ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 651 צפיות
שלום חברים אחרי חיפושים רבים של רכב חסכוני,מרווח ונעים להנהיגה, ותקציב גמיש (40-70) ראיתי לאחרונה את פורד פיאסטה 2013, שנראית כרגע כמו אופציה שעונה לכל הדרישות שלי, חוץ מאמינות הגיר(יתכן שאפילו בטיחות) וכרגע המחיר. נהגתי ברכב והתרשמתי לטובה. לעומת זאת תלונות באינטרנט על הגיר הרובוטי קצת מרתיעות. הבנתי שה powershift קיים גם בפוקוס, ועליו שמעתי מחבר שהחליף גיר כבר 3 פעמים. היו תלונות על נפילות כוח, רעידות החלקות וכו' שעלולות להתרחש בשלל מצבי נהיגה שונים . בנסיעת המבחן הקצרה שעשיתי לא הרגשתי את התופעות האלה. 1. במידה ויש כאן סיכון מחושב שנוגע להתרוצצות בין מוסכים(ולא בטיחות)- האם נהוג למכור את הרכבים האלה מתחת למחירון? 68,000 נשמע לי הרבה מדי עבור רכב "חדש" עם…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני משתחרר מהצבא בחודשים האחרונים והגיע הזמן לרכוש לעצמי אוטו, התקציב הוא בין 15-25 אלף ש"ח אני מחפש אוטו קטן יחסית (אני די גבוה אז...) משהו שלא יצרוך דלק יותר מדי אבל גם שלא תתקע לי בעליות, ידנית, את המערכת מולטימדיה אני אקנה בנפרד. אשמח להמלצות אם יש משהו שהוא מעל התקציב אבל משתלם, אשמח לשמוע גם.
הודעה אחרונה מאת raz2058, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם מחפש רכב פרקטי וזול ל 3 ילדים. כרגע מתלבט בין סניק 2 לבין קסארה פיקאסו. תקציב סביבות 25K. הבנתי שהקסארה עדיפה מבחינת אחזקה ואמינות. האם כך הדבר? עשיתי חיפוש אבל יש תשובות לכאן לכאן. אשמח אם חברים יתרמו מנסיונם האישי. תודה אלי
הודעה אחרונה מאת notato, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני שוקלת לרכוש את אחד מהרכבים הבאים 307 (2007-2008 ) בגלל המחיר 308 (עד 2011) בגלל שאני מעדיפה רכב שנראה חדש 207 - בגלל הגודל (חניה) והמחיר. הרכב מיועד לנסיעות בתוך העיר (תל אביב) בעיקר. אודה לעזרה ביחס לכל אחד מהרכבים באשר לדגם/גרסא/שנתון המומלצים (כאשר אני מעדיפה את הגרסאות המאובזרות יותר בכל אחד מהרכבים). וכן אם ניתן את המלצתכם בשורה התחתונה איזה מהם עדיף. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Dark Muse, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן זה שוב אני . אחרי חיפוש והרבה כאב ראש הגעתי לכמה החלטות . ורציתי לשמוע דעות של אנשים שבאמת מבינים. החלטתי לקנות את אחד מהרכבים הבאים - תקציב של 10-13 אלף ש"ח. האופציות הם כאלו - 1. יונדאי גטס ידנית שנת 2003-2004 רמת גימור GLS . מחירון בערך 13, מה שכן קשה למצוא אותה בשוק והיום רוב היונדאיים שנמכרות הם ברמת גימור נמוכה שלא כוללת אפילו ABS, שאני מעדיף לא לקחת . 2. פיג'ו 206- עכשיו כאן זה טיפה מצחיק, כי אני חייתי כל הזמן עם סטיגמה רעה מאוד עם רכבים צרפתיים אבל מבחינת ביצועים ובדיקות שעשיתי, היא גם יותר חסכונית וגם יותר זולה מהיונדאי וכמובן שכוללת גם ABS ו שני כריות אויר. אשמח לקבל דעה טיפה יותר מעמיקה ו מקצועית. אליה.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 992 צפיות
כמו שחלקכם יודעים לאחרונה התלבטתי לגבי סוג הרכב אותו אקנה ולאחר התלבטות קשה המועמדת הסופית היא 206xs ידנית 110 כוחות סוס (אם אמצא אלפא 147 שמורה מאוד גם היא מועמדת אפשרית). אני מעוניין לשאול את המבינים מבניכם, מה ניתן לעשות כדי לדעת שאני קונה רכב שטופל כמו שצריך ולא עבר תאונות וכו'? רובם המכריע של המוכרים מציינים בפני שלא ניתן למצוא רכב בן 15 כמעט בעל היסטוריית טיפולים ולכן אשמח לשמוע איך לבחור את הרכב שיפגין את האמינות הכי גדולה בעתיד?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם הבוקר הסתובבתי במספר מגרשים וסוכנויות ברחבי ב"ש, בחיפוש אחר רכב לקנייה בתקציב של 7-9k. הסיבה שאני נעול על מגרש היא שאני חייב רכישה מסודרת עם חשבונית מס וכו'. יצאתי עם מספר הצעות, אשמח לשמוע את דעתכם על הרכבים עצמם, ואם מישהו מכיר אז גם על המגרשים. הרכב בגדול אמור לשמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות (90-100 ק"מ כל כיוון) רנו מגאן II 2006, אוטומטית, 190000 ק"מ. מחיר 9000. שברולט אופטרה 2004, 190000 ק"מ. מחיר 8000. מיצובישי כריזמה 2003, 220000 ק"מ. מחיר 8500. המגרשים הם ליס קאר, טרייד אין 2001, וקל אוטו. אם למישהו יש דעה/המלצה על מגרשים אחרים, אשמח גם! תודה רבה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת navonn3, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, רציתי עזרה ברכישת רכב יונדאי I30 CW מצאתי רכב כזה שנת 2009 מהשכרה עם 130 אלף ק' ושאלתי היא אם הקונה הראה לי שהוא החליף מנוע ברכב למנוע חדש לגמרי מיונדאי (בגלל שמילאו לו בטעות בתחנה דלק דיזל במקום בנזין, אז החליפו לו על חשבונם את המנוע.. האם זה שווה לי שזה מנוע חדש והוא שווה יותר ולא יהיו לי תקלות או לא שווה לי כי החליפו מנוע וזה מוריד מהערך של האוטו? שאלה שניה , האם יש שוק לאוטו הזה? אני מודע לזה שזה השכרה אך המחיר הוא נמוך יותר ב-25 אחוז מהמחירון? תודה מראש !!!
הודעה אחרונה מאת elita, -
אהלן, השתחררתי שבוע שעבר מהצבא ואני מתחיל לעבוד בשנה וחצי הקרובות עד הלימודים. אני מתכנן לבצע החלפה לקראת סוף השנה (אוקטובר - דצמבר). למי שלא מכיר אותי מהפורום, כרגע אני מחזיק בקליאו 3 ידנית 2012, הרכב גמע אצלי 50 אלף ק"מ, וכעת הנסועה ירדה באופן מהותי, לרמה של כמה מאות ק"מ בחודש. (עם הגזמה, אני לא אעבור את ה1200 ק"מ בחודש, למעט מילואים שבהם אסע כל יום 100 ק"מ, אבל זה לא יקרה הרבה). מתוך מחשבות שעלו בראשי: רכב מיני כגון 108. יתרונות - קל למצוא חניה, חסכוני בדלק בעיר (שזה הכי קריטי עבורי), רכב זול, תוספת קטנה יחסית בשביל רכב חדש. חסרון - רוב הרכבים בקטגוריה מאוד חלשים, נחותים בבטיחות מהסופר מיניז, אני מחפש רכב עם מקום למערכת טובה ולא יודע בדיוק איפה אפשר להכ…
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדגם המדובר: סקודה פאביה סטייל החדשה (+Color Concept) (+פנורמי) אני אשמח שתגלו לי מה מתחבא מאחורי המילים היפות שסוכני הליסינג והיבואן מחביאים ממני, יש לי התלבטות בין 3 אפשרויות: אופציה א': רכישת רכב חדש מהיבואן: מחיר כולל אגרה: 116K ש"ח מתוך המחיר הזה הם דחפו לי אביזרי חובה לטענתם כמו דיבורית שכלולה במערכת כבר ואיתוראן מורדם שהם מחייבים אותך לרכוש... יש לי 60K מזומן. ההצעה היא לתת 60K במזומן, ואז כל חודש 1.6K למשך 36 חודשים. סך הכל הרכב יוצא 118K. אופציה ב': עסקה רכישה בליס פור יו: רכב יד ראשונה 0 ק"מ, מחיר סופי 101K. אני משלם הכל במכה עם עזרה מההורים ונתחשבן אח"כ. אופציה ג: עסקת ליסינג חצי חצי בליס פור יו: מקדמה - 40K…
הודעה אחרונה מאת YardenBenlulu, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב, לאחרונה השיחות בנוגע להחלפת ה206 שלנו נהיו תכופות יותר יותר. היא עושה את העבודה מצויין, אבל הגיע הזמן (ובעיקר הרבה רצון) להשתדרג. הבעיה העיקרית כרגע, זה שאין לי רכב מטרה. ברגע שיהיה לי איזה אוטו "לחלום" עליו, העניינים יזוזו הרבה יותר מהר. דרישות ברזל מהרכב: 1. מהנה לנהיגה. לא מחפש התנהגות של 106 או מיאטה, אבל כן חשוב לי הגה עם משקל נכון ושידע לדבר איתי ברגעי האמת ולדווח לי מה קורה שם מתחת לגלגלים. לפחות קצת. סובל לנסוע ברכבים בעלי הגה חמאה... 2. עלויות אחזקה סבירות. אנחנו עושים ק"מ מתחת לממוצע (אם כי כשבת זוגי תתחיל לנסוע אני מאמין שהוא יעולה) לכן צריכת דלק פחות מטרידה אותי, אבל האמינות כללית ועלות הטיפולים והחלפים כן חשובים מאוד. 3. גיר אוטו…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
תקציב לרכישה - 220 אלף שקל פלוס מינוס אפשר לחרוג מעט ידני/אוטומט - אוטומט נפח מנוע - 2 ליטר נשמע לי הגיוני מה שתמליצו קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - רכב ספורט תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2015 חדש/משומש - חדש מספר מקומות ישיבה - 2/4/5. אפשרי שיהיה עם דלת אחת/שתיים/ארבע קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - 0 דרישות של צריכת דלק - שלא יהיה מוגזם יתר על המידה כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - נסיעה לעבודה בעיר אחרת ועוד 2 נסיעות בשבוע של שעה הלוך שעה חזור מה הצרכים מהרכב - שיהיה כיף לנסוע בו, חוויתי, מהיר, חזק, שיראה טוב, מרשים.
הודעה אחרונה מאת Kar, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, בדגא'ט מפרסמים מיצובישי לנסר 2010 ב-31,900. http://www.budget.co.il/Top10/index.asp?LinkID=2198&utm_source=BudgetWebSite&utm_medium=Banner&utm_campaign=TOP10 האם זו רכישה משתלמת? יש המלצות אחרות לרכב משפחתי? התקציב שלי הוא עד 50K אבל מעדיף לחסוך אם אפשר. חשוב לי במיוחד הנושא של צריכת הדלק וירידת הערך. תודה רבה אלקנה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 979 צפיות
ערב טוב, מחפש להחליף אקסנט 2001 במשהו מעט יותר מתקדם, הדגש הוא חסכוני אמין מרווח(כסא ילדים מאחור) שהתא מטען יוכל להכיל יותר מאשר עגלת תינוק ושקית במבה. עיקר השימוש הוא הגעה מ A ל B לא מחפש משהו מיוחד לא במראה ולא באיכות פנים רק שיהיה נורמלי להתנייד בו תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 1 תגובות
- 507 צפיות
עד 25 אלף, איזה רכב אני יכול להביא? תודה
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, חשבתי לצאת מקופסת המשפחטומית ולרכוש אאודי A4 2007 מנוע 2000. מה חשוב לדעת לפני רכישה של רכב כזה? עלות טיפולים, תקלות נפוצות, צריכת דלק. מוזר, אבל אני לא מצליח למצוא מידע בפורום. יש למישהו ניסיון?
