ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
טויוטה אוריס
מאת גוגומגוג-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 713 צפיות
שלום, החלטתי לקנות טויוטה אוריס. מישהו יודע האם הרכב משנת 2010 בדגם gli הוא אוטומטי או רובוטי? ואיך אפשר לוודא זאת? תודה
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש כרגע לקנות ג'יפון והלכתי לאחת החברות שמתעסקות עם רכבים מליסינג/השכרה. להבנתי האחוז שאמורים להוריד הוא 16% וזה קבוע בגלל הליסינג. כמובן שאם יש קילומטרז' גבוה/נמוך מורידים/מפחיתים. השאלה שלי האם ה-16% זה קבוע או גם תלוי בסחירות הרכב? לטענתם יש ג'יפונים שהם יורידו 8%-10% ויש ג'יפונים שיורידו גם 15%-20%. הם צודקים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קיבלתי מ Switch תוצאות בדיקת רכב. יש שם ליקויים לגבי תיבת ההילוכים והדיפרנציאל, לדבר Switch זה לא חריג, ברצוני לקבל חוות דעה האם הרכב במצב זה נחשב לתקין. בברכה, מוטי
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בג'יפון פנאי - רנו קאפצ'ור אוטומטי מישהו יכול לחוות דעה עליו? לטוב או לרע? משום מה נראה שבארץ חברת רנו לא מתרוממת והשוק יד 2 שלה חלש מאוד וזה גם קצת מפחיד אותי ( אולי פשוט שווה להשקיע טיפה יותר ולקנות אפילו קיה ספורטאז 1.6) האם זה באמת ככה בנוגע לרנו בארץ? איך האיכות רכבים שלהם? אשמח לשמוע דעות בעניין. תודה
הודעה אחרונה מאת davi_jones, -
- 5 תגובות
- 649 צפיות
היי לכולם קצת ירדתי מלנסות לקנות ביד2 בעקבות רצף של אנשים שניסו למכור לי חתול בשק ובתחקור מעמיק עליתי עליהם או בשהרכב והאימנות שלהם מוטלת בספק ועצת הפורום החלטתי לנתק מגע. הגעתי לישורת האחרונה ומצאתי 2 רכבים ואני די מתלבט עליהם - כפי שאמרתי בפוסטים אחרים - תקציבי הינו 45 אלף שקלים אבל אני מוכן להעלות ל50 אלף במידה וצריך רק כדי לקנות ממקום שנותן לי אחריות וגם אמין. הרכב הראשון: קניית דרך סוויטש - אני די משוכנע שזו דרך לגיטימית לקנות דרכם במיוחד עבור מישהו כמוני שממש לא מבין במכוניות (אני מבין במחשבים - לא ברכבים) - הרכב נמצא פה: https://switch.co.il/cars/hyundai/i20/2010/2087.html הוא יחסית מאוד נמוך מתחת למחירון ואני מניח שזה בגלל שיש לו קצת מכות פה …
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם היום הלכתי לראות רכב והבעלים של הרכב אמר לי שעד כה, כל הידיים עשו בדיקה של הרכב במוסף מורשה. הוא אמר לי לצלם את הלוחית רישוי ולהתקשר אל יונדאי ולבקש מהם היסטוריה של טיפולים. זה נראה הגיוני? אם כן כל אחד יכול לתת מספר רישוי ולהוציא היסטוריה? איך בעצם אני יכול לבדוק היסטוריית טיפולים? הוא טען לפני שהגעתי אליו שהאוטו לא עשה תאונה, לעומת זאת הוא אחרי זה אמר שהחליפו טמבון וצבעו אותו כנראה בעקבות תאונה קטנה. ביקשתי לראות דו״ח שמאי אבל הוא אמר שזה קרה באחת הידיים הקודומת וכמו כן לא היה דו״ח שמאי כי זו היתה תאונה קטנה. אני מפחד שאולי הוא מטייח איזה תיקון גדול יותר. כמו כן במידה והיתה תאונה רצינית, האם זה יהיה רשום איפשהו? או רק בבדיקה במכון מורשה אוכל לגלות…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדובר בסובארו אאוטבק 2.5 שצברה מעל 90 אלף קמ ודורשים תמורתה מחירון. תודה.
