Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הרנו קליאו יורדת מהפרק, אין הסטוריה 3 שנים אחורה, המוכר לא טיפל במורשה, אין לו קבלות והוא לא זוכר איפה טיפל ולא יכול לשחזר גם קבלות.. נשמע לא כשר לדעתי.

אשמח אם כך להמלצות נוספות, לא בהכרח רנו, לרכב עד תקציב של 25K בערך..

או שעדיף שאפתח אשכול חדש עם בקשה?

פורסם

ידני אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני אוטומט?

עדיפות לאוטומט בגלל פקקים, לא אפסול ידני על עצם זה שזה ידני

לא רוצה יונדאי גטס, נסעתי באחת ולא מצליח לראות את עצמי באחת

עדיפות לשנתון כמה שיותר גבוהה (מעל 2005)

תודה

פורסם

בתקציב שלך תוכל לרכוש דייהטסו סיריון מ-2006/7 (אוטומטית)

או פיאט גרנדה פונטו 2007/8 ידנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
בתקציב שלך תוכל לרכוש דייהטסו סיריון מ-2006/7 (אוטומטית)

או פיאט גרנדה פונטו 2007/8 ידנית.

מצאתי סיריון שנת 2007, עם קמ 180אלף - היה לי קצת גבוה אז שללתי.. יש טעם לבדוק את העניין לדעתכם?

מבחינת נסיעה היתה סבירה, מעט רעש פלסטיק (כנראה משהו רופף), לדעתי רצועת מנוע הרעישה (כנראה צריך להחליף) ואת המתלים האחוריים צריך לדעתי גם להחליף (או שאולי הבגאז' היה פשוט מלא מדיי)

דעות?

עריכה אחרונה על ידי Xebu
פורסם

חפש אחת עם קמ נמוך יותר, מה התקציב המקסימלי שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חפש אחת עם קמ נמוך יותר, מה התקציב המקסימלי שלך?

התקציב המקסמלי שאני יכול להגיע זה 25 אחרי משא ומתן וכ"ו.. (עם יישור קו ובדיקות וכו ייצא באזור ה28 אני מאמין)

סיריונים 2007/2008 עם קמ סביר (עד ה140-150) עולות הרבה יותר.. לא הצלחתי למצוא אחת עם פחות מ180-200 בתקציב שלי

• תוכן חדש...