ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 578 צפיות
יש למישהו נסיון עם הרכב? אני מעוניין ברכב אחרי מתיחת ת פנים שנתונים 2009-2011 אבל אני מניח שאין הבדל גדול ביניהם לדגמים המוקדמים יותר. אשמח לשמוע את הרשמים שלכם ובעיקר צריכת דלק אמיתית.
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 751 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב ישראלי מחו"ל. זאת אומרת שהבעלים שלו קנה אותו בארץ ואז העביר אותו לחו"ל. האם אני אצטרך לשלם מיסים מסוימים כשאקנה אותו בארץ? טיפים בנושא? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 948 צפיות
החלטתי להתחדש ברכב (משומש, אבל להתחדש חח) בתקציב של 50K - 55K הדרישות: נסיעה של 15K ק"מ בשנה בערך, סיכוי טוב גם לפחות אוטומט - בגלל נוחות שכיר במידת האפשר כמה אופציות שראיתי וחשבתי עליהן ואשמח לחוות דעת והצעות נוספות קודם כל, הפיאסטה מאוד קורצת ומושכת אותי כבר כמה זמן רק אני לא בטוח איך היא. בתקציב שהבאתי יכנס לי שנתון 2012 גג אני מניח, אבל לצורך העניין אני אשמח לדעת מה ההבדל בין השנתון הזה לשנתון 2013 כי הוחלף שם המנוע ל1.6 ובתכלס, לא הבנתי כל כך מהפורום אם זה החלפה טובה או לא (הכפול מצמדים לעומת האוט' ה"רגיל") הפולו גם רכב שהסתכלתי עליו והוא נראה לי גג שנתון 2011 או משהו, אבל עדיין אותה השאלה לגבי הגיר שלו לצורך העניין גם חשבתי אולי על רנו קליאו אבל א…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
רנו מגאן 2008
מאת LK304-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מחפש אוטו לקנות. עד 20000 ש"ח. הציעו לי רנו מגאן 2008 מטופלת, יד שניה, עשתה 120000 קילומטר. רציתי חוות דעת ממכם: מצד אחד אני מפחד בגלל שזה רנו, והרבה אמרו לי שיש להם בעיה באמינות, ואין לי הרבה כסף להשקיע הרבה על תיקונים. אם יש לכם עוד הצעות לאוטו משפחתי שזולה לאחזקה ויחסית לא אוכלת כל כך הרבה דלק. תודה
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 931 צפיות
יש לי סובארו אימפרזה 2001, 450 א' ק"מ, בעלות קודמת של קיבוץ (אבל היה מוצמד לנהג יחיד). מעריך שאוכל לקבל עליו בערך 5,000 ש"ח. אני רוצה לקנות משהו באיזור ה-30 א' ש"ח. הרכב משמש בעיקרו לנסיעות קצרות בגוש דן, ופעם בשבוע- נסיעה ארוכה לצפון. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איזה רכב כדאי לקנות בתקציב הזה מבחינת אמינות, עלות חלפים, חסכון בדלק. שמעתי על פולסוואגן פולו- דעתכם? הצעות נוספות? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן חברים הגעתי להתלבטות סופית בין הדגמים הנ"ל - קיה פורטה 2010, מאזדה 3 2010, הונדה סיויק 2009. לכולן מחיר שוק פחות או יותר דומה. בהתחלה כיוונתי לקיה אבל ראיתי שבשוק הפרטי די קשה להשיג אותה ואין באזורי כאלה במצב טוב, אך אם אקבל המלצות אין לי בעיה לנסוע מחוץ לעיר בשביל אחת כזו. איזו מהן עדיפה מבחינת הקריטריונים הבאים? - נוחות נהיגה - צריכת דלק - אבזור - אמינות ותחזוקה זולה (ביטוחים וטיפולים) - כמה קל יהיה למכור אותה בעוד 3 שנים נניח אשמח לכל המלצה וחוות דעת מאנשים שמכירים את המכוניות הללו, כי ההמלצה שאקבל פה זה מה שאקנה בסופו של דבר. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
ביטוח לוביט
מאת mm1987- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, קניתי פיז'ו חדשה וקיבלתי הצעת מחיר לביטוח מחברת לוביט (של לובינסקי). לא הצלחתי למצוא פה שרשורים עליהם, מישהו יכול לספר על התנסות איתם? איך הם היו? יש לי רכב אחר שמבוטח אצל חברה אחרת, ההצעת מחיר של לוביט יקרה יותר ב500 שקלים. הניסיון שלי עם החברת ביטוח שלי היא מעולה ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להוסיף לביטוח הקיים גם את הרכב החדש, או לבטח את החדש בלוביט. לכן אשמח לשמוע על ניסיון שלכם איתם. תודה רבה אדם
הודעה אחרונה מאת mm1987, -
סדרה 1 או A3
מאת LaBomba- 1 תגובות
- 597 צפיות
מהשנים 2008/10 בדגש על אמינות מנועי הטורבו 1.8,2.0 ו-DSG
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בדרך לרכוש רנו קליאו, שנת 2008 אני סטודנט, רוב הנסיעות שלי הן ללימודים, ממוצע של 50 ק"מ בחודש בערך, לרוב בדרכים בינעירוניות הרכב עם 70אלף ק"מ, המחירון הנוכחי שלו הוא באזור ה30, התמחור עם המוכר הוא 22אלף מה דעתכם על כדאיות העסקה הזאת? כמו כן, הרבה אמרו לי להתרחק מרנו, אבל כבעל פיאט פונטו (שגם הרבה אמרו לי להתרחק ממנה ואני מרוצה מאוד ממנה) אשמח לשמוע ממישהו שמבין ברכבים הללו מתי יש צורך לעשות טיפולים, טיימינג וכ"ו כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מוסך מורשה של רנו באזור נתניה (או השרון) שאוכל להגיע אליו לטיפולים ואולי שיבדוק את הרכב (קצת סולד ממכוני בדיקה) אשמח לשמוע דעות או הצעות אחרות תודה.
הודעה אחרונה מאת Xebu, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 951 צפיות
אני נוהג בפאביה מודל 2006 ששימשה אותי בנאמנות קילומטרים רבים מאוד, והגיע הזמן להחליפה למשהו חדש יותר. מכיוון שאני מכיר ומוקיר את הפאביה, חשבתי להשתדרג לפאביה החדשה 1.2 TSI. הכתבות שפורסמו לגביה בהשקה בחו"ל היו סה"כ די מפרגנות וגם ביקור בסוכנות עשה סה"כ רושם לא רע בכלל אלא שבימים האחרונים התפרסמו מספר ביקורות (שתיים מהן פה באתר) מנסיעות מבחן שהתקיימו בימים האחרונים בארץ שהיו, אין נאמר בעדינות, קצת פחות נלהבות... במיוחד מטרידות אותי ההתייחסויות לבידוד הרעשים הלקוי, ושיכוך זעזועים לא משהו לאור זאת אני מתלבט מאוד אם ללכת על אופציה זו (בכל זאת הוצאה משמעותית) האופציה עליה חשבתי לפני כן הייתה סופר-מיני אחרת (משומשת) ובמיוחד שמתי עין על ה-I20. מרפרוף בלוחות אני רואה שיש …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
רכב ב90 אלף
מאת דימה55- 2 תגובות
- 692 צפיות
מעוניין לקנות רכב ב90 אלף המלצות בבקשה
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי. מחפש אוטו קטן לי ולבת זוג. אנחנו גרים בתל אביב. קצת לעיר ואחת לחודש בערך נסיעה לצפון. מחפשים משהו חסכוני ואמין. תקציב 15 ומעדיף שלא לחרוג ממנו. אם כן אז גג ב2000 ש"ח ברור שמעדיף אוטומט אבל משיקולי חסכון מוכן לקנות ידני. אז ככה: ראיתי שבכל הפורום ממליצים על הגטס וראיתי ביד 2 שאכן היא נכנסת בתקציב אבל הבנתי גם שהיא לא הכי חסכונית. לעומתה ולעומת כל המיני האחרות נורא מצא חן בעיני העיצוב של הפיאט פונטו גרנדה. וראיתי ביד 2 שהיא קצת חורגת מהתקציב אבל חשבתי להתמקח ולנסות לכווץ את אחד המוכרים אל תוך התקציב. גם הבנתי שהיא יותר חסכונית מהגטס במיוחד בידני, אבל מצד שני גם שאמרתי פיאט בקרבת חברים אמרו לי פיאט? מי קונה פיאט? חרא של אוטו... דעות? תודה מראש לכל העונה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי מרווח שבו ניתן להכניס שני כיסאות בטיחות לילדים ובוסטר בנוסף. רצוי בנוסף תא מטען מרווח שניתן להכניס בו עגלה במקביל לעוד ציוד. התקציב שלי הוא עד 50 אלף. במעבר על הפורום נתקלתי בהמלצות על i30cw שבאמת נראה מתאים ועונה על הדרישות. רציתי לדעת מניסיון של אנשים עם הרכב: האם נכנסים שלוש כסאות בטיחות מאחור? מהי צריכת הדלק הממוצעת של הרכב (אני יודע שזה מאוד תלוי נהיגה אבל הייתי שמח לממוצע כלשהו)? האם יש סוגיות/בעיות מיוחדות נפוצות שאני צריך לדעת בנוגע לרכב? האם יש לרכב שוק מבוקש על מנת שיהיה קל למכור בעתיד? אם למישהו יש רעיון לרכבים נוספים שעונים על הדרישות, אשמח לשמוע ולדעת מה היתרונות והחסרונות לכל רכב. תודה רבה לכ…
הודעה אחרונה מאת liavl, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר שבועיים בערך שאני מחפש לרכוש רכב חדש, די ננעלתי על הסוויפט 2011-2012 כי הוא די מתאים לדרישות שלי - תקציב של עד 63 אלף, חסכוני, אמין, מאובזר(הכוונה לGLX) וגם על הדרך מציג מראה לא רע. אממה, ככל שעובר הזמן ואני מדבר עם אנשים מיד 2 אשר מוכרים את הרכב, אני חושב שלרכוש אחת כזאת, זו עסקה לא משתלמת בעליל. המחירון, לדוגמא, של דגם הGLX 2011 ביד 2 הוא 65,300 ובלוי יצחק 67,000 ש"ח וכמעט כל המוכרים שהתקשרתי אליהם או שרוצים מעל המחירון או שרוצים בדיוק כמו המחירון(גם כאלה שבהן לא הוחלפו במשך 4 השנים צמיגים, מצבר ויש טסטים לעוד כחודש-חודשיים). השאלה שלי היא כזאת, האם זה באמת שווה את זה? במחירים האלה של סוויפט 2011 אני יכול להביא מכונית בסגנון בשנה יותר מתקדמת או אפילו פיקנטו חדשה. מ…
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהרים טובים אני מעונין בחוו"ד על הרכבים הנ"ל (שניהם שנתון 2011), מה שאני כן יודע זה שלאיביזה תא מטען קצת יותר גדול ושה c4 תהיה יותר מפנקת ומאובזרת. מה שאני לא ממש יודע ולא ממש הצלחתי לדלות מהפורום, זה נושא האמינות שמצד אחד על האיביזה חלק מהחברים טוענים על תקלות בגיר וברצועת התיזמון ומצד שני השם הרע שיש לסיטרואן בכלל ול c4 מהדור הקודם בפרט. האם בדור הנוכחי נושא האמינות השתנה (בעיות חשמל,גיר AL8 מחודש וכו') ? וכן נושא צריכת הדלק,מי חסכונית יותר? האם ב c4 הנוכחי הצריכה השתנתה ביחס לדור הקודם? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
שלום, אני אשמח לחוות דעת על הi10 הידנית של יונדאי. למישהו שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לומר לי מה דעתם וכו' אשמח לדעת גם את צריכת הדלק שאתם מקבלים. אני מתכוון לרכוש את הדגם 2015 ולכן אשמח לחוות הדעת.
הודעה אחרונה מאת shaharhut, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני בוחן קנייה של סופר מיני אוטומטית חדשה שתשמש לנסיעות יומיות מפתח תקווה לאשקלון וחזור. כרגע ההתלבטות היא בין כל הסופר מיני החדשות בשוק: I20, קורסה, פאביה, פולו ואולי גם מאזדה 2. חשוב שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני, נוח ומאובזר עד כמה שניתן. אין לי מושג איפה להתחיל ואודה מאוד לעזרתכם תודה!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רנו פלואנס מנוע 2.0 מיד שניה האם הרכב אמין או שיש איזה מחלות ידועות? צריכת דלק האם הרכב חסכוני? האם כדי לרכוש רכב כזה מיד שניה ? תודה
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 698 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב בתקציב של עד 35 אלף אני ירושלמי אז אני לא יכול להסתפק במנוע קטן (לפחות 1200 נראה לי) חשוב לי כמו כולם אני מאמין שהרכב יהיה אמין טוב וידני! סתם שאלה, הציעו לי לקנות סיאט איביזה שנת 2010 אבל עם קמ גבוהה מאוד (190,000) יד פרטית, השאלה שלי איך המנועים של סיאט טובים? או שאם אני אקנה אני ייקח בחשבון שהמנוע ימות בקרוב? חשוב לציין שהרכב מטופל כמו שכתוב בהוראות היצרן במוסך מורשה!
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני מתלבט לגבי רכב חדש - סוזוקי קרוסאובר או יונדאי i-35 . ישמש זוג + ילד קטן, פרופיל נסיעה קטן מ-15 אלף ק"מ בשנה, הרוב בעיר. חשוב - בטיחות, נוחות נסיעה, עלות שוטפת. כנראה אנסה לעשות טרייד אין עם רכב קיים ( טויוטה קורולה 2008 ) אשמח לעצות או הצעות אחרות. תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 702 צפיות
אח שלי מחפש לקנות רכב זול ופשוט, בעיקר כזה שמגיע מא' לב'. הוא נוסע בערך 3 פעמים בשבוע מרחק של 20 ק"מ כיוון. אנחנו גרים בישוב שהוא די חור ולצערנו חייבים להתנייד איך שהוא, אך מהסיבה שהוא סטודנט התקציב שלו מאוד מוגבל ועומד על בערך 7-8 אלף שקל (מוכן לחרוג קלות בשביל משהו שווה ערך). ההתלבטות העיקרית היא בין דייהטסו סיריון לדייהטסו שרייד בהתחשבות גדולה בחלקים וצריכת דלק. אשמח לדעתכם! תודה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, שואל בשביל חבר, הוא רוצה מחר בבוקר לעשות בדיקה לסובארו אימפרזה WRX שנת 2002, הרכב עבר 140,000 ק"מ ויש עליו רק עם קיט של פרו דרייב שמוסיף לו 15 כ"ס, חוץ מזה הוא סטנדרט, יש מקום מומלץ לבדוק רכב כזה באזור המרכז\השרון? תודה
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
אני מחפש רכב סופרמיני ידני חסכוני מודרני שכיף לנהוג בו. רכב חדש ולא יד שנייה. אני מחפש רכב זול ואמין במחיר. על איזה רכב הייתם ממליצים לי ללכת? רוב הסיכויים שתיהיה לי הנחה ליונדאי. תודה לעוזרים
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 631 צפיות
בהקשר לת'רד הבא: http:// http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=563974 במידה ומדובר באקזמפלר במצב טוב מאוד, יד ראשונה ק"מ נמוך, שהמחירון שלו הוא 79. מהו המחיר שצריך לשאוף אליו?
הודעה אחרונה מאת ultras00, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 616 צפיות
שלום, אחרי כמה שרשורים נעצרתי על פולקסוואגן פולו 98 ב6000 ש"ח. הרכב ידני, מנוע 1600. מה התהליך של הקניה-מכירה? אני מתכנן לקחת אותו למוסך שיבדוק, בנוסף רציתי לדעת מי צריך לשלם את האגרה, כמה היא עולה וכל הפרטים שאני צריך לבדוק בין אם זה מכני או ניירת ברכב?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 1 תגובות
- 644 צפיות
אני מפרסם בשביל חבר שמחפש רכב באזור ה45 אלף (עם קצת גמישות למעלה) הדרישות שלו (מהחשוב ביותר ומטה) הן: 0.שנתון החל מ2008 1.זריזות 2.מראה צעיר 3.אמינות 4.אבזור 5.אחזקה (טיפולים, טסט, ביטוח וכו') 6.גיר ידני(לא שולל אוטומט). חשבנו על פונטו איבו גרסאת ה105 כ"ס אבל לא מצאנו. תודה רבה לכולם על העזרה!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 810 צפיות
לאחר שאני וחברה שלי ירדנו מנושא האוטו החדש , אנחנו מחפשים רכב בתקציב 35K נטו לרכב (לא כולל ביטוח וכד') הדרישות של החברה היא שהרכב יהיה במרכב האצבק' (במלותייה תחת קצר ) ולא קטן בקיצור יפה רכב ידני , לא חשוב גודל המטען , לא חשוב מקום במושביים אחוריים , שיהיה אמין , נוחות ודלק לא דייל ברייק אבל חשוב שיהיה אמין . יש רכבים כאלו או שהתקציב לא מאפשר ? חשבו על על אלפא רומיאו 147 , רכב שונה מיוחד אבל מה שקראתי אחזקתו יקרה מאוד משאר הרכבים , האם נכון ?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב על מנת שאישתי תאסוף את הילדים מהגן ותחזיר אותם ולנסיעות קצרות. חשוב לי בעיקר האמינות (כמובן שהכל יחסי בתקציב הזה). ביררתי על יונדאי גטס שנת 2006 140000 קמ, הוחלפו צמיגים ונעשה טיפול לפני חודש. עדיין אני בבירורים עם בעלת הרכב ורציתי המלצות האם הרכב מומלץ? אני יודע שהצריכת דלק נוראית בשנים האלו. ואשמח להמלצות על עוד רכבים בתקציב זה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אדיר53, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כיום היא נוהגת בסיטיגו ידנית 60 כ"ס. מודל 2013. הרכב הזה נקנה כשגרנו בעמק בית שאן והיא נסעה כ10 דק' לכול צד לעבודתה. כיום אנו גרים במושב ליד קצרין ומסלול הנסיעה שלה הוא 50ק"מ לכול צד מהמושב דרך קצרין>צומת יהודיה>צמח. כמובן שהיום פחות נוח לה בנסיעה עם הילוכים ואם כול הכבוד ליכולות של הסיטיגו לסחוב יפה ביחס למימדיה ונפח המנוע, זה קצת קשה בעיקר עם הגיר הידני. האם מעבר לרכב הנ"ל שברור לי שהוא לא ספורט אבל הוא אוטו' ונפח מנוע 1200, תהווה חלופה טובה או שכדאי ללכת לקטגוריה אחת גבוהה יותר, בסגנון יאריס, איביזה, וכו'... אני עוד לא מתייחס לתקציב אלא לסוג הרכב שיתאים לצרכיה. רוב הנסיעות של הבית הן עם רכב העבודה שלי. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אני מעוניין לקנות רכב, התקציב הוא בערך 55K שמתי עין על הפורד מונדאו, יצא לי לעשות כמה סיבובים על מונדאו טיטניום ומאוד מאוד נהנתי. כשחיפשתי ביד 2 ראיתי שיש המון דגמים ככה שזה ממש בלבל אותי, לפי התקציב הבנתי שזה יהיה שנתון 2008-2009. עכשיו מה שאני כן יודע זה שאני רוצה את הדגם המפואר יותר, זה עם ההנעה בכפתור וכו'. למיטב הבנתי זהו הדגם טיטניום, אני לא יודע אם יש גם בדגמים אחרים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה שאומרים שכדאי לקחת את המנוע 2000 ולא את ה2300. בכל מקרה הייתי שמח לייעוץ, בעיקרון מה שאני רוצה זה שיהיה הדגם המפואר, ודגם שיהיה הכי אמין בשנתונים האלו, אם יש בעיות עם כל מיני דגמים בשנתונים 08-09 בכל מיני חלקים, ואם יש דגם מפואר עם צריכת דלק טובה יותר …
הודעה אחרונה מאת kruvy,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw