Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב לצורך נסיעה ללימודים וחזרה.

אני נעול על יפני או קוריאני עד 30K,

אולי חריגה בעוד 5K.

הדגש הכי חשוב זה חסכון בדלק ואמינות,

לא משנה לי סוג רכב ולא משנה לי סוג מנוע.

אם זה ידני, הרי זה משובך.

ראיתי כבר כמה דגמים מאוד מעניינים אבל הרכב שהכי סקרן אותי הוא:

יונדאי אלנטרה(היה במשפחה בעבר אבל 1600 סמ"ק, 2003 ואוטומט, על הפנים עם בעיות גיר ותצרוכת דלק רציניות)

2000 סמ"ק, ידני, דיזל.

האם שווה להתקרב לרכב? או שמה לחפש כיוון אחר?

תודה רבה!

פורסם

קוראיני לרוב לא הכי חיסכונים,למשל הגטס שהיא אמינה ולא יקרה לאחזקה אחלה לסטודנט,אם חיסכון מאוד חשוב הייתי בודק רכב כמו פיאט פנדה למשל,שיהיה הרבה יותר חדש מהלנטרה ופחות חרוש.

יש גם את פיגו 107 ולא זה לא רכב צרפתי אלא שילוב עבודה בין טיוטה/סיטרואן/פיגו,המנוע הוא של טיוטה,הרכב גם מאוד חיסכוני.

ויש את סוזוקי אלטו יפנית כמו שאתה אוהב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה,

פשוט כרגע אני עם פיג'ו 206 2001 1.6 מנוע וזה רכב שמאוד קשה איתו מבחינת אמינות,נוחות..לא יודע אם זה משהו שנשרט אצלי שהאירופאיות הן פחות אמינות מהיפניות אבל בכל רכב יפני שישבתי אצל חברים היה מרגיש יותר נוח, הנהיגה הייתה מאוד טובה ולא ראיתי אותם מתלוננים על תקלות...

תקן אותי אם אני טועה כמובן, אני לא בא להצהיר פה שום דבר,

אני אשמח לתגובות בונות,

תודה רבה.

פורסם

נוחות זה עניין אישי,אבל דווקא זה משהו שה206 לדעתי תהיה טובה יותר מרכבים כמו האלטו,פיגו,אם כי ללא ספק המיני יהיו הרבה יותר חיסכוניות ומן הסתם אמינות יותר עקב כך שהם חדשות יותר.

לי הייתה פיאט פנדה חדשה במשך 3 שנים- ללא תקלות.

לאבא שלי יש 3 שנים כבר ללא תקלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש את השברולט ספארק, בתקציב תכנס מכונית מ2011/2012. יונדאי אלנטרה דיזל תהיה לא זולה לטיפול, הבנזין תהיה זולה לטיפול אבל שתיינית מאד.

ברור שאחזקת אלנטרה בת 13 תהיה זולה משברולט כמעט חדשה (בעיקר בגלל סעיף ירידת הערך), אבל זו כבר שאלה של העדפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראיתי שאלדן מציעים היום פיאט פנדה בת 3 עם 100% מימון. אני מניח שאם יש לך את הכסף, אז המחיר יהיה נמוך יותר (כי יש מחיר גם למימון).

ברמת העיקרון, פנדות בנות 3 עולות בסביבות 30K, אולי טיפה יותר.

זה רכב סופר אמין, פשוט לטיפול, חסכוני בטירוף וגם זריז למדי. חלקים זולים מאוד.

היונדאי שאתה רוצה ישנה רצח ואין סיבה להיכנס למקום הזה, כשיש היום רכבים בתקציב שלך, שהם בני 3 - כל מה שתחסוך במחיר הרכישה כיום, אתה תבזבז במוסכים.

פורסם

לא. למה לך לרכוש רכב בזבזני בדלק, גדול ומיותר, ועוד זקן ב-4 שנים מהפנדה?

חוץ מפנדה יש עוד המון אלטרנטיבות טובות בחברות ההשכרה, שמחכות לך בתקציב שלך בדיוק - והן יהיו יותר אמינות מרכב בן 7 ומאוד חסכוניות.

פורסם

אתה מחפש רכב חסכוני בדלק אז לא.

לגבי הפג'ו 107 אמנם חסכוני מאוד בדלק (הכי גרוע שהשגתי עד עכשיו היה 1/15) אבל משלמים מחיר גבוה על הנוחות.

פורסם

אם הציעו לך את המאזדה 3 2008 ספיריט ב-30K, יתכן שזה שווה בדיקה כי רוב מה שתבזבז על דלק בשוטף, תקבל עם מכירת הרכב, בשל ירידת ערך נמכוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...