Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב סופרמיני ידני חסכוני מודרני שכיף לנהוג בו. רכב חדש ולא יד שנייה. אני מחפש רכב זול ואמין במחיר.

על איזה רכב הייתם ממליצים לי ללכת?

רוב הסיכויים שתיהיה לי הנחה ליונדאי.

תודה לעוזרים :-D

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי בודק את הדאציה סנדרו עם מנוע ה 0.9.

או את קיה פיקנטו ספורט ידנית,היא ניראית מעולה,גיר נעים אני מאוד אהבתי אותה אבל היא מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק את הדאציה סנדרו עם מנוע ה 0.9.

או את קיה פיקנטו ספורט ידנית,היא ניראית מעולה,גיר נעים אני מאוד אהבתי אותה אבל היא מיני.

אני מחפש רכב יותר איכותי ופחות משנה לי איך הוא נראה. עשיתי נסיעת מבחן על הפיקנטו הידנית הרגילה והיא הרגישה לי מאד לא מודרנית וישנה. הגרסה של הספורט מגיע רק עם 3 דלתות וזה באסה. אני מחפש רכב עם 5 דלתות.

בתקציב שהצגתי למעלה, איזה רכב היית ממליץ לי שלא כולל את שני אלה שהצעת פה?

אני מחפש רכב קטן יחסית שיהיה נוח.

פורסם

יש לך מגוון רכבי סופר מיני,כמו הפיאסטה,קליאו לאחרונה גם היונדאי I20 החדשה,קיה ריו,תעשה סיבוב בין הסוכניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק את הפיג׳ו 108 1.2 ידנית.

פולקסוואגן UP בדגם ה-75 כ״ס הידני גם אמור להיות נחמד.

בקבוצת הסופר-מיני תבדוק את הפיאסטה, הדגם עבר מתיחת פנים שעוד לא הגיע לארץ, אך המכונית איכותית יחסית עם שלדה טובה ומהנה יחסית. אני לא יודע אם ה-208 נכנסת בתקציב, שווה לבדוק גם אותה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

היונדאי דווקא במחיר הזה היא אחת התמורות הגרועות לכסף בסופר מיניז.

בחריגה קלה יש לך את הקליאו 0.9TCE, מאובזרת, סוחבת יפה וצריכת הדלק טובה.

יש את ה208 1.2, אני מניח שבתקציב שלך תקבל אחת מאובזרת (הדגם הבסיסי מאובזר ממש בדלות לדעתי), המנוע לא טיל בליסטי, אבל ביצועים ממוצעים לקטגוריה עם מנוע אטמוספרי.

אם יש לך סבלנות - השבוע נדע את המחירים של הפאביה החדשה. גם מאזדה 2 חדשה צריכה לנחות בארצנו. הרבה יותר סבלנות - מתיחת פנים של 208, סוויפט חדשה, מיקרה חדשה, ג'אז חדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
היונדאי דווקא במחיר הזה היא אחת התמורות הגרועות לכסף בסופר מיניז.

בחריגה קלה יש לך את הקליאו 0.9TCE, מאובזרת, סוחבת יפה וצריכת הדלק טובה.

יש את ה208 1.2, אני מניח שבתקציב שלך תקבל אחת מאובזרת (הדגם הבסיסי מאובזר ממש בדלות לדעתי), המנוע לא טיל בליסטי, אבל ביצועים ממוצעים לקטגוריה עם מנוע אטמוספרי.

אם יש לך סבלנות - השבוע נדע את המחירים של הפאביה החדשה. גם מאזדה 2 חדשה צריכה לנחות בארצנו. הרבה יותר סבלנות - מתיחת פנים של 208, סוויפט חדשה, מיקרה חדשה, ג'אז חדשה.

אני מתכוון לקנות את הדגם 2015 :)

אני מתכנן רכישה רק בעוד 3 חודשים אבל אני כבר מתחיל לחפש אפשרויות.

מה אתה אומר על הטויוטה יאריס?

ולא הבנתי למה הקליאו 0.9TCE כל כך יקרה. איזו סיבה יש לקחת אותה? המנועה שלה הוא רק 0.9L

עריכה אחרונה על ידי shaharhut
פורסם

זה 0.9 טורבו.

פורסם
אני מתכוון לקנות את הדגם 2015 :)

אני מתכנן רכישה רק בעוד 3 חודשים אבל אני כבר מתחיל לחפש אפשרויות.

מה אתה אומר על הטויוטה יאריס?

ולא הבנתי למה הקליאו 0.9TCE כל כך יקרה. איזו סיבה יש לקחת אותה? המנועה שלה הוא רק 0.9L

יאריס ידנית עולה 90 אלף ש"ח, לא רואה הצדקה לשלם כל כך הרבה על רכב עירום ועם מנוע אטמוספרי.

עוד 3 חודשים אז יש לך זמן.

הקליאו לא כ"כ יקרה בהתחשב באבזור שאתה מקבל ומנוע מודרני שסוחב יפה וחסכוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה 0.9 טורבו.

יאריס ידנית עולה 90 אלף ש"ח, לא רואה הצדקה לשלם כל כך הרבה על רכב עירום ועם מנוע אטמוספרי.

עוד 3 חודשים אז יש לך זמן.

הקליאו לא כ"כ יקרה בהתחשב באבזור שאתה מקבל ומנוע מודרני שסוחב יפה וחסכוני.

אוקיי. ומנוע 0.9 טורבו לא ירגיש לי חלש? כי בהתחלה חשבתי לקנות פיקנטו או i10 אבל ראיתי שכולם רשמו ש1.0 זה פשוט פח.

פורסם

הרנו תהיה זריזה יותר.

פורסם

זריזה ביחס לרכבי המיני עם מנוע ה 1.0

• תוכן חדש...