Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת רכב קטן, בטיחותי, אמין וזול לתחזוקה והמליצו לי הרבה אנשים על הסיריון.

ממה שיצא לי לבדוק ולראות הסיריון עומדת בתנאים אך אני לא סגורה עד כמה היא בטוחה.

ראיתי שהיא קיבלה 4 כוכבי בטיחות כמו שאר המכוניות שהמליצו לי עליהם אך בפועל שהלכתי לראות רכבים יצא שליותר מ-60% יש מכה בשילדה /שאסי מתאונות קטנות או מכות חניה (לטענת המוכרים).

הבנתי בסיריון השילדה מאוד קרובה לפח הרכב.

השאלה שלי היא עד כמה הסיריון בטוחה אם בכלל, והאם באמת מכל מכה השלדה ברכב זה מקבלת מכה או שפשוט נפלתי על מוכרים שקרנים ואלה היו רק תאונות רציניות?

ולסיכום האם אתם ממליצים על הרכב לפי הקריטריונים שלי?

פורסם

הסיריון עומגת בדרישות שלך, רובן יוצאי ליסינג או השכרה מה שמקשה, אבל הרכב לעומת המתחרות בסדר מבחינת בטיחות.

אם הבטיחות זה דגש חזק, כדאי לבדוק את הפיאט גרנדה פונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי אבדוק תודה.

מישו יכול לענות לי על בעיות השלדה, האם זה בעיות ידועות לרכב זה? כשהשלדה מאוד קרובה לפח זה פוגע בבטיחות? האם כל תאונה קטנה או מכה קטנה תפגע לי בשלדה

פורסם

את כניראה מתכוונת לכיפוף פח תא המטען עקב מבנה של הרכב,זה לא אומר שהרכב מסוכן,לא כול מכה תכופף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לנו בבית סיריון שקנינו מהשכרה עם תאונה בבגאז' שנחשבת כמובן לתאונת קצה 0שלדה.

במדידה האוטו היה מאוזן, נסע ככה ונמכר ככה אחר כך והכל בסדר.

אבל כן, זה היה אוטו עם תאונה, אז אני מבין שיש פחד לרכוש מכונית כזו.

מה שכן הסיריון היקרות ביