Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סוויץ’

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, האם למישהו יש ניסיון ברכישת רכב מחברת סוויץ’ (מבית כלמוביל, אבל חברה נפרדת)? האם המחיר שלהם קשיח או נתון למו”מ?

תודה מראש!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשוק של היום אין דבר כזה קשיח. תקראי עליהם, פתחו כמה פוסטים עליהם. בעקרון, צריך לבדוק את הרכבים שהם מציעים ב- 7 עיניים. כמו כל חב' אחרת שמוכרת רכבים.

רק שכאן, העקרון הוא שמדובר הרבה פעמים באנשים פרטיים ששוכרים את שירותיהם, מסיבותיהם שלהם, כנראה מתקשים למכור לבד

פורסם

הניסיון שלי עם סוויץ׳ הוא כמוכר ולא כקונה

החברה משמשת מעין מתווך בין הקונה למוכר ומסייעת לאנשים שלא רוצים את הטירדה הכרוכה במפגש עם התהליך.

התמחור של הרכב נעשה על ידם תוך שקלול מצבו עם מצב השוק והסחירות. הם רק ממליצים והמחיר המפורסם באתר נקבע בתאום ובהסכמת המוכר והוא פתוח למו״מ מסוים.

במקרה שלי הורדתי 1,000 שח בלבד מהמחיר שפורסם (כ - 75,000) ₪, מכיוון שהתמחור מראש היה ריאלי ושיקף את מצב השוק

בהצלחה

פורסם
בשוק של היום אין דבר כזה קשיח. תקראי עליהם, פתחו כמה פוסטים עליהם. בעקרון, צריך לבדוק את הרכבים שהם מציעים ב- 7 עיניים. כמו כל חב' אחרת שמוכרת רכבים.

רק שכאן, העקרון הוא שמדובר הרבה פעמים באנשים פרטיים ששוכרים את שירותיהם, מסיבותיהם שלהם, כנראה מתקשים למכור לבד

אולי כדאי שתקרא את הפוסטים עליהם שוב.

מדובר אך ורק באנשים פרטיים שמשתמשים בשרות שלהם כתיווך בינם לקונים, סוויץ' אינם מגרש מכוניות, אין להם באמת מלאי מכוניות שעומד וצובר אבק, אלא מאגר נתונים של מוכרים שאפשר לתאם איתם פגישה.

למה שמוכר ישתמש בשרות כזה? השוק היום לא קל, והם מציעים לקונה של הרכב שלו אחריות, אפשרות ביטול עיסקה, וגם חוסכים למוכר את הטלפונים וימי החופש מהעבודה לטובת בדיקות או סתם סקרנים.

לא הייתי פוסלת רכב דרכם, אבל כדאי לקחת בחשבון שאם האוטו מפורסם באתר ב46 אלף, כנראה שהמשפט "35 בא עם מזומן היום" לא יעבוד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
עוד סוחרי רכב עלובים לפראיירים.

עטופים בצלופן יפה.

גוזרים קופון שמן בהתאם.

זה היה חד משמעי

אבל כנראה שנכון

פורסם

עטופים בצלופן יפה.

גוזרים קופון שמן בהתאם.

עוד אחד שכותב דברים חסרי ביסוס בלי שהוא בדק בכלל או מכיר את החברה,

ואת מה שהיא עושה.

Murzilka ענתה תשובה מפורטת וקולעת, ואכן "35 מזומן היום" זה לא למי שרוצה

לקנות דרך סוויץ'.

פורסם

לא סוחרי רכב ולא עלובים לפי שום קנה מידה.

בסה"כ נותנים שירות משלים של "שקט נפשי" הן למוכר והן לקונה.

ובכלל, את קביעותיו החד-משמעיות של ko11 יש לקחת בערבון מוגבל, כותב אשר סיפק לא מעט פניני חכמה בשרשורים מקבילים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מחפש לרכוש רכב והתקשרתי לסוויץ, נאמר לי בטלפון שאני לא יכול לקחת את הרכב לבדיקה במכון מטעמי. הנציגה אמרה שהמוכר מביא את הרכב לזמן קצר וניתן רק לראות את הרכב מספר דקות ולעשות סיבוב במסלול קבוע מראש. הנציגה אמרה שאני יכול לקחת את הרכב לבדיקה לאחר הקנייה ואז יש לי 5 ימים להחזיר את הרכב.

אגב, בטלפון הם אומרים שאין משא ומתן על המחיר, המחיר באתר זה המחיר ואפשר אולי להוריד 1,000 ש"ח. המחיר לדעתי לא הבעיה, המחירים יחסית הוגנים, אבל זה שאי אפשר לבדוק את הרכב לפני הרכישה לא הגיוני.

פורסם

עטופים בצלופן יפה.

גוזרים קופון שמן בהתאם.

תגובה פשוט לא עניינית, שצריכה לזכות אותך בהתרעה.

סוחרי רכב עלובים לפראיירים? אנא נמק בצורה ברורה ועניינית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מחפש לרכוש רכב והתקשרתי לסוויץ, נאמר לי בטלפון שאני לא יכול לקחת את הרכב לבדיקה במכון מטעמי. הנציגה אמרה שהמוכר מביא את הרכב לזמן קצר וניתן רק לראות את הרכב מספר דקות ולעשות סיבוב במסלול קבוע מראש. הנציגה אמרה שאני יכול לקחת את הרכב לבדיקה לאחר הקנייה ואז יש לי 5 ימים להחזיר את הרכב.

אגב, בטלפון הם אומרים שאין משא ומתן על המחיר, המחיר באתר זה המחיר ואפשר אולי להוריד 1,000 ש"ח. המחיר לדעתי לא הבעיה, המחירים יחסית הוגנים, אבל זה שאי אפשר לבדוק את הרכב לפני הרכישה לא הגיוני.

שיחפשו את החברים שלהם בגישת האנחנו עושים לך טובה.

רכב שאי אפשר לקחת לבדיקה, לא קונים. גם אם ישנה אפשרות להחזירו.

פורסם

מראים לך בדיקה שהם עצמם עשו לרכב לפני שהסכימו להעלות אותו לאתר, נותנים לך שבוע להתחרט מכל סיבה שהיא no questions asked ולקבל את כספך בחזרה, איפה הבעיה בדיוק?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אני לא מבין מה הבעיה. אם נותנים לך 5 ימים להחזיר את הרכב, לקבל את כל כספך חזרה, בלי שאלות,

בלי לקזז עמלות או שאר המצאות, מה זה משנה אם אתה לוקח לפני או אחרי העברת הבעלות על הרכב?

לדעתי זה מעיד מאוד על האמון שהם נותנים בבדיקה של הרכב, כי לקבל חזרה רכב אחרי שעברה יד,

ומתוך ידיעה שהם חייבים להעביר אותו הלאה לסוחרים כי הם לא מגרש למכירת רכב, זה לא משהו טריביאלי.

פורסם

אני לא סומך על מגרש ששולח הרבה רכבים לבדיקה באותו מכון, שהמכון רוצה לרצות את הלקוח הגדול שלו על מנת שימשיך לשלוח עבודה, ואני אישית לא מרגיש בנוח לתת 80,000 ש"ח לפני בדיקה, גם אם מתחייבים שיחזירו לי את הכסף (מחזירים גם הוצאות העברת בעלות?).

אם למישהו כאן יש ניסיון איתם, ויכול לספר על חווית החזרת הרכב אשמח לשמוע.

פורסם

הפוך גוטה, האינטרס שלהם הוא 'הבדיקה תהיה כמה שיותר אמיתית, אם הם יקחו בחזרה רכב שבבדיקה שלהם יצא "נקי" ובתכלס יש תקלות - הם בבעיה.

• תוכן חדש...