Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון לקליאו אטמוספרית אז ה0.9 חזק יותר,יש לקליאו גם גירסת 1.2 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מתכוון לקליאו אטמוספרית אז ה0.9 חזק יותר,יש לקליאו גם גירסת 1.2 טורבו.

אבא שלי מסרב בכל אופן לקנות רנו חחח.

חבל דווקא נראה רכב מעולה.

פורסם

עשיו פירסמו את המחירים של הפאביה,8 אלף לידני אבל אתה מקבל מנוע שישאיר אבק לאחרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תבדוק ניסן מיקרה ידני, די זריז, חסכוני, מאובזר

אתה עושה ממנו צחוק?

מאובזר, די זריז? נהגת בכלל על הרכב הזה? ישבת בו פעם?

האבזור סביר ותו לא, הרכב לא זריז, הוא ממוצע מינוס הייתי אומר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדור הקודם עוד מפחד מהצרפתיות (ואולי גם בצדק...). לדעתי ההתלבטות צריכה להיות בין היונדאי לריו. שתיהן מכוניות אמינות ויודעות לעשות את העבודה. אני בנסיעת מבחן יותר התחברתי לריו (היונדאי משום מה הייתה פחות נחה וכאילו קלה כזאת) וגם לריו יש 7 שנות אחריות שזה מרכיב חשוב לדעתי...

פורסם

יצא לי לנסוע על הגריסה האואומטית, הרכב באמת נוח, מרווח טוב מאחור, הגירסה הידנית לפי הביקורות חיסכונית, בהחלט אופציה טובה.

פורסם
עשיו פירסמו את המחירים של הפאביה,8 אלף לידני אבל אתה מקבל מנוע שישאיר אבק לאחרות.

אפשר קישור למחירון של הפאביה החדשה על כול דגמיה?

פורסם

עד היום הבחירה שלי היתה ה 208, מהיום נדמה לי שהקניה הטובה ביותר היא הפאביה החדשה. מקווה שהנסיעה שלה מעט נוחה יותר מזו של האוקטביה. גם אם לא והישבן אינו רגיש מדי המחיר שם מנצח.

פורסם

הדבר המרגיז בפאביה הידנית הוא שהיא מגיע ברמת אבזור דלה ביותר, אני לא ראיתי אופציה לרכוש את הידנית ברמת Ambition או Style, שזה היה הופך אותה לעוד יותר אטרקטיבית בגלל נקודת הפתיחה הזולה עקב תיבת הילוכים ידנית.

פורסם

לדעתי עדיף פחות איבזור אבל מנוע זריז.

פורסם
לדעתי עדיף פחות איבזור אבל מנוע זריז.

נכון, אבל....

קודם כול , אני חושב שרק בארץ זה כך, כרגיל היבואנים חולבים אותנו ומנצלים אותנו ובכוונה לא מאפשרים רכב ידני שהוא גם מאובזר.

שנית, היום אשתי עם הסיטיגו גרסה בסיסית וזה דיי מבאס הדלות הזאת, לדוגמה, חלונות חשמל רק מקדימה ולנהג אין שליטה על החלון הימני כך שאתה חייב לרכון ימינה וללחוץ בעצמך על לחצן פתיחת החלון כאשר אתה נוהג לבד ואתה רוצה לדבר עם מישהו שנמצא מימינך... פטתי.

פורסם

זה נכון, אבל הפאביה לא כזאת בסיסית, סך הכול מה חסר מולטמדיה וחלונות חשמל מאחור בעיקר?

• תוכן חדש...