Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר כחודשיים עוקב ומתעניין ברכישה של יונדאי I20 שנת 2009-2011 אוטומטית עם כמות קילומטרים סבירה (נגיד עד 120).

הייתי בכמה סוכנויות שכאלו וההצעה הלגיטמית האחרונה שקיבתי היא על רכב שנת 2011 על 100K קילומטר במחיר אחרון סופי של 53 אלף. הם טוענים אצלם אלא אם מגיע טרייד כנראה לא יהיו רכבים ישנים מ2011 ורוב שאר ההצעת שראינו היו או רכבים שעשו מלא קילומטרים (180+) או רכבים עם מעט קילומטרים ומחירים מגוחכים של מעל 60 אלף שח.

אני מנסה להסתכל קצת ביד2 אבל מאוד מתקשה לסמוך על המלאי. אני רואה את אותן מכוניות כבר כמעט חודשיים עומדות ברשימה באיזור שלי, חלקן עם מחיר מוגזם וחלקן עם מחיר נמוך אבל מלא קילומטרים או הודעות מפוקפקות. אין לי רכב ולכן קשה לי לפגוש ולנסות אותן, ואת היחידה שכן ניסיתי שהיתה מעט יקרה אבל כביכול שמורה, הנסיעה בה היתה די רועדת ולא תקינה (עדיין, יותר מחודש אחרי, ממשיכה להופיע בלוח). אני מסיק מזה שאותן מכוניות עדיין מופיעות כ"כ הרבה זמן בלוח שאני לא מפספס שום מציאה, אחרת היתה יותר תחלופה ותנועה.

מה כדאי לעשות? האם להפנים ש53 אלף זה המחיר של רכב שאני מחפש? או שיש עוד מוצא?

פורסם (נערך)

ניסית לחפש בשוק הפרטי? חפש רכב עם ק"מ סביר, עם תיעוד טיפולים מלא, תאמת את זה מול המוסך, קח לבדיקה במכון מטעמך וסע לשלום.

כולה יונדאי I20, לא איזה רכב נדיר :) (גם לי יש כזו, אחלה רכב).

השוק מוצ, ברכבים, צריך למצוא את הרכב שמוצא חן בעינייך ולהפעיל כושר מיקוח מול המוכר ובסוף להגיע למחיר ששניכם מסכימים לגביו.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אפשר למצוא יונדאי i20 עם קילוטראז' של פחות מ-100 אלף ש"ח בתקציב שלך. זה דורש קצת סבלנות, אבל זה בהחלט אפשרי. כרגע למשל יש אצלנו לפחות אחת כזאת במלאי:

http://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/3055/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20/

ואם יש לך סבלנות אז יהיו עוד בימים הקרובים.

פורסם

האמת שיש ביד 2 כמה רכבים מעניינים.

אם אין רכב אולי שווה להשכיר רכב קטן ולקבוע כמה פגישות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הדחף שלך דווקא לI20? לא טוב להתמקד בחיפוש אחר דגם אחד בלבד, מה גם שהוא לא מיוחד, או יוצא דופן, או נדיר בטיבו, או במשהו..

רכב מאד פשוט, שלא שווה את המחיר שציינת, לטעמי.

במחיר זה ישנן אופציות רבות ומגוונות.

על על פנים, זה שמישהו ביד2 רשם מחיר מסוים, גם הוא גבוה לטעמך, לא אומר שהוא לא השלים עם העובדה שיצטרך להתגמש באופן מהותי. בוודאי כשאתה יודע שהרכב שלו מוצע למכירה כבר זמן מה.

תתקשר, ותפנה את תשומת ליבו למחירי השוק בפועל. כשאני חיפשתי, היו כאלה שחתכו מעל עשרת אלפים שח במחיר.

ושוב, אני ממליץ לך לגוון את החיפוש, יש רכבים טובים יותר, מפנקים יותר, נוחים יותר, שקטים יותר, במחיר פחות.

פורסם

כמו איזה רכב?

שיעמוד בשנים שהוא מבקש..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...