הודעה אחרונה מאת manxral, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 924 צפיות
שלום לכולם אני בדיוק מדבר עם בחור שמוכר את הi20 עם קילומטרז נמוך יחסית (85 אלף) יד ראשונה ב45 אל״ח הוא טוען שהיא עברה תאונה לפני כמה שנים מאחור, החליפו טמבון וחלק מהבגז׳. והיתה גם ירידת ערך 10% אבל השאסי לא נפגע. שאלה היא כזו: האם זה הגיוני שתיהיה ירידת ערך כה משמעותית בלי פגיעה רצינית של השאסי או כל דבר אחר שהיה הופך אותה ללא בטיחותית? בנוסף האם המחיר הגיוני? במידה והיא עם היסטוריית טיפולים והטמבון הוחלף במקורי - האם הייתם קונים? אני מניח שבעתיד תיהיה לי בעיה למכור אותה בגלל התאונה? תודה
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
היי, האם למישהו יש ניסיון ברכישת רכב מחברת סוויץ’ (מבית כלמוביל, אבל חברה נפרדת)? האם המחיר שלהם קשיח או נתון למו”מ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 532 צפיות
אהלן, אני מחפש לקנות רכב קטן בתקציב של בערך 70K העדיפות היא לרכב ידני, לכיוון הסופר מיני (מיני נראה לי קטן מדי) לא חדש, אבל גם בן עד 3 שנים פחות או יותר.. מאוד חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני בדלק, ושידע לסחוב גם בנסיעות ארוכות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 26 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שום אני מעוניין לקנות או במוו z4 או מרצדס SLK משהו בשנים 2009-2010 רציתי לדעת מה עלי לעשות לפני שאני שונה את הרכב איך אני יודע שאני מקבל רכב כמו שצריך ושלא הרסו אותו ברור שאני אקח אותו לבדיקה במוסך אבל חוץ מזה אפשר לעשות עוד בדיקות לרכבים כאלה ? התקציב שלי לרכב בערך 160 אלף ש״ח ומישהו יודע אם הטיפולים לרכבים האלה בשמיים ?
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 13 תגובות
- 943 צפיות
שבוע טוב לכולם! אני חושב לקנות פגו 206 את הגרסה 1.6 אוט'. הבנתי שהידנית יותר טובה מכמה בחינות אבל אני מעדיף לקנות רכב אוט' בגלל הנוחות שבדבר. אשמח אם תאמרו מה היתרונות והחסרונות פחות או יותר (זריזות, צריכת דלק, תקלות וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני הקניה) ואם אתם חושבים על מתחרה אחרת (:
הודעה אחרונה מאת Henry123321, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 597 צפיות
אהלן, מחפשות המלצות לרכב שמיועד לעבודה הערכה של כ-20,000 ק"מ נסועה בשנה - הרוב בין-עירוני (גרה בירושלים, צריך לסחוב את העליות) התקציב שלי בעיקרון הוא 30 אש"ח (אך לטובת רכב טוב באופן משמעותי מבחינת בטיחות וצריכת דלק יכולה לקבל עוד מימון של 15 אש"ח, סה"כ 45 אש"ח) חשוב לי לקחת בחשבון אמינות (נכנסת, מתניעה, נוסעת... ללא צורך בהיכרות מעמיקה עם המוסך...), וכן אחזקה זולה (צריכת דלק, טיפולים) מוכנה להתפשר על נוחות. יש המלצות? הציעו לי יונדאי גטס... דגמים נוספים שכדאי לבדוק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אני חושב על לקנות רכב ראשון גר במרכז תל אביב רווק, עבודה נמצאת מרחק אופניים, רכב ישמש ליציאות, נסיעות לצפון ודרום מדי סוף שבוע, וכל מיני דברים מזדמנים. אולי נסיעות יגדלו אולי לא. לא מחפש להתכלב אבל אולי לא כדאי להשקיע יותר מדי. מה ממליצים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים, כאשר מחפשים רכב ב 35k לצורך העניין ומחפשים רכב שלא יעשה הרבה צרות, מה כדאי? אומנם יפאנית או קוראנית נחשבות לאמינות, אבל פיג'ו או למשל רנו בת 4 שנים אומנם לא הכי אמינות, אבל עדיין הן 4 שנים פחות על הכביש וישנם גם רכבים עם 40k קילומטרים, דבר שרוב הסיכויים לא יהיה עם רכב בן 8 שנים שלא יהיה אמין לנצח.