ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכולם חבר טוב מצא ניסן קשקאי באחת מסוכניות הליסינג. מדובר בקשקאי + 2 שנת 2011. לקחנו את הרכב לבדיקה הבוקר ונאמר לנו שהרכב ראה המון המון שטח וישנן מעיכות בקורות לכל אורך הרכב. בנוסף - אני מצרף את טופס הבדיקה ואשמח אם מישהו יכול לחוות את דעתו על הבדיקה ועל הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים! לאחר שהאוקטביה הקודמת שהייתה לי שהלכה טוטלוסט (שנת 2010 1.8 tsi אלגנס) אני מתלבט בין שני הרכבים הבאים חדשים מהחברה. וולו S60 T5 החדשה ברמת הגימור kinetic. סקודה אוקטביה RS החדשה ידנית. הנסיעות שלי העיקריות הן בינעירוניות למרחקים של כ70 ק״מ ביום, 70/30 לטובת בינעירוני. חשוב לי רכב נוח ומפנק ומספיק מרווח למשפחה 4 נפשות, ויחד עם זאת בתור חובב הגה עם מספיק כוח ובגדול רכב מהנה לנהיגה, מחירי טיפולים ואחזקה במידת הסביר. הרכב ישמש אותי בלבד ולא את האשה בגלל זה אוקטביה ידנית נכנסת למשוואה. אני יודע שהוולוו מהנה יותר לנהיגה ואולי יותר איכותית אבל ברמת איבזור kinetic היא רחוקה מהאוקטביה שמגיעה עם פנסי קנסון חלון בגג ריפודי עור ועוד פינוקים. עשיתי נסיעת מב…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
קניית רכב ראשון
מאת Fou-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניית רכב ראשון אוטומט בתקציב של עד 30K - גג 35K . מתלבט בין כמה רכבים ,צריך את החוות דעת שלכם לגביהם : פיאט פונטו גרנדה 2008-2010 (עד 30K ) יש לי רישיון על אוטומט ,אני יסתדר עם התיבה הרובוטית ? יונדאי i10 2009 (33-39 אלף) מאזדה 3 2005 (25-30K ) מאזדה 6 2004 (26-29K ) צריך את הרכב בעיקר לעבודה וליציאות באיזור (50-70 קילומטר ביום פחות או יותר ) שיהיה חסכוני בדלק ובטיפולים אבל עדיין שלא יתחיל לרעוד ב90 קמ"ש (אני יודע שמאזדה לא חסכונית אבל רכב חזק וזול בשנתונים האלה ) . *המספרים בסוגריים הם ממוצע מחיר לפי בדיקה שעשיתי ביד 2 ,לא מדוייק על השקל (או על האלף ) . איזה רכב עדיף מבין הרכבים שרשמתי ?אם שיש לכם הצעות יותר טובות ,אשמח לשמוע . תודה מראש…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 799 צפיות
שלום, עקב העובדה שהפורד פוקוס 2006 שלי תגיע בינואר הבא לשנתה העשירית, אני מתחיל להתעניין במחליפה. בעיקרון אהבתי את הפוקוס בגלל הנוחות והתנהגות הכביש שלה, אבל מאוד הפריע לי חולשת המנוע, ובמידה פחותה גם צריכת הדלק המוגזמת (האוטו עושה אצלי 1 ל-7). מה שחשוב לי באוטו זה נוחות הנסיעה, אני רוצה אוטו שאני הכי פחות ארגיש בו רעשים ומהמורות כביש, אני רוצה אוטו חזק שלא ירגיש לי שוב עגלה, אוטו עם סביבת נהג נעימה ולא נראית ענתיקה, כיסאות נוחים זה קריטי (אני מעדיף מושבים רכים ומפנקים יותר). צריכת הדלק צריכה להיות לפחות סבירה, וצריכה טובה היא nice to have כי אני לא נוסע הרבה (עושה סביבות 10K בשנה). מבחינת גיר, אני מעדיף אוטומטי. ידני לא בא בחשבון, ורובוטי לא יצא לי הרב…
הודעה אחרונה מאת Alon Jacobi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב משפחתי סטנדרטי בין 60 ל-90 אלף שחשהדרישות היחידות הן: 1. אמין 2. חסכוני בדלק - 20-25 אלף ק"מ בשנה 3. שקט - זה ממש חשוב כי יש לי בעיות שמיעה ושיש רעשי רוח/כביש אני פשוט לא שומע כלום 4. בטיחותי הדברים השלילים ממה שאני מכיר - יונדאי i30 לא הדגם החדש- רועש מאוד סקודה אוקטביה - 4 כוכבי בטיחות, גניב מאוד מזדה 3 (לא הדגם החדש) - לא כזה חסכוני ולא כזה שקט הונדה אקורד 2009/2010 - לא ממש חסכוני בדלק ולא כ"כ שקט קורולה (דגם ישן) - לא בטיחותי וקוטלים אותו פה בפורום ברמות אחרות צרפתיות - לא אמינות הצילו.... תודה!
הודעה אחרונה מאת גאננרס, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בס"ד במהלך חיפושי אחרי רכב החלומות שלנו אני נתקל ב2 מקרים רציתי לשמוע מה הייתם עושים: א: אופנע נכנס בדלת אחורית ימנית וכתוצאה מכך הוחלפה כל הדלת במקורית ומעבר לכך לא היה פגיעה ברכב. האם זה יכול להעיד על משהו? ב: הוחלפה דלת אחורית ( מדובר בסטיישן) ופגוש אחורי לא היה פגיעה בסשי אבל היה ירידת ערך לרכב. האם זה אומר שהיה כאן תאונה קשה? אקורדייון? האם הייתם בכלל שוקלים את הרכבים לקניה? מדובר על אנשים פרטיים עם קילומ' מצויין לרכב! תודה רבה על העזרה יונתן
הודעה אחרונה מאת גאננרס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, זה זמן אני מחפש רכב משפחתי, עד עכשיו ההתלבטות היתה בין אוקטביה 1400 לבין מאזדה3 2000. עכשיו ראיתי שבאתרי ה-0 קילומטר מוכרים סיטרואן c5 דגם אקסקלוסיב ב 138000 שקל. מה אתם אומרים על הרכב?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רנו קליאו 2014 1.2 דגם הקופורט עוד לא בן שנה והלך טוטל צריך עזרה בייעוץ, האם להזמין את אותו רכב (בכלליות מאוד מרוצה מלבד הרעש הנוראי במהירות של 100 קמ"ש ומעלה, כאילו החלון לא סגור, והמערכת המולטימדיה) או משהו אחר אשר דומה לנתונים של הרנו. התקציב עומד על 110,000. אוהב רכבים זריזים ומאוד מאובזרים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
בס"ד שלום וברכה, ותודה למסייעים! בעז"ה אני מתחיל לעבוד כ50 ומשהו ק"מ מהבית, נסיעה ברובה בין עירונית ומהירה. כרגע יש ברשותי אימפרזה 2005 עם צריכת דלק מזעזעת. אני מחפש רכב: א. שיוכל לעמוד בקילומטרז' הזה בכיף. ב. שצריכת הדלק שלו כמה שיותר נמוכה. ג. למרות סעיף ב' - הרכב צריך להיות אוטומאט כי אשתי לא נוהגת על ידני ד. לא יקר מדי (30,000 +-). ה. איפה קונים דבר כזה? אשמח לשמוע המלצות/הערות/עצות מחכימות. תודה.
הודעה אחרונה מאת elyasaft, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 875 צפיות
שלום אני מחפש רכב ב-50K-60K אוטומט...עדיפות לרכב גרמני באזור השנים 2010-2012 יש לציין שהיה לי פולו שנת 2010 שהושבתה לי היה את הגיר DSG אך הבנתי שיש כל מיני סטיגמות. אשמח אם תיתנו לי חוות דעת לגבי ג'טה,איביזה,פאביה ואם יש לכם רכבים יפנים/צרפתיים/כל מדינה אחרת אשמח לחוות דעת... תודה!!
הודעה אחרונה מאת bolenat14, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 978 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב ראשון. אני מעוניין ברכב שמצד אחד נראה טוב (העדפה ל3 דלתות) אבל מעדיף שיהיה חסכוני בדלק רצוי ידני חשבתי לקנות סוזוקי אלטו 2010 שאומנם המראה שלה היא לא מה שאני מחפש אבל היא שנתון יחסית גבוה והיא ממש חסכונית. אשמח להצעות לרכב ספורטיבי שנתון מעל 2004 שיהיה חסכוני בדלק למרות שזאת לא בעיה.
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה שבועות רכב סיריון ורוב המכוניות שנמצאות בלוח יד2 הינן של מגרשים או של טרייד אין (שׁזה בעצם מגרשים עם שם יפה יותר לא?). הנה המפרט דייהטסו סיריון (לא ברור אם מהודר או בסיס) שנת 2008 יד 2 - כל הידיים היו פרטיות ק״מ 89000 עבר טסט לפני שבוע עבר טיפול גדול במוסך מורשה לפני שבוע המוכר טוען שהרכב היה מטופל במוסך מורשה מהיום הראשון ללא תאונות (המוכר מתחייב בבדיקה) המחיר: 42000 אז ככה - הנה השאלות שלי: 1. האם במידה וזה הדגם המהודר - זה מחיר סביר? לי נשמע די יקר יחסית 2. בדקתי מחירון של יד 2 והמחיר שמופיע שם עם שקלול הוא 37800 - מה ההבדל בין מחירון זה למחירון לוי יצחק? 3. איך בודקים אם זה מהודר או בסיס? על הרישיון רש…
הודעה אחרונה מאת Dark Muse, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם, אני מחפשת לקנות רכב עם גיר אוטומטי שישמש בעיקר רק אותי בנסיעות של ~30 ק"מ ביום (לעבודה ובחזרה, עם נסיעה ארוכה אחת בשבוע של כ-100 ק"מ הלוך חזור). עדיפות לרכב משלושת השנים האחרונות עם קילומטרז' נמוך ויד ראשונה. מוכנה להשקיע בין 50 ל-60 אלף ש"ח. מה הקילומטרז' ההגיוני למחיר כזה? מחיפוש קצר מצאתי דברים בסגנון של סוזוקי ספלאש, קיה פיקנטו או ניסאן מיקרה עם קילומטרז' שנע בין 40 ל-60 אלף. המלצות? פתוחה גם לעוד יצרנים ודגמים.
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חמותי מחפשת רכב חדש, לא יקר מדי ואוטומטי. ההתלבטות בין הסוניק סדאן לאיביזיה AM5 פיקנטו גם עלתה באיזה שלב אבל שתי האחרות הן יותר"אוטו" בערך באותו מחיר נסיעות גם עירוניות (בחיפה) וגם בין עירוניות נסועה של 200-300 ק"מ בשבוע אני מעריך מה אומרת חוכמת ההמונים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 565 צפיות
שלום, אני מחפש להחליף רכב בקרוב, אני מעדיף רכב של 5 דלתות, אוטומתי, חסכוני ואמין. התקציב עד 65K. אני לא נוהג הרבה ורוב הנסיעות הן בן עירוניות. אשמח לקבל המלצות ו/או אזהרות לגבי דגמים שונים מסופר מיני לרכב משפחתי רגיל. ראיתי פרסמות ברשת לסיוויק 2012 במחיר הזה, האם זה רכב יפני ? האם הוא אמין וחסכוני ?
הודעה אחרונה מאת גוגומגוג, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי Opel Insignia מודל 2013 , 2000 סמ״ק טורבו , 220 כ״ס , 34 מומנט . דגם SRI (שילדה מונמכת צמיגים גדולים ) נסעתי רק 14000 ק״מ רכב מעולה ! ישבתי לאחרונה במרצדס CLA . המרצדס ״רק״ 1600 סמ״ק , 122 כ״ס , 20 מומנט .ללא בקרת אקלים אלקטרונית וללא כסא חשמלי במושב ליד הנהג , כ״כ ללא תמיכה בגב תחתון (בין השאר ) על הנייר הנתונים של המרצדס לא משהו ... איכות הגימור של המרצדס מושלמת , של האופל פחות. ללא קשר לעלות ... האם להשאר עם ראש לשועלים או להחליף לזנב לאריות ? אשמח על דעתכם .
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 818 צפיות
היי, אני כבר כחודשיים עוקב ומתעניין ברכישה של יונדאי I20 שנת 2009-2011 אוטומטית עם כמות קילומטרים סבירה (נגיד עד 120). הייתי בכמה סוכנויות שכאלו וההצעה הלגיטמית האחרונה שקיבתי היא על רכב שנת 2011 על 100K קילומטר במחיר אחרון סופי של 53 אלף. הם טוענים אצלם אלא אם מגיע טרייד כנראה לא יהיו רכבים ישנים מ2011 ורוב שאר ההצעת שראינו היו או רכבים שעשו מלא קילומטרים (180+) או רכבים עם מעט קילומטרים ומחירים מגוחכים של מעל 60 אלף שח. אני מנסה להסתכל קצת ביד2 אבל מאוד מתקשה לסמוך על המלאי. אני רואה את אותן מכוניות כבר כמעט חודשיים עומדות ברשימה באיזור שלי, חלקן עם מחיר מוגזם וחלקן עם מחיר נמוך אבל מלא קילומטרים או הודעות מפוקפקות. אין לי רכב ולכן קשה לי לפגוש ולנסות אותן, ואת הי…
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט לגבי רכישה של דיסקברי 3 שנת 2005. אנחנו רוצים להחליף את הרכב המשני לרכב 7 מקומות עם יכולות שטח. האמת היא שהדיסקברי 3 נותן לנו הרבה יותר יכולת שטח ממה שאנחנו נזדקק לה ככל הנראה. בכל מקרה, מעוניין לקבל חוות דעת לגבי עלות האחזקה (אני יודע שהטיפולים יקרים, אבל מה סדר הגודל? אשמח לשמוע מה הם ערוצי קבלת חלפים ללנד רובר בארץ), אמינות הרכב, התרשמות כללית מבעלים, ועוד כל נושא שיכול להיות רלוונטי להחלטת הרכישה שאיני מסוגל לחשוב עליו כעת. בתודה, אלון
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 668 צפיות
אני מתלבט בין שלושת הרכבים הללו, התקציב שלי הוא בסביבות ה20. דרישות שיהיה אמין, חסכוני כמה שאפשר לסטודנט, אוטומט. יעשה נסיעות בין עירוניות על בסיס שבועי. בתכלס הדייהטסו סיריון קצת חורגת מהתקציב שלי כי היא דיי יקרה. את היונדאי אפשר למצוא יחסית בזול , 2007 אפשר למצוא ב17+-, את הפונטו גם פחות או יותר. אבל אני ממש מתלבט, מצד אחד כולם אומרים את אותם דברים על היונדאי (יש אותה להרבה אנשים אז גם דיי שמעתי חוות דעת ממקור ראשון) בגדול אומרים שהוא אוטו סבבה לגמרי, דיי אמין, נוסע סבבה, אבל לא הכי חסכוני בדלק ביחס לגודל שלו ולנפח מנוע. לגבי הפונטו קצת פחות שמעתי מאנשים כי זה אוטו קצת פחות מוכר פה. אבל לפי הנתונים יותר חסכוני משמעותית, עשיתי חישוב ממוצע , וב…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז אנחנו זוג בגילאי השלושים המוקדמים, ילדים יצטרפו עוד שנה-שנתיים ויש לנו שני פיטבולים מגודלים. מחפשים ג'יפון כי אנחנו נורא אוהבים לנסוע לטייל עם הכלבים ולא ברור לי אם אפשר להכניס שני כלבים מגודלים לתא המטען של אחד מהם, שיסעו מאחורה כי לאחד מהם יש בעיית הקאות בנסיעה. מלכתחילה מסתכלים בכיוון של הג'יפון שיהיה מקום לשנינו+ילדים עתידיים+כלבים. ולגבי הקנייה עצמה, האם שווה לקנות מחברת ליסינג בהנחה ולקבל הערה ברישיון או לקנות מהיבואן. הדגמים המדוברים זה הבסיס של cx5 או LX של הספורטאז'. כמו כן שמעתי שהCX5 עומדת בפני מתיחת פנים רצינית ל2016 אז האם שווה לחכות? כמו כן הטוסון החדש עומד להגיע...
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי שלום לכולם ,כאמור אל אף היותי אחד שמתעסק הרבה בתחום הרכב, עדיין מבולבל מאד לגבי השתדרגות כיום נוהג על סופרב 2006 מונעת גפ"מ ודיי מרוצה ,חוץ מ2 פרמטרים ,1: גיר אוטומט (לא סובל אוטומט) 2:תצרוכת לא מספיק טובה של התדלוק(8\1 בממוצע שרובו בין עירוני) על כן החלטתי שכדאי להישתדרג למשהו טיפה יותר חדיש וגם עם גיר ידני וכך גם תשתפר מאד צריכת הדלק אני מדגיש שלא משנה מה אני יקנה כמובן שמדובר שאני יישר מסב אותו לגפ"מ הנסועה השנתית שלי כיום עומדת על 60k בשנה ש98% בין עירוני ההתלבטות היא: טיוטה קורולה 2010 גיר ידני 6 הילוכים(לשעבר לימוד נהיגה) עם 106k במחיר 45.000ש"ח או סיאט איביזה 2011 מנוע 1600 גיר ידני 5 הילוכים .פרטית ,עם 65k ב50.000ש"ח אשמח מאד לעצה טובה והמלצה.. …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 720 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי, תקציב בין 50K ל60K, קילומטרז סביר, אחרי צמצום אפשרויות המליצו לי על הרכב הזה המלצות ?, סוחרים אמינים שאפשר אולי למצוא אצלם את הרכבים ? מוכן בשמחה לקבל המלצות לרכבים (עדיפות 4 דלתות ובגא'ז גדול) תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 785 צפיות
שלום, מבקש המלצה לרכב משפחתי אמין וחסכוני בתקציב של 65K. סביבות שנתון 2011-2012 מנוע 1600 עדיפות לרכב 5 דלתות (האצ'בק) כי אישתי מתקשה בחניות. אפשרי רכב מליסינג אם זה מקל על התקציב. הייתי ממש קרוב לסגור על I25 שנת 2012 מליסינג 64 אלף ק"מ - אבל חבר ערער קצת את החלטתי, בטענה שבתקציב הזה אני יכול ללכת על רכב משפחתי "אמיתי", יותר טוב ואמין. כרגע חושב לכוון לכוון פורד פוקוס 2012 לעזרתכם אודה.
הודעה אחרונה מאת גוגומגוג, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 566 צפיות
בוקר טוב לכולם, ידידה סטודנטית צעירה, מחפש למצוא רכב עד 10K להתנייד למכללה בדרום, המרחק בין המגורים שלה למכללה כ10 דקות נסיעה. הרכב לא ישמש ליותר מדי שימושים, אולי לקניות פה ושם והתניידות ברחבי העיר. לאיזה כיוון כדאי לפזול? בעקרון לא משנה אם ידני או אוטומט אבל אם הידני יוזיל ויאפשר לקנות דגם יותר טוב אז עדיפות לידני. תודה.
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת הרכב הנ"ל. מצאתי רכב יד ראשונה עם 40000 ק"מ הרכב במצב מעולה. הבעייה היא שאני לא מכיר כל כך את היצרן אופל ואת הדגם קורסא. אני לא מבין מדוע רכב כזה המחירון שלו הוא 70000 אך בפועל הוא נמכר באזור ה50000 (אני מצאתי ב52500 כולל טסט לשנה והוא כרגע לא מוכן לרדת במחיר למרות שיש אפילו ב47500). האם הדגם הזה מאופיין בבעיות כלשהן, האם המחיר הוא רק בגלל שאין לרכב הזה שוק, או שיש סיבה אמיתית שאנשים לא רוצים לקנות אותו? כמה עולה להחזיר רכב כזה מבחינת חלפים?, האם המוסכים המורשים יודעים לטפל ברכב הזה? אנחנו זוג צעיר שמחפשים רכב אמין שנתון יחסית גבוה אוטמטי וחסכוני בדלק, בין הדגמים היחידים שמצאנו הוא האופל ואנחנו דיי התלהבנו מאיך שהרכב נראה ומנוחות הנסיעה.…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם: הנסיעות שלי בעיקר בתוך העיר וגם מת"א לראשל"צ (לא יודע אם זה נקרא בתוך העיר או לא). האם כדאי לרכוש את הדגם עם הנפח הזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי כרגע איביזה 2013 1.4 ידנית שכרגע מוצעת למכירה, שנרכשה לפני שנתיים במימון מלא וברצוני להיפטר מההלוואה שלקחתי. רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות לימודים-בית, מרחק של כ 55 ק"מ ביום. אני מחפש רכב בתקציב של 30-35 אלף שקל, כשהדברים החשובים הם: -שיהיה אוטומט, די נמאס מהידני -מחפש רכב עם כוח. אני אוהב ללחוץ מידי פעם וה 1400 לא סיפק אותי. פחות מעניין אותי עניין החיסכון בדלק ולכן רכבים שבדך כלל מוצעים לסטודנטים כמו סיריון וגטס למיניהם לא באים בחשבון. האופציה שכרגע נראית לי הכי טובה היא מזדה 3 ספיריט 2006. ראיתי כמה כאלו שנכנסות בתקציב(35-36 אלף). אם למישהו יש חוות דעת בעיניין או תחלופות מעניינות אשמח לשמוע. תודה רבה לכל המגיבים!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני בודק רכב בדיל מוטורס איזור העמקים. יש למישהו איזו דעה מוצקה לגביהם? (אני לא מכיר בכלל). האם? זה ליסינג? סוחרים? מה זה בדיוק ומה צריך לבדוק טוב אם אני כן בודק את הרכב המוצע שם? (אני בודק ג'ימני 06). תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם. חבר טוב שלי מחליף רכב ומוכר את הניסאן אלמרה שלו. שנת 2005, ק"מ 156,000, מטופלת ושמורה (מאוד), טסט בפברואר. חשבתי לקנות ממנו. רציתי לדעת האם מחיר השוק זה מחיר מחירון לרכב מסוג זה? ביד 2 ראיתי שהכל סביב המחירון, אך אינני יודעת כיצד נמכר בפועל. הוא חשב לבקש עליה 23,500. ומה דעתכם הכללית על הרכב? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
הי, ראיתי אצלם רכב שהמחיר נראה טוב. בטלפון הם לא מוכנים להגיד יותר מדי פרטים וזה נראה קצת חשוד. רק רוצים שאגיע לסניף בחדרה. מישהו מכיר? למישהו יש נסיון? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת master-car,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikC
- bv12
- Supertigre
- אביעד
- flytomars
- ניקו פ.
- sperial
- ANUTKK
- איציק נ.
- Gavrik
- D1winner
- glansfor20vt