Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שלום אני מחפש לקנות שברולט מאליבו שנת 2012.

אני מחפש את הרכב ומצאתי כמה רכבים שנראו לי אבל משהו במחירון של הרכבים האלה מבלבל אותי

אני מתעניין ב2 דגמים הראשון זה דגם היי-טק והשני זה דגם luxury

העניין הוא שהמחירון של ה luxury שהוא הדגם המפואר יותר נמוך מהדגם היי-טק.

יש איזה סיבה מסיומת שאני אמור לדעת עליה?

אני מתעניין בדגם luxury אגב

תודה רבה לכל העוזרים.

בעל גאה ל- Renault Clio IV 1.2L 2014

פורסם

גם מנוע ה 2.4 וגם ה 3.5 יציגו כמעט את אותה צריכת דלק בנסיעה מעורבת בעיר ובבינעירוני. היתרון של ה 2.4 הוא רק אם מרבית הנסיעות הם בבינעירוני.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

את זה אני יודע בגלל זה אמרתי אני מדבר רק על דגמי ה2400

יש דגם שנקרא hi-tech ויש דגם שנקרא luxury שניהם בעלי מנוע 2400 ההבדל היחיד הוא ברמת האבזור..

העניין שהluxury שמגיע עם יותר תוספות המחירון שלו יותר נמוך וזה לא נראה לי הגיוני.

יש למישהו הסבר לתופעה?

יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה את הדגם luxury??

פורסם

האם אין לך אפשרות לקפוץ עוד שנה לדגם 2013 עם הטורבו ומנוע 2000 ? זה רכב אחר לגמרי !!!

ברור לי שזה גם מחיר אחר לגמרי אבל יכול להיות שבשנים הקרובות תחסוך את ההפרש בדלק...

בריאן

פורסם

לא מפריע לי הנושא של הדלק, הרכב הוא לאמא שלי שהיא עושה בקושי 7 אלף קילומטר בשנה.

התקציב הוא עד 100k והמטרה העיקרית היא רכב מפנק עד כמה שאפשר ולכן המאליבו מתאימה מכל הבחינות.

אני רואה שאף אחד כאן לא מצא לי תשובה מדוע הדגם luxury שהוא המפואר יותר המחירון שלו יותר נמוך מהדגם hi-tech שהוא פחות מפואר אפילו שהמנועים זהים.

אם בכל זאת יש למישהו תשובה בנושא הזה אני אשמח לשמוע.

פורסם

שים לב שבשנה הבאה יושק דגם חדש של מאליבו בארץ, אם לא דחוף לך להחליף רכב אולי כדאי להמתין מספר חודשים ולראות לאן נושבת הרוח.

אגב למה דווקא מאליבו?

• תוכן חדש...