Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר דרכים לזהות את רמת הגימור דיינמיק בפונטו ספייס:

משענות ראש הן כריות מלאות ולא רשתות מפלסטיק.

הדשבורד בעל שני גוונים בולטים, כאשר הבהיר יותר הוא קרם-כמעט לבן.

80 כ"ס ולא 60.

בנוסף, העמוד הזה יכול לעשות לך קצת סדר בבלגן.

בגלל שרמת הגימור הגבוהה עם התיבה הרציפה הרבה יותר מבוקשת בשוק, הרבה מוכרים מציגים את רכבם כדיינמיק, למרות שרואים בברור שמדובר באקטיב, חשוב מאוד לברר את רמת הגימור לפני הפגישה עם המוכר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היי. אני לא ממש מוצא מבחר של הפונטו ספייס ביד2 דיברתי עם כמה מוכרים אבל המבחר מצומצם ומה שיש לא במצב הכי טוב.

יש עוד הצעות לעוד רכבים שכדאי לבדוק?

דיברתי עם אוטו שי ואמרו לי שיש להם פיגו 206 יד2 שנת 2007 אוטומט 1600 מנוע עם 95000 קילומטרז באזור ה20, בטוח שאני יכול לכווץ אותם לכיוון ה18... זה יכול להתאים לי?

פורסם

בדרך כלל רכב טוב לא יגע למגרש, אבל תבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...