הודעה אחרונה מאת 1986edi, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, בקרוב הרכב שלי יוחלף ויש דילמה קשה בנוגע לרכב הבא. בואו נניח שהתקציה הינו 120-125 אש"ח. אופציה אחת היא קניית לאון 1.2 ברמת גימור STYLE מהסוכנות, אופציה נוספת היא קניית AUDI A3 1.8T שנת 2012 ברמת גימור הגבוה ביותר כולל חבילת SHARP (הדגם היוצא). היתרונות שאני רואה ברכב חדש הם שאף אחד לא נגע ברכב לפני, יש אחריות. החסרונות הם שהאבזור יהיה נמוך יותר לעומת הAUDI, אני מאמין שגם איכות ההרכבה. והחיסרון הגדול ביותר, ירידת ערך מטורפת בשנים הראשונות. הרכב אמור להיות מוחלף בעוד 3-4 שנים. מה אתם חושבים לנכון?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש משהו אמין וחסכוני כמה שאפשר ושלא יהיה ישן מדי הכוונה היא ל 2000 - כמו כן נעים מאוד אליה בן 21 השתחררתי לפני חודש מהצבא .
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אך הרכב? הוא יכול לסחוב משקל כבד? הוא עולה 86000.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, אני לפני קניה של גולף 2005-2008 עם מנוע 1.6 שמתי עין על כמה אקזמפלרים נחמדים עם קמ נמוך אשמח לדעת מה ההבדלים בין ה1.6 102 כח"ס והFSI 115 כחס וכמובן מה עדיף.. הבנתי שהFSI אמין יותר אך צורך יותר דלק? מדובר בגרסאות אוטומטיות. שאלה נוספת, האם ה1400TSI מהשנים האלו נחשב אמין? איך הגיר DSG שמשודך אליו? תודה
הודעה אחרונה מאת גאננרס, -
- 3 תגובות
- 986 צפיות
שלום, רציתי לשאול, מונדאו 2009 , מה ההבדל בין רמות הגימור טרנד, טרנד X וטיטניום? (בגרסא עם ה-2,300 סמ"ק). תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 828 צפיות
היי לאחר 6 שנים משעממות עם פורד פוקוס, הגיע זמני להתחדש. מחפש לצאת מהאפרוריות עם משהו שיהיה יותר כיף לראות על הבוקר. הדרישות- מעניין ולא ידני (גם האשה אמורה לנהוג...), בנזין, 4/5 דלתות. תקציב בכותרת. חשבתי על אלפא 156/9 ובעדיפות נמוכה יותר סיביק האצ'בק. רעיונות נוספים? דעות על האלפות? תודה.
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לקנות רכב יד 2, הרכב נראה טוב, המוכר היה הגון איתי ואמר שכתוצאה ממכה שעשו לו ניתן ירידת ערך, לא משמעותית לטענתו, מצ"ב דו"ח תיקונים. האם זה נכון שאין כאן מקום להוזלה משמעותית במחירון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנים 2011/2012 מה יותר מומלץ ??? או שיש רעיון לטנדר בסדרי גודל האלה ??
