Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אשמח לחוות דעת על הi10 הידנית של יונדאי.

למישהו שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לומר לי מה דעתם וכו'

אשמח לדעת גם את צריכת הדלק שאתם מקבלים.

אני מתכוון לרכוש את הדגם 2015 ולכן אשמח לחוות הדעת.

פורסם

למה בעצם?

הפנדה החדשה נמכרת היום באותו מחיר (היבואן הפחית 10,000 שח), יותר אוטו, אחריות ומרווח טיפולים ארוכים, נסיעה נוחה מאד, חסכונית ואמינה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ה-i10 הידנית היא אחלה מכונית. חסכונית, מאובזרת, מרווחת ונעימה לשימוש. צריכת הדלק לפי הניסיון שלי - סביב ה-15 קילומטרים לליטר.

הפנדה קצת יותר חסכונית, אבל כאן נגמרים היתרונות שלה לדעתי. אחת מהמכוניות היחידות שהחזרתי לפני הזמן לסוכנות השכרה כי פשוט לא סבלתי את הרכב. תא נוסעים מעליב בפשטותו, נוחות נסיעה של קרש גיהוץ (ואת זה כותב אחד שנוסע היום בסוזוקי ג'ימני, כן?), ביצועים של קטנוע 50 סמ"ק. תודה, אבל לא תודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מניסיון של חודשיים הרכב מדהים. נסעתי איתו לירושלים והוא עשה את העליות כמו מלך. כאשר גם בפקקים, גם בעליות וגם בפקקים של החזור- לאורך כל הזמן הצריכת דלק שלו הייתה 1:20. פשוט בובה של רכב, במיוחד הגיר שהוא נעים ומהנה לנהיגה. במידה ותרצה עוד פרטים, אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית.

ממליץ בחום.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
למה בעצם?

הפנדה החדשה נמכרת היום באותו מחיר (היבואן הפחית 10,000 שח), יותר אוטו, אחריות ומרווח טיפולים ארוכים, נסיעה נוחה מאד, חסכונית ואמינה.

כי אני אשיג הנחה קטנה על היונדאי וגם יש יונדאי בעיר שלי אז זה מאד נוח

מניסיון של חודשיים הרכב מדהים. נסעתי איתו לירושלים והוא עשה את העליות כמו מלך. כאשר גם בפקקים, גם בעליות וגם בפקקים של החזור- לאורך כל הזמן הצריכת דלק שלו הייתה 1:20. פשוט בובה של רכב, במיוחד הגיר שהוא נעים ומהנה לנהיגה. במידה ותרצה עוד פרטים, אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית.

ממליץ בחום.

בהצלחה.

קצת מוזר שכל הפורום אומר שהצריכה היא 15-16 ק"מ לליטר. תודה רבה מאד שמחתי לשמוע :)

דרך אגב, הייתי באולם תצוגה ואמרו לי שאין בינתיים את הדגם עם המראות החשמליות וחלונות חשמליים מאחור.

אצלך גם אין?

יש משהו שמפריע לך ברכב?

• תוכן חדש...