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ,אנחנו מחפשים לקנות רכב שני למשפחה שישרת אותנו לנסיעה בתוך העיר רוב הזמן נסיעה לעבודה וחזרה ,מעדיפים רכב מרווח מאוד,ראינו את היונדאי i35 שעכשיו במבצע ,האם יש עוד רכבים שאפשר לשקול בתקציב הזה תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 608 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לחליף את הרכב שלי (אופל קורסה 2010) באופל אסטרה 2011. חיפשתי ביד 2 וסה"כ ניתן למצוא רכבים כאלה סביב ה50K. האם יש רכבים אחרים שמומלצים בסכום הזה במחיר הזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
- 0 תגובות
- 515 צפיות
שלום שוב. פתחתי נושא לפני מס' שבועות שאין לי מושג מה קרה לו אז אני פותח שוב. ברשותי כיום מזדה לנטיס שנת 2001, מנוע 1.6 ל' רכב מצויין אמין מאד ובאמת תענוג.. ברשותי כ4 שנים כבר ואני פשוט גם מחפש להתקדם מעט, וגם בגלל בעיות גב, המושבים קצת מציקים לי. בכל מקרה רציתי להתייעץ לגבי קניית רכב עד סכום של 40 אש"ח. מה שאני מחפש ברכב זה שיהיה אמין מאד מבחינת טיפולים. הרכב צריך להכנס להגדרה של המשפחתיות. נוח - יחסית , יש לי בעיות גב , ולנסיעות ארוכות זה חשוב. חזק וחסכוני כמה שאפשר אני גר במקום שיש עליות חזקות. בכל מקרה יש כמה רכבים שמצמצמים את האפשרויות מכיוון שאני לא חובב של צרפתיות ואיטלקיות (סיטרואן,רנו פיג'ו פיאט וכו'..) אפשר לקבל את המלצותיכם?…
הודעה אחרונה מאת UpSeNt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה על רכב משפחתי בתקציב של 40k-60k(עדיף כמה שיותר נמוך) בהתאם לקריטריונים הבאים. אמין צריכת דלק חסכונית גיר אוטומט(לא רובוטי) אחזקה זולה כמה שאפשר המושב האחורי צריך להכיל בוסטר+2 כסאות בטיחות שיתחברו ל-2 עגינות ISOFIX השנתון לא חשוב כל עוד הרכב אמין וחסכוני. תודה
הודעה אחרונה מאת Avi Gaffa, -
-
- 3 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם.. יש לי אפשרות לקנות הונדה סדאן 2008 ידנית. עם 136000 קמ. הדגם הוא ls עם 6 הילוכים קדימה. רציתי לדעת האם יש מחלות מסויימות לרכב הזה שכדאי להיזהר מהן? עד כמה הוא חיסכוני ? עד כמה אמין ושומר ערך? עד עכשיו נהגתי רק על גרמניות ועם יםניות לא יצא לי להתעסק..... ועוד שאלה. כשנסעתי כליה לא הצלחתי להבין איך לא מתבלבלים בין הילוך שישי לרברס. כי הם אחד. ליש השני , ואין איזו לחיצה מיוחדת כמו בגרמניות שעושים לפני שמכניסים לרברס. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
אהלן, בהמשך לפוסט הקודם שלי, אני מעוניין להחליף את הפיקנטו 2012 שלי לרכב אוטומט. מאוד התלהבתי מהסוניק והבנתי שאני יכול במחיר של עד 50K להביא סוניק 1.4 LS יד 1 שנת 2012. אז לפני שאני נותן ליצר להשתלט עליי, האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת? האם יש תקלות ידועות בדגם הנ"ל? טיפולים יקרים? חלפים יקרים? מתכנן להשאיר את הרכב אצלי לתקופה ארוכה אז חשובים לי הדברים הללו. קצת חשוד לי שהמחירון הוא מעל 60K והרבה מודעות ביד2 מוכרים בפחות מ 50K. זה קצת מפחיד אותי ואשמח לדעת אם יש סיבה שבגללה צונח המחיר.