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני חייל בן 19, מעוניין לקנות audi a3 1.8t . מצאתי אחת,הנתונים שלה הם שנה : 2003 יד : 07 קמ : 189 מנוע : 1.8T אדום גיר : טיפטרוניק מחיר : 21 אלף ש''ח בכללי הבחור אומר שהרכב במצב טוב,הוא מתחייב בבדיקה על מנוע גיר שילדה וטורבו. עכשיו כמה שאלות , איך התחזוקה של הרכב? ברור לי שהיא יקרה,אבל כמה יקרה? מה הצריכת דלק ? האם המחיר שווה במידה והרכב עובר בדיקה? תודה !
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אחותי ובעלה נוסעים לתקופת שבתון של שנתיים לטקסס,ויזדקקו לשני רכבים,כשאחד מהם יהיה ואן(שלושה ילדים ונראה שיטיילו לא מעט). נושא העלויות גמיש,ואולם,ברור שהכוונה לרכוש רכבים מיד שניה לטובת צמצום הפסדים בתום שנתיים וחזרה לארץ. ככלל,אין מגבלת תקציב אמיתית,אבל שוב,מדובר בזמן קצוב וברור. ייתכן שsuv יהיה עדיף על ואן מטעמי טיולים(תיתכן ירידה לשטח קל). אשמח למידע עבורם בכל הנוגע לרכישה בארה״ב וכמה שוק היד השניה שם מדילרים שונה חיוב מהקטסטרופה שאצלנו. תודה וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת Drx, -
-
סקודה ייטי
מאת boaz9090-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני בודק לגבי רכישה של הרכב, והייתי רוצה לשמוע האם יש שוני בין השנים 2011-לבין 2012 במפרט הטכני. ומה הייתם ממליצים לבדוק בדגם הזה? אני יודע שהוא זקוק לטיפול בזמן לבדוק תשרשרת, והקלץ בגיר. על איזה שנה הייתם ממליצים ללכת?
הודעה אחרונה מאת zalmi, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים, אני צעיר בן 20 שרוצה לקנות אוטו כבר לא מעט זמן.. ועכשיו לאחר חישובי תקציבים וכו', החלטתי שאני יכול לקנות. אני בצבא, עושה שבוע שבוע ועובד בשבוע שאני בבית, מכניס בערך 1.5K בחודש. מוכן להוציא 60% מזה על רכב. הייתי שמח לדעת מה תמליצו לי, 1. 100% מימון - להביא *** להביא = לרכוש *** רכב חדש מהניילונים, ראיתי את החברה NEW-DRIVE, באיזור ה700-800 שקל [ראיתי רנו קליאו שנראית טוב ?] ומגיע עם אחריות [מה היא נותנת?] ולאחר 36 חודשים של ההתחייבות אני כבר אהיה עם רגל וחצי מחוץ לצבא. [משתחרר עוד שנה ו3] ואז יהיה לי עבודה סבירה בעזרת ה' ככה שהמחיר הזה לא יכביד עליי. ולראות מה אני עושה אחרי ההתחייבות של 36 החודשים [קונה/מוכר/עוזב וקונה רכב אחר] 2. להביא *** להביא = …
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, שלום אני מחפש לקנות שברולט מאליבו שנת 2012. אני מחפש את הרכב ומצאתי כמה רכבים שנראו לי אבל משהו במחירון של הרכבים האלה מבלבל אותי אני מתעניין ב2 דגמים הראשון זה דגם היי-טק והשני זה דגם luxury העניין הוא שהמחירון של ה luxury שהוא הדגם המפואר יותר נמוך מהדגם היי-טק. יש איזה סיבה מסיומת שאני אמור לדעת עליה? אני מתעניין בדגם luxury אגב תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
רכב מתאונה
מאת orko-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 849 צפיות
ליפני קנית רכב שהיה אובדן אבל לא רוצים לבטחו במקיף כדאי? שוויו 95000 שח
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 894 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- avi60769
- קורן בן אשר
- ofer-1973
- BEEKER
- FuriousLift
- גולדן191
- mottis
- elad18
- shai590
- רפי לין
- amosbmw