Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב נוסף לבית שיחליף פולו דיזל שכבר סיימה את הקריירה.

הרכב אמור לנסוע כ - 30,000 ק״מ בשנה אולי אף יותר רובם בדרכים בין עירוניות.

התקציב הוא סביב ה - 60,000 ש״ח אבל כמובן שעדיף להוציא פחות אם אפשר.

דבר נוסף הוא שהרכב צריך להיות אוטומט ודיזל.

בהתחלה חיפשתי ג׳טה דיזל אבל המבחר מצומצם וכך גם המבחר של האוקטביה דיזל עם קילומטראז׳ סביר, אז התחלנו לפזול לכיוון של הפאסאט וזה נראה שאפשר למצוא רכבים שמורים יחסית עם קילומטראז׳ סביר במסגרת התקציב.

לפי מיטב הבנתי הפאסאט מצויידת ב - DSG6 ובמנוע ה - 2.0 TDI שלא ידועים כבעיתיים, אבל אשמח לדעת אם קיימות מחלות ידועות הקשורות למכלולים הנ״ל או לפאסאט בכללי?

התקשרתי למודעה של רכב עם 150,000 ק״מ והבעלים אמר שהוחלפו ברכב כבר אינג׳קטורים וגם תוקן או הוחלף קולר גיר, האם מדובר בבלאי סביר?

הצעות לרכבים נוספים שאולי פספתי יתקבלו בברכה!

תודה מראש,

שקד

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אולי תמצא פלואנס דיזל במסגרת התקציב שלך, היא די מרווחת, מאוד חסכונית ואמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כדאי שתמתין לתגובה של חבר הפורום בשם צוויפר, הוא החזיק בבעלותו פאסאט דיזל, תעשה חיפוש, בטח תמצא תגובות שלו בענין, התגובות שלו מפורטות מאוד, תוכל ללמוד ממנו הרבה.

לדעתי, יש כאן הימור מסוים, תוודא בכל מקרה היסטוריית טיפולים, כי רכב שהוזנח יכול לגרום לך לנזק רציני מאוד בארנק. אל תתפתה למחיר רכישה זול, חלקים כאן יעלו הרבה מאוד כסף.

פורסם

אם הוא ימצא פלואנס בתקציב הנתון היא תהיה שבורה ורצוצה :(

הפאסאט היא אופציה ראויה, כמו גם הקיה סיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כאחד שמחזיק רכב דומה(פאסאט 2004 tdi) אני יכול להגיד רק דברים טובים, חזק, בטיחותי, מרווח מאוד, חסכוני, אמין אם כי עשיתי שיפוץ גיר מלא, חלקים לא בשמיים כמו שכולם חושבים. אני נוסע אם הרכב 180 קילומטר ביום והרכב פשוט "אוכל" את הכביש. אני מאמין שרכב דומה 2008 יהיה רק יותר טוב. במיוחד אם הגירים dsg 6 שלא עושים בעיות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

הסתכלתי על הפלואנס באמת במחיר הזה מדובר ברכבים שבורים, כדי להשיג רכב במצב טוב צריך לשלם כ-80 אש״ח וזה מעל התקציב לצערי...

zvit, בייטי שלך יש יחידת הנעה דומה, אתה מרוצה מהאמינות שלה? וגם בנוגע לצריכת הדלק?

במידה ומוצאים רכב שמור מטופל כמובן עם קילומטראז׳ סביר סביב ה 120-150 אלף קילומטר הייתם אמורים שמדובר בבחירה טובה ואמינה כמו ג׳טה או אוקטביה?

שאלה נוספת שאולי טיפה קשה לענות עליה אבל האם מקובל לשלם מחירון או אפילו מעל מחירון על פאסאט דיזל?

כרגע יש שני רכבים שהתקשרתי בנוגע אליהם, אחד רוצה 5000 מעל המחירון על רכב עם 120 אלף קילומטר והשני רוצה מחירון על רכב עם 140 אלף קילומטר, על פניו נשמע סביר?

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני מאוד מרוצה מהמנוע ביטי שלי, החלפת נוזל גיר, וטיימינג אינה זולה בלשון המעטה, אבל עם רכב בגיל של הרכב שתקנה אתה לא חייב לטפל בצ'מפיון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כאחד שמחזיק רכב דומה(פאסאט 2004 tdi) אני יכול להגיד רק דברים טובים, חזק, בטיחותי, מרווח מאוד, חסכוני, אמין אם כי עשיתי שיפוץ גיר מלא, חלקים לא בשמיים כמו שכולם חושבים. אני נוסע אם הרכב 180 קילומטר ביום והרכב פשוט "אוכל" את הכביש. אני מאמין שרכב דומה 2008 יהיה רק יותר טוב. במיוחד אם הגירים dsg 6 שלא עושים בעיות.

יש הבדל די גדול בין מודל 2004 למודל 2008, הגיר לא אותו הגיר, המנוע לא אותו המנוע וכו'.

מדוע הם מבקשים מעל המחירון? בגלל שיקול של קילומטראז יחסית נמוך? היום זה שוק של קונים בעקרון, אבל אולי, אם הרכבים האלה שמורים מאוד ואין הרבה היצע, שווה לשקול, כמובן כל עוד הרכבים תקינים לגמרי, שמורים ומטופלים

פורסם

בלוח הפורום מוצעת למכירה הפלואנס הבאה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?565226-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-2011

אמנם ב-65K אבל המוכר ציין גמישות לרציניים. הקילומטראז' דומה לפסאטים שמצאת אבל 3 שנים בכל זאת לא הולכות ברגל ואתה מקבל כאן רכב חדש יותר וכנראה גם חסכוני יותר.

אין לי שום קשר למוכר.

פורסם

אומרים יש במקום הנמוך בעולם, בולען עמוק .... וגם הוא בספק אם עמוק יותר

מהרכב שאתה מחפש.

שומר נפשו וממונו ירחק.

פורסם

שומר נפשו וממונו ירחק.

אינני מכיר את הרכב שפורסם ואינני יודע את מצבו.

סתם להערה כללית, לפני כשבוע וחצי, באחד הפוסטים, אחד המגיבים כתב משפט זה, מנהל הפורום כאן הזדעק וכתב שאין לכתוב דבר כזה מכיוון שבסך הכל מדובר ברכישה של מכונית ואין כאן נזק בנפש....

רק מעניין אותי לדעת, האם גם במקרה זה מנהל הפורום המכובד יכתוב הערה זו, לפחות על מנת שלא להפלות....

פורסם

ko11 אני מכיר לא מעט אנשים שמחזיקים מכוניות כאלה, האחזקה אכן לא מהזולות, אבל מכאן ועד אזהרה גורפת המרחק עצום.

אשמח לדעת על מה מתבססת ה"המלצה" שלך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...