Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשת אוטו אמין וחסכוני . אני סטודנטית וצריכה משהו עם כמה שפחות תקלות.

האלטו שמצאתי עשתה 120 אלף קילומטר

,

יש לי עליה שנה אחריות על מנוע גיר ושילדה והיא עולה 5 אלף יותר מהגטס שעשתה 130 אלף קילומטר

,

השאלה אם שווה להשקיע עוד 5 אלף על הסוזוקי.

הנסיעות שלי בעיקר בין עירוניות אבל לא רק .

עריכה אחרונה על ידי tzlil
פורסם

מה התקציב, מה הדרישות, כמה ק"מ הרכב ייסע בשנה והאם גיר ידני בא בחשבון?.

האלטו היא מיני, הגטס סופר מיני.

ליונדאי גטס 4 כוכבי בטיחות לעומת 3 כוכבי בטיחות לסוזוקי.

ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך להתמקד יותר.

פורסם

לדעתי אם את הולכת לנסוע הרבה בבינעירוני רב מיני פחות יתאים ולכן משתיים האלה הייתי הולך ללא ספק על הגטס, למרות צריכת הדלק הגבוהה יותר שלה.

מבחינת אמינות, שני הדגמים מתראים אמינות טובה, היונדאי יהיה כנראה מעט זול יותר לטיפול ולתחזוקה (למעט הוצאות הדלק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מתאר לעצמי שהגעת מפשפשוק אחרי כל התגובות שם.

בכל מקרה, אני בעלים לשעבר של גטס, ובעבודה יצא לי לנהוג על אלטו, זה לא שהגטס היא פאר היצירה של עולם הרכב, אבל ביחס לאלטו היא מרגישה כמו רכב מנהלים.

האלטו מאוד איטית, חלשה, צפופה, מרגישה זולה ורואים שחסכו בכל פינה, נוחות הנסיעה נחותה והרכב מאוד מרעיש מ70-80 קמ"ש.

הגטס לעומת זאת מרווחת יותר, תא מטען נורמלי, סוחבת בסדר גמור, תחושה יותר נעימה בתא הנוסעים, יותר מושבים (באלטו יש נהג + 3, בגטס נהג + 4), הגטס גם יותר בטיחותית אם לוקחים דגם GLX/GLS, במבחני הריסוק היא קיבלה ציון גבוה יותר מהאלטו. (4 כוכבים לעומת 3 באלטו).

לנסיעות בין עירוניות אין לי ספק בכלל שהייתי בוחר בגטס, היא הרבה יותר נעימה ומתאימה לנסיעות האלה, וגם המנוע שלה עדיף מחוץ לעיר, לא שהאלטו לא תצלח נסיעות מחוץ לעיר, פשוט יהיה הרבה יותר קשה לעקוף או לעלות עליות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגטס שאני רוצה היא יד 1 מליסינג מימוני. המוכר מבקש עליה 23 אלף שקל זה לא מחיר זול מידי

?

פורסם

הגטס עם 130 אלף קילומטר .ניראת מבחוץ מצויין

, נסיעה ללא רעשים.

הבעלים אמר שלא היו תאונות . כמובן שאני אקח לבדיקה ואבקש לראות היסטוריה.

לפי המחירים ביד 2 הסכום שהוא מבקש היה נראה לי זול מידי

, אני לא יודעת אם בגלל הליסינג המימוני יש ירידת ערך .

פורסם

והכי חשוב - איזו רמת גימור? ממליץ בחום להתרחק מהGLF חסרת האבזור הבטיחותי.

יד ראשונה מימוני קצת לא אמין לרכב בן 6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הוא אמר שהוא חושב שזה glf ושזה הדגם היותר בטיחותי מהשניים.

האלטו היא ממגרש עברה 2 ידיים פרטיות עם אחריות לשנה על מנוע גיר ושילדה ו120 אלף קילומטר.

מה אתה ממליץ

?

פורסם

זה מחיר קצת יותר נמוך מהמחיר המקובל, אך לא בפער מחשיד.

תסתכלי ביד 2 ותראי שיש שם אפילו גטס יד ראשונה פרטית במחיר דומה.

קחי בחשבון שלא בטוח שהרכב היה בליסינג מימוני, הרבה יותר סביר שהוא היה בליסינג תפעולי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

התקציב הוא 25 אלף האלטו חורגת אבל לא בהרבה

, מעדיפה אוטומט.

איפה כתוב אם האוטו היה ליסינג מימוני או תפעולי ?

פורסם

זאת בדיוק הבעיה. ברישום אין הבדל בין ליסינג מימוני לליסינג תפעולי, ואין דרך אמיתית לדעת את האמת (חוץ ממקרה שבו המוכר היה החוכר והוא יציג את החוזה המקורי)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הוא אמר שהוא חושב שזה glf ושזה הדגם היותר בטיחותי מהשניים.

האלטו היא ממגרש עברה 2 ידיים פרטיות עם אחריות לשנה על מנוע גיר ושילדה ו120 אלף קילומטר.

מה אתה ממליץ

?

הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה,

GLF זו רמת הגימור הנחותה ביותר בגטס, זאת רמת הגימור שנמכרה בעיקר לליסינג ולחברות ההשכרה.

GLX וGLS לא מחסירות שום אבזור בטיחותי, GLI גם בסדר. הGLF על הפנים.

GLS וGLX - יש 4 כריות אוויר, ABS, ESP.

GLI - יש 2 כריות אוויר וABS.

GLF - כרית אוויר אחת ואין ABS.

פורסם

למרות שאני מעריץ גדול של רכבי סוזוקי חייב לציין שאלטו לא מתאימה לנסיעות בינעירוניות.

אפילו בקטגוריית המיני זה הרכב הנחות ביותר לבינעירוני.

בעניין הרכב השני המוכר לא נשמע אמין. וככלל כל טענה של המוכר לא נחשבת אם לא הובאו הוכחות. אם היה ליסינג מימוני החוזה הראשוני היה מועבר אל הקונה.

• תוכן חדש...