Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוסיף עוד אלמנט: יכולת מכירה של הרכב , חשוב שיהיה קל למכור אותו.

בעניין הזה אני זוכר כתבה שקראתי על כך שהפיקנטו מאבדת הכי מעט מערכה בשוק היד 2.

תכלס לפי הביקוש שיש פה אליה זה גם די הגיוני..

פורסם

קודם כל אין קשר בין הרובוטי של הפנדה שהוא חד מצמדי לDSG שהוא כפול מצמדים. הDSG הוא חוויה לנהיגה מניסיון רב שנים ובטח שאחרי ששידרגו אותו בשנים האחרונות. הפיקנטו צורכת דלק ואתה מדבר על הרבה עליות וסיבובים דרך בית המכס (אני מכיר טוב את האזור) ככה שהDSG הוא מצוין לסיטואציה הזאת כי הוא פועל על עיקרון של חיסכון בדלק ותמיד ימצא את ההילוך הרצוי. בתקציב שאתה מדבר בסביבות 80 אלף הייתי הולך או על האיביזה AM5 האוטומטית ואם אשתך מפחדת מהגיר אז יצאה אתמול הפביה החדשה עם גיר ידני ב80 אלף. בכל מקרה בתקציב שלך כדאי לעבור ממיני כבר לסופר מיני, בכל זאת יותר מרווח וחזק.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
פות"ש, עליך לביא בחשבון שלהחלפת הרכב יש עלות משמעותית, ביוחד הפסד הערך של הרכב הנמכר כעבור זמן כה קצר מרכישתו. עם זאת יש כמה נושאים שמצדיקים לחלוטין את העלות: מרחק הנסיעה היומי החדש, ולא רק המרחק, אלא בעקר אופי הנסיעה בכבישים מפותלים, תלולים וחלקם באיכות לא מיטבית. לאור מאפיינים אלה הייתי מכניס לחשבון לא רק את נושא צריכת הדלק אלא גם ענייני נוחות ובטיחות. לכן סביר שהייתי מחפש רכב מקטגוריית הסופרמיני, ואחד בעל רקורד בטיחות טוב.

לגבי ידני או אוטומטי - אשתך תסע יום יום בירידות תלולות, ואני מניח שיודעת להשתמש בהילוכים על מנת לצמצם התחממות הבלמים. אם היא עוברת לרכב אוטומטי צריך לודא שהיא יודעת להשתמש בהגבלת ההילוכך על מנת לשמר את יכולות הבלימה בירידות הארוכות מהרמה. להערכתי אופי הנסיעה דווקא מתאים יותר לרכב ידני בגלל השליטה הטובה ביותר בבלימה בירידות ובכח בעליות, וכיון שלא צפוי שתעמוד הרבה בפקקים המנוחה לרגל שמאל לא תהיה משמעותית במניוחד.

יש לי פיקנטו אוטומטית כבר 3 שנים.

רכב זריז ומהנה לנהיגה (אני נוסע 80 ק"מ ביום, במישור, אך לפעמים מטייל בכבישים הרריים).

העברת הילוכים ידנית קלה מאוד ונלמדת בתוך זמן קצר. המסילה המשוננת מונעת מהנהג להביט לידית ההילוכים בכל העברה ידנית.

דלק...??? נקודה בעייתית ברכב זה. ה"לחיצות" עולות בדלק ודווקא בפקקים הרכב "שותה" בצורה סבירה (כנראה בגלל שבפקקים אפשר לשמור על מצב ECO, מה שלא קורה ב"לחיצות"). אצלי הצריכה הממוצעת כ-1:12.

אני מניח שעליות, ובעיקר עם מזגן, תגרומנה לעליה משמעותית בצריכת הדלק.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
קודם כל אין קשר בין הרובוטי של הפנדה שהוא חד מצמדי לDSG שהוא כפול מצמדים. הDSG הוא חוויה לנהיגה מניסיון רב שנים ובטח שאחרי ששידרגו אותו בשנים האחרונות. הפיקנטו צורכת דלק ואתה מדבר על הרבה עליות וסיבובים דרך בית המכס (אני מכיר טוב את האזור) ככה שהDSG הוא מצוין לסיטואציה הזאת כי הוא פועל על עיקרון של חיסכון בדלק ותמיד ימצא את ההילוך הרצוי. בתקציב שאתה מדבר בסביבות 80 אלף הייתי הולך או על האיביזה AM5 האוטומטית ואם אשתך מפחדת מהגיר אז יצאה אתמול הפביה החדשה עם גיר ידני ב80 אלף. בכל מקרה בתקציב שלך כדאי לעבור ממיני כבר לסופר מיני, בכל זאת יותר מרווח וחזק.

ציינתי שהדרך שלה לא תיהיה דרך בית המכס אלא מהצד השני, דרך קצבייה ושם הדרך מפותלת אך הרבה פחות וגם פחות תלול, הירידות מתונות יותר, אבל בגדול, אני מסכים אתך :mm_yeah:

פורסם

לפיקנטו יש שוק חזק, אז יהיה לך קל למכור אותה אח"כ. מה גם שאם לא תקנה חדשה, אתה עדיין כנראה תקבל אותה עם אחריות (כי האחריות שלה ל-3). מנוע 1200 יסחוב טוב, במיוחד כשמדובר ברכב עם ממדים קטנים. שאשתך תקח את הרכב לנסיעת מבחן, ואם נעים לה, לדעתי זה רכב מעולה...

• תוכן חדש...