברה 91000 ק"מ, יד 2 מפרטי. עבר טיפולים רק בצ'מפיון והוא כמובן מוכן להתחייב בבדיקה על שילדה גיר ומנוע. אין לי כל כך מושג ברכבים בפן הטכני. מעוניין לשמוע חוות דעת בעיקר על הגיר DSG ששמעתי שהוא בעייתי. לא בא לי לקנות רכב ולספור לאחור עד שהבעיות בגיר יצוצו. אשמח לשמוע כל חוות דעת ולהחכים. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6