הודעה אחרונה מאת גיא משברולט, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב נוסף לבית שיחליף פולו דיזל שכבר סיימה את הקריירה. הרכב אמור לנסוע כ - 30,000 ק״מ בשנה אולי אף יותר רובם בדרכים בין עירוניות. התקציב הוא סביב ה - 60,000 ש״ח אבל כמובן שעדיף להוציא פחות אם אפשר. דבר נוסף הוא שהרכב צריך להיות אוטומט ודיזל. בהתחלה חיפשתי ג׳טה דיזל אבל המבחר מצומצם וכך גם המבחר של האוקטביה דיזל עם קילומטראז׳ סביר, אז התחלנו לפזול לכיוון של הפאסאט וזה נראה שאפשר למצוא רכבים שמורים יחסית עם קילומטראז׳ סביר במסגרת התקציב. לפי מיטב הבנתי הפאסאט מצויידת ב - DSG6 ובמנוע ה - 2.0 TDI שלא ידועים כבעיתיים, אבל אשמח לדעת אם קיימות מחלות ידועות הקשורות למכלולים הנ״ל או לפאסאט בכללי? התקשרתי למודעה של רכב עם 150,000 ק״מ והבעלים אמר שהוח…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 828 צפיות
שלום, אני עומדת בפני רכישת רכב והמועדף עלי הוא פיג'ו בכמה מתחת למחיר מחירון ניתן לרכוש פיגו 3008 שנים 2010 - 2012 ופיגו' 308 פרימיום 140 כ"ס שנתונים 2009-2010 ? בנוסף, הבנתי שלפיגו' 3008 שנתונים 2010 - 2011 הייתה בעיה כלשהי הקשורה למנוע/רצועת טיימיניג. בהנחה כי התקלה טופלה ברכב הספיציפי - זה אומר שלא היו או לא יהיו תקלות כאלו שוב? עוד קראתי כי רכבי טורבו אינם מומלצים כאשר הרכב מיועד לנסיעה עירונית בעיקרה ואשמח להבין מדוע. תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת מוסך ליטל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צעיר בן 20. מחפש רכב ראשון. אמין. זול לאחזקה. עלות זולה. צריכת דלק זולה. חלקים זולים. עד 15-20 אלף. לפעמים יהיה שימוש בנסיעות עם רכב מלא. ושאלה שנייה- האם מערכת ABS היא קריטית? כלומר- האם לפסול רכבים שאין בהם את המערכת הזו? דרך אגב, שמתי עין על רכב פיאט פונטו שנת 2003 גרסת הקלאב. היא נמצאת בצפון ואני בדרום. קצת בעייתי לא? 3. יש עוד אופציות טובות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
אבא של חבר מחפש רכב כזה אחרי שהסיטרואן שהייתה לו הלכה לעולמה(סיטרואן C15 מיושנת ביותר) ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לקנות רכב קצת יותר מודרני, בטיחותי ושלא יכנס למוסך יותר מדי. הוא נוסע סביבות ה-30 אלף בשנה. טרם הפירוט, האם אפשרי למצוא בכלל רכבים כאלה בני 3-4 שיהיו במצב טוב? כי מההיכרות שלי עם רכבים כאלה זה שיש להם קילומטראז' אסטרונומי והם עוברים חיים מאוד לא קלים. כרגע הרכב שהוא שם עליו עין זה הניסאן NV200. מישהו מכיר אותו? האם יש עוד המלצות לרכבים בגודל ונפח העמסה כזה? התקציב בעיקרון הוא עד 140 אלף , אבל הוא ישמח לחסוך את הירידת ערך ולקנות משומש בן 3-4 בכמה שפחות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת willys80, -
- 1 תגובות
- 537 צפיות
אני קורא את פורום המשפטי וקראתי שהמון אנשים הלכו לעשות בדיקות במכון רישוי מורשה אבל לא גילו את הכל ואחרי זה נתקעו עם רכבים עם בעיות. מצד שני אני קורא על בדיקות במוסכים שבו יש אינטרס מובהק של אותו מכונאי להכניס לך כמה שיותר ליקויים על מנת לנפח עלות האמת שכל זה גרם לי להיות סופר חדשן וגם לרצות לקנות רק מהשקית. אני רוצה להיות זהיר אבל זה נשמע לי כמו תהליך קשה וארוך שבו אנשים כמוני שאין להם ידע מיוחד בטוח ייפלו. מה עושים? לאן הולכים?
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, היום הלכתי לראות שני רכבים מסוג יונדאי i30cw: 1) מודל 2010, עליה לכביש בינואר 2010. 60,000 ק"מ. מחיר 53,000 ש"ח. יד שנייה. יד ראשונה מליסינג (שלמה סיקסט) ויד שניה בבעלות פרטית. צבע הרכב "אפור עכבר". ממבט ראשון (לא הלכתי לבדיקה כי אין הביטוח בדיוק נגמר והוא מחדש אותו בתחילת שבוע הבא), הרכב נראה באמת שמור ובמצב מאוד טוב פנימית. הדבר העיקרי שמפריע לי ברכב הוא עניין הצבע. התחלתי לראות כבר קילופים ראשונים בצבע בגג הרכב ובחזית שלו. זה אומנם ב"חיתולים" של ההתקלפות אבל אני מפחד שזה יתפשט הלאה. 2) מודל 2011. עליה לכביש באוגוסט 2011. 67,000 ק"מ. מחיר 60,000 ש"ח. יד ראשונה מליסינג (טוען מימוני). צבע הרכב לבן מבריק. הרכב מבחוץ נראה כמו חדש. לא ניכרים שום סימני תאונ…
הודעה אחרונה מאת liavl, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ידוע לכם מהי צריכת הדלק האמיתית של הרנו קליאו חדשה מנוע 1.2 אוטומט עם רגל עדינה על הגז ללא האצות ובלימות פתע בעיר ומחוץ לעיר ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ram4000, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 908 צפיות
היות וקשה לי למצוא סיריון במחירים שאני מחפש והסיריונים השמורות יקרות. התחלתי לפזול לi20, מה אתם אומרים על הרכב בכלל? אמין? חסכוני? ומה אתם אומרים על הרכב הזה בפרט? https://switch.co.il/cars/hyundai/i20/2009/2698.html תודה!
הודעה אחרונה מאת MaoRЯ, -
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
שלום לכולם לא בטוח שהפורום הזה הוא המתאים לשאלה אז תעבירו אם זה לא רלוונטי לפה. בכל מקרה, אני מחפש מקום (מוסך לצורך העניין שיהיה מוכן לעשות את זה) שיכול לתת לי חוות דעת מקצועית על בימר שמקומות כמו מ.מ.מ וקומפיוטסט יכולים פשוט לפספס כי הם פשוט לא יודעים לאן להסתכל. (כגון בעיות בשילדה, סריקת תקלות במחשב ומחלות מוכרות וספציפיות לדגם הרלוונטי) האם זה משהו שטריוויאלי לבקש או שמוסכים לא מסכימים לתת שירות כזה בד"כ? עדיפות לאיזור חיפה והצפון. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Oshri,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikC
- bv12
- Supertigre
- אביעד
- flytomars
- ניקו פ.
- sperial
- ANUTKK
- איציק נ.
- Gavrik
- D1winner
- glansfor20vt