Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט ברכישה בין מספר דגמים של "מיני משפחתיות":

1. יונדאי i25, 2011, נפח 1400 סמ"ק, מחירים נעים בין 50-55 אלף.

רושם אישי: רכב שהמליצו לי עליו הרבה אנשים, הבעיה שלי איתו היא בעיקר למצוא אותו במחיר טוב ועם קילומטראז' לא גבוה.

2. שברולט סוניק, 2011, נפח 1400-1600 סמ"ק, מחירים בין 45-50 אלף.

רושם אישי: מחיר קורץ, אבל הרבה אנשים לא המליצו לי על שברולט באופן כללי עקב תקלות מרובות וראיתי גם צריכת דלק גבוהה יחסית למיני משפחתית.

3. מיצובישי לאנסר 2010-11, נפח 1500 סמ"ק, מחירים 40-50 אלף.

רושם אישי: רכב בטיחותי, אמין, קשה למצוא קילומטראז' מתחת ל100.

4. סוזוקי SX4, 2010, נפח 1600 סמ"ק, מחירים סביבות 50 אלף.

רושם אישי: רכב מאוד אמין, לא מכיר את רמת הבטיחות שלו.

אשמח לשמוע מכם את החוויות שלכם מהרכבים האלה מבחינת חווית נהיגה, רמת בטיחות, נוחות, אמינות, צריכת דלק אמיתית ועוד דברים שאני מפספס בחוו"ד שלי על הרכבים. כמו כן, אם אתם מכירים עוד מיני משפחתיות בסביבות 50 אלף אשמח לשמוע המלצות (לא מאזדה 2, משהו אישי).

פורסם

אפשר לזרוק לרשימה גם את הפורטה 2010-2011 שלדעתי עדיפה משאר האופציות שנתת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צריכה משוקללת 1/12 בנסיעה משולבת.

יש אבזור נחמד, מזגן טוב,מרווח טוב, מנוע שמרגיש יחסית חזק למתחרות כשמאמצים אותו,מ2011 יש גם גיר 6 הילוכים שמייעל את מכלול ההנעה בכל פן אפשרי ולכן הרכב מומלץ יותר מ2011 אבל המחיר בהתאם.

לשלילה: הרכב די נוקשה בנסיעה עירונית,לא סופג היטב, המושבים די קשים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה, הבנתי שהסגמים שהעלתי אוכלים פחות דלק מהפורטה למרות ששמעתי עליה לא מעט המלצות.

אני אישית לא מגיע לתקציב של הדגם של 2011 אז פחות מדליק אותי ה-2010.

תודה על העצה.

פורסם

יש לי סוזוקי SX4 כארבע שנים.

יתרונות: אמינות גבוהה (אפס תקלות), טיפולים יחסית זולים, זריזות והתנהגות כביש טובה.

הרכב אכן חסכוני: בנסיעה משולבת עושה כ-1:13 בסגנון נהיגה אגרסיבי ומגיע אפילו ל-1:15 בנהיגה רגועה מאוד (סל"ד 2500 בממוצע).

חסרונות: אבזור דל, נוחות הנסיעה לא משהו.

פורסם

אני עם נומד, אלא שאין לי תלונות על האבזור. אולי כיון שדרישותי צנועות, אולי לנומד רמת הגימור הנמוכה (GLA), הוא לא ציין זאת.

לגבי נוחות הנסיעה - אכן המתלים נוקשים.

מכל מקום - ה-SX4 היא הסוזוקי הרביעית שלי ובינתיים הטטרפה גם סויפט, ועד כה הראו אמינות טובה, בתנאי שטופלו כראוי (היו לי צרות צרורות עם הבלמים בליאנה אחת מלסיסינג, בגלל צלחות בילום חלופיות שלא היו שוות את קרטון האריזה שלהן. החלפה למקוריות פתרה את כל הבעיות).

שים לב שלסוזוקי 4 כורבי NCAP, ניתנו ב-2006 לדגם הראשון. אתה מדבר על הדגם מתוח הפנים וההספק, אבל דגם זה לא נבחן ב-NCAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...