Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב על מנת שאישתי תאסוף את הילדים מהגן ותחזיר אותם ולנסיעות קצרות.

חשוב לי בעיקר האמינות (כמובן שהכל יחסי בתקציב הזה).

ביררתי על יונדאי גטס שנת 2006 140000 קמ, הוחלפו צמיגים ונעשה טיפול לפני חודש.

עדיין אני בבירורים עם בעלת הרכב ורציתי המלצות האם הרכב מומלץ? אני יודע שהצריכת דלק נוראית בשנים האלו.

ואשמח להמלצות על עוד רכבים בתקציב זה.

תודה רבה!

פורסם

בתקציב הזה צריכת הדלק מתגמדת לעומת מצב מכאני ולכן עלייך לחפש את הרכב השמור ביותר עם תיעוד מסודר של טיפולים, טסט ארוך, שכל המכלולים בו עובדים.

מה זה שווה שתקנה רכב חסכוני בדלק אבל שעבר תחזוקת שבר? מספיק שיתקלקל לך חיישן, בולמים ועוד כמה דברים קטנים ואת כל החסכון בדלק תוציא במוסך ואפילו יותר.

אגב הגטס לא משפחתית אלא סופר מיני, אז השאלה מה אתה מחפש.

פורסם

אתה צודק איתמר, לגבי המצב המכאני, האם עלי לבקש מהמוכר לראות היסטוריית טיפולים? אילו עוד עצות אתה יכול לתת לי בבדיקה של רכב לפני קנייה?.

כן הגטס היא סופר מיני אני כן מעדיף משפחתית אבל לפי בירורים קצרים שביצעתי המליצו לי עליה בגלל אמינות (שוב פעם כל רכב צריך לבדוק לגופו)

המון תודה

פורסם

מסכים עם המגמה של לבדוק קודם כל כמה שיותר על המצב המכאני.

כל מקרה לגופו אבל לדעתי 140K זה קילומטרז' שאתה כבר לוקח בו סיכון לא קטן.

פורסם (נערך)
במדריך שרשמתי ונמצא בחתימה שלי יש כל מיני עצות שכתבתי. אם מצאת רכב ובעל הרכב מצהיר שהוא מטפל במוסך מסודר גש איתו לאותו מוסך ותאמת את מה שהוא אומר, בדוק מתי הטיפול הבא ומה העלות שלו, זה מוריד קצת מהסיכון בקנייה בסכומים הללו.

היום בדיוק מצאתי מודעה ביד 2 של סובארו אימפרזה שהוא כותב שהיא מטופלת במוסך מורשה, אם אתה מחפש משפחתית לדעתי זו יכולה להיות אופציה טובה עבורך:

[ATTACH=CONFIG]419961[/ATTACH]

כמו כן יש גם את המודעה הבאה אם מה שהם רושמים נכון שווה לבדוק ולהתאמץ קצת:

[ATTACH=CONFIG]419962[/ATTACH]

המון תודה!

ותודה רבה לכולם על העצות באמת שאני לוקח את כולם.

עזרתם לי מאוד!

אעדכן..

עריכה אחרונה על ידי אדיר53
  • תוכן חדש...