Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מה שאני שכרתי ,בוודאות לא היתה רובוטית. אוטומט רגיל.. ,לא זוכר כמה הילוכים,אבל מספיק לי אפ' לשמוע רכב נוסע כדי לדעת איזה גיר או איזה סגנון מנוע מורכב עליו. אז אני סגור על העניין שהיא הייתה אוטומטית רגילה ,ועדיין הגיעה לצריכה דיי מרשימה, לכן אני אופטימי על הקורולה שאמורה להיות יותר חסכונית ממנה ,גם לפי נתוני יצרן ,וגם מבחינת המפרט של הגיר ידני בעל 6 הילוכים

פורסם
אם שכרת רכב הוא צריך להיות קטן מ-3 שנים על הכביש, ומ-2011 כולם רובוטיות.

בכל מקרה זה לא הדיון.

לא יגעתי את העניין הזה של ה3 שנים ,בכל מקרה יש סיכוי שאתה צודק ,ואולי טעיתי בהערכה שההשכרה הייתה לפני שנה אולי טיפה יותר ,מה שבטוח אני זוכר שזה היה רכב יחסית יישן לאותה שנה באמת ,ושהיה בעל טיבה אוטומטית רגילה

שורה אחרונה ,אשמח לעצות בנושא שפתחתי

בתודה

רמי

פורסם

אתן את חוות דעתי על האיביזה, כי את הקורולה הידנית לא הכרתי.

רכב מעולה לדעתי, אם מדובר במנוע ה 1.6 המוכר, צריכת דלק של 1-12 משולב, מחוץ לעיר תוכל להשיג 1-14, אם אתה נוסע לבד ולפי המחיר שציינת מדובר בגרסאת ה SC, אמא שלי החזיקה כזאת במהלך כל תקופת האחריות שום תקלות, מצד שני לנסיעות ארוכות הגימור ה"ספורטיבי" הזה שובר את הגב, כל מהמורה בכביש ושלא נדבר על קפיצות בבמפרים, היום היא מתניידת באיביזה 2013 1400 רפרנס, שמשמעותית נוחה לה יותר

פורסם
לא הייתי קונה קורולה ידנית מלימוד נהיגה ב45,000 המחיר נשמע לי גבוה מידי.

אגב קורולה רובוטית מ2008נמכרת בפועל ב30,000

זה נכון בערך ,רובוטית 2008 +קילומטר שקרוב ל200 ,נמצא בסביבות ה30,000 שקל, אפשרי למצוא מציאות.. עוד דבר זה שהמוניטין של האמינות של הגיר+הרובוט והקלאץ לא בשמיים! בלשון המעטה..

בלי כל קשר אני גם כן מעוניין בלהיתקדם כמה שיותר קדימה ,ודבר שני הידנית בעלת 6 ההילוכים אמורה להיות הרבה יותר חסכונית בשיוט על הילוך 6 ,מאשר רובוטית בהילוך 5 (שאגב ,נמצא על 3000 סלד ב100 קמ"ש

פורסם
אתן את חוות דעתי על האיביזה, כי את הקורולה הידנית לא הכרתי.

רכב מעולה לדעתי, אם מדובר במנוע ה 1.6 המוכר, צריכת דלק של 1-12 משולב, מחוץ לעיר תוכל להשיג 1-14, אם אתה נוסע לבד ולפי המחיר שציינת מדובר בגרסאת ה SC, אמא שלי החזיקה כזאת במהלך כל תקופת האחריות שום תקלות, מצד שני לנסיעות ארוכות הגימור ה"ספורטיבי" הזה שובר את הגב, כל מהמורה בכביש ושלא נדבר על קפיצות בבמפרים, היום היא מתניידת באיביזה 2013 1400 רפרנס, שמשמעותית נוחה לה יותר

אני לא כ"כ בקי בדגמים ספציפית ,אבל לפי מה שהבנתי ,כל דגמי האיביזה הם יחסית נוקשים וספורטיבים לגודלם..

וכן שמעתי על הרבה תלונות של בולמים מידי קשוחים ,אבל גם מבעלי האיביזה 1400 החדישות וגם ה1200. אשמח אם תשנה את דעתי.. בכל מקרה נהגתי באיביזה יחסית חדשה מנוע 1200 tsi בעלת מרכב שנראה לעיין כמעט זהה לחלוטין שלה1600 שראיתי ,ולא הרגשתי כ"כ בעיית נוחות ,אלא בעיקר הרגשה של קטן, וזה השיקול כרגע אם ללכת עליה(בשיקול שאני נוסע כמעט תמיד לבד וללא ציוד) או לחפש משהו קצת יותר מרווח וגדול

פורסם

שלום.

הדבר הראשון שהייתי בודק לפני רכישת רכב, זה התאמה למערכת הגז. לא כל רכב מומלץ להסב לגז.

יש לך כבר ניסיון - תפנה למי שהולך להתקין לך את המערכת לייעוץ.

דבר שני - תמחק מהדרישות שמירת ערך. אחרי 3 שנים וקרוב ל 300 אלף קילומטרים, לא משנה מה הרכב, תקבל עליו גרושים.

אני חושב שקורולה ידנית תחזיק מעמד טוב יותר מאשר סיאט איביזה לאורך הזמן והמרחקים.

אבל שוב, אני לא מכיר את נושא הגז, לכן אין לי מושג לגבי השילוב של קורולה וגז.

דבר נוסף - קורולה יותר חזקה מאשר איביזה. בהתקנת גפ"מ לפעמים יש איבוד כוח.

בסופרב לא הרגשת את זה כי הרכב בעל מנוע בשרני.

במנועי 1,600 אולי תרגיש את זה בצורה אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...