Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל המלצה על רכב משפחתי בתקציב של 40k-60k(עדיף כמה שיותר נמוך) בהתאם לקריטריונים הבאים.

1. אמין
  2. צריכת דלק חסכונית
  3. גיר אוטומט(לא רובוטי)
  4. אחזקה זולה כמה שאפשר
  5. המושב האחורי צריך להכיל בוסטר+2 כסאות בטיחות שיתחברו ל-2 עגינות ISOFIX
  6. השנתון לא חשוב כל עוד הרכב אמין וחסכוני.

תודה

פורסם

מיצובישי לנסר או יונדאי i30 מהשנים 2008-2010 יספקו את הסחורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום אבי,

כיוון שאתה זקוק לרכב עם מקום ל-3 ילדים במושב האחורי אני הייתי מציעה לך להתמקד ברכבים משפחתיים עם מושב אחורי מרווח ככל האפשר. בתקציב שלך אפשר למצוא פורד פוקוס, סדאן 4 דלתות או סטיישן בהתאם לטעמך. לפוקוס יש מושב אחורי מרווח מאוד, גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי) והיא לא יקרה לאחזקה. לפוקוס יש מושב אחורי רחב יחסית שיאפשר לך לחבר שלושה מושבים בקלות יחסית.

עוד אפשרות מרווחת יחסית היא רנו פלואנס. גם לפלואנס יש מושב אחורי מרווח מאוד עם שני עיגוני ISOFIX, יש לה צריכת דלק סבירה מאוד, גיר אוטומטי רגיל והיא גם אמינה למדי, בוודאי הרבה יותר מהתדמית שיש לה בשוק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

ממליץ לך להסתכל על קיה סייד סטיישן או יונדאי I30CW מהשנים 2010-211, אחזקה ממש זולה של טיפולים ובנוסף שיש להם מושב אחורי מרווח ואפשרות עגינה של כיסאות בטיחות אולם קצת זוללות דלק. אם אתה מחפש היטב בשוק תוכל בקלות למצוא רכבים טובים עם קילומ' אחלה באזור ה55 אלף.

בהצלחה

פורסם

מה לגבי סקודה roomster? האם זה עונה על הדרישות מבינת אחזקה ומרווח בספסל האחורי?

מיטל,

היה לי פוקוס סטיישן 2012 מליסינג. המושב האחורי לא מרווח והיה לו גיר רובוטי שהוציא את הרע שבי.

• תוכן חדש...