Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אנחנו מחפשים לקנות רכב שני למשפחה שישרת אותנו לנסיעה בתוך העיר רוב הזמן נסיעה לעבודה וחזרה ,מעדיפים רכב מרווח מאוד,ראינו את היונדאי i35 שעכשיו במבצע ,האם יש עוד רכבים שאפשר לשקול בתקציב הזה תודה לעוזרים .

פורסם

i35 היא מכונית בסוף הדרך, לא הייתי ממליץ. אם זה רכב שני ואתם בכל זאת רוצים מכונית בגודל של משפחתית, אז מה לגבי C4 המחודשת? מנוע 1.2 ליטר טורבו 130 כ"ס, מרווחת, מהנוחות ביותר (אם לא הנוחה מכולן), מאובזרת, בטיחותית. היא גם מהמשפחתיות הזולות ביותר - 124K שקלים.

פורסם

בשימוש עירוני משפחתיות קומפקטיות כמו גולף, יונדאי I30, קיה סיד או סיאט לאון יהיו נעימות יותר לשימוש והן לא נופלות במרווח הפנימי ממשפחתיות סדאן.

פורסם

מה שהצעת כאן זה לא בצורה שאנחנו אוהבים אנחנו אוהבים בכיוון של הצורה של המשפחתית .ולא בצורת אוצבוק .

פורסם

אכן, הצעתי דגמי האצ'בק כי הם יותר נוחים בשימוש עירוני בזכות המימדים הקומפקטיים.

משפחתיות סדאן שכדאי לבדוק הן הקורולה שהוצעה כאן, סקודה אוקטביה ומאזדה 3, הן לטעמי מובילת הקטגוריה.

פורסם

ה-i35 הנוכחית של יונדאי היא מכונית די מיושנת. היתרון המרכזי שלה על פניה מתחרותיה היא ברמת האבזור הנדיבה. לא תקבל אף משפחתית ב-130 אלף ש"ח עם כיסא נהג חשמלי, סאן רוף ושאר תפנוקים.

בגדול, ההעדפה שלכם למשפחתית סדאן היא העדפה די מיושנת, שלא לכתוב ארכאית. אם אתם מתעקשים על סדאן, אז הבחירות הטובות ביותר בקטגוריה הן:

סקודה אוקטביה - יתרונות: חזקה, חסכונית, מרווחת. חסרונות: רק שנתיים אחריות, מוניטין אמינות מפוקפק, יקרה ברמת האבזור הסבירה.

מאזדה 3 - יתרונות: מהנה לנהיגה, מאובזרת, מוניטין טוב בשוק. חסרונות: מנוע 1.5 ליטר עגלתי, לך תמכור אותה בעוד 3 שנים עם כל הליסינגים.

טויוטה קורולה - יתרונות: הסמל של טויוטה. חסרונות: מהנה לנהיגה בערך כמו שטיפול שיננית מהנה, לכולם יש כזאת.

תתחדשו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פות"ש - אם אכן מדובר ברכב שישמש בעיקר בנהיגה בתוך העיר ללא מטען חורג עדיפה צורת ההאצ'בק הקצרה, בגלל נוחות תמרון וחניה במקומות צפופים. מנסיוני אפילו תא מטען קטן יספק את הצרכים בקניות שוטפות (אני מוביל בתא הכפפות האחורי של הסויפט קניה שבועית למשפחה של 5 מבוגרים), ולכן, אם לא מדובר ברכב שישמש להובלת מזוודות או ציוד קמפינג, אני בהחלט מצטרף להמלצה של מייק לחפש רכב יותר קצר.

ולא בצורת אוצבוק .

אפשר לצרף לשרשור הלשון העברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטווח מחירים שלך יש את הקיה סיד.. רכב נח לנסיעה ואמין.. ויש עליו 7 שנים אחריות שלדעתי זה לא פחות חשוב מכל השיקולים האחרים..

פורסם

אם אתם אוהבים תצורת סדאן, אני הייתי הולך על הקיה פורטה שהיא למעשה i35 משודרגת. וכפי שהציעו לפני גם הקורולה היא אופציה מצויינת.

למדי שהזכיר את המאזדה 3 - היא הרבה דברים, אך מרווחת היא ממש לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...