Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסובארו אאוטבק 2.5 שצברה מעל 90 אלף קמ ודורשים תמורתה מחירון. תודה.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

בתקציב שעומד לרשותי ומניסיוני אאוטבק הוא כל מה שאזדקק לו. החלופה לדגם שמצאתי היא לרדת ל-2010 ול-70 אלף קילומטרים. השאלה היא, ובהנחה שהבדיקה של האאוטבק 2.5 שציינתי בתחילה תקינה לחלוטין, ואין בכוונתי למכור אותו בחמש השנים הקרובות, האם זו החלטה נבונה? בכל זאת ממוצע של יותר מ-20 אלף קמ בשנה.

פורסם

הרכב נסע 30,000 ק"מ בשנה - לא מעט לרכב שבדרך כלל הוא לא ליסינג ( לא ציינת ולכן אני מניח שהוא לא ליסינג )

זה לא נורא , אם המוכר היה מתגמש במחיר

אני לא הייתי רוכש במחיר מחירון רכב עם 3.5 שנים על הכביש וקילומטרג' כזה .

ומה רע לרדת שנתון ולקבל רכב שמור יותר?

תזכור שרכב בן 5 עם 70 אלף קילומטר זה 14,000 ק"מ לשנה - פחות מחצי מהרכב הקודם בכל שנה.

לנסר 2007

פורסם

זה פחות או יותר השיקולים שלי אלון. אם היה מתגמש במחיר הייתי בולע את הצפרדע כי בין כה אין לי כוונה למכור מחר. רק קצת מבאס לחזור חמש שנים אחורה במקום שלוש וקצת (הראשון עלה לכביש בדצמבר 2011).

פורסם
המלצתי - אם לא דחוף לך, תחכה.

ייצאו רכבים אחרים, או שבעל הרכב יירד במחיר.

מצטרף להמלצה אין הצדקה לשלם מחירון לרכב שחוט

לנסר 2007

פורסם

רכב שנסע הרבה הוא לאו דווקא רכב שחוט.

אני מסכים עם השאר, זה לא שבין 2010 ל-2011 היו שינויים מהותיים כמו החלפת דגם או מתיחת פנים ולדעתי הרכב שנסע פחות עדיף.

פורסם

השוק היום הוא שוק של קונים. המוכר הספציפי הזה, כנראה שכח שאנו נמצאים היום בשנת 2015 ולא בשנת 1985, שאז אכן סובארו שלטה בשוק הרכב והיה ניתן לקבל מחיר טוב עבור המותג. אבל גם בשנת 1985, סובארו שנסעה הרבה ביחס לשנתון, לא היתה מקבלת מחיר מחירון. מה לעשות? ענין של ביקוש והיצע.

בשוק של היום, אם תמתין, המוכר הזה כנראה יתגמש במחיר. כאן הסבלנות משתלמת.

פורסם

קודם כל לא מוכרים בחיים רכבים במחירי מחירון, תיקח את הרכב לבדיקה ,ואגב לפעמים רכבים עם קילומראז גבוהה מגיעים לנהג אחר שמתקן את הממוצע של הנסועה וזה מתקן את המחירון וזה כמובן אם הכל מפרטי

פורסם
קודם כל לא מוכרים בחיים רכבים במחירי מחירון

אל תדבר שטויות. ישנם רכבים שנסחרים משמעותית מעל המחירון, ויש רכבים שגם בחצי מהמחירון אף אחד לא יתקשר.

אתה מכיר את השוק של האאוטבקים?

פורסם

אם לא מדובר בשינוי כלשהו ביחס לדגם 2010 אני ממש לא רואה הצדקה לקנות את המודל 2011.

מודל 2010 יותר זול בקנייה ועם פחות ק"מ ולדעתי עדיף

פורסם

זה שהוא עבר קילומטראז' גבוהה לא אומר שהוא שחוט,יש לי בבית רכב כמעט סוף 2011 שמתקרב ל135 אלף והצפי שעד הסוף השנה הוא יעבור את ה150.

הוא רחוק מלהיות שחוט תאמין לי.

קודם כל לא מוכרים בחיים רכבים במחירי מחירון

על דייהטסו סיריון שמעת? ועל סוזוקי ג'ימני?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין מחלוקת שעבור סובארו (בפרט, כן) קילומטראז' גבוה אינו מעיד על דגם שחוט או טחון. לא בכדי התעניינתי בדגם הזה - שנתון יותר מתקדם ממתיק את הגלולה (כמעט שנתיים הפרש לא הולכים ברגל - בלאי וכדומה). מצ שני, גם בהחלט אייצב את הנסועה ל-8,000 ק"מ בשנה במקרה הכי גרוע. השאלה היא באמת לגביי המחיר: אם הרכב תקין והוא יסכים להפחית - האם כדאי? אני קצת דחוק בזמן, ולכן אני מסתכל בעיקר על שני הדגמים האלו.

• תוכן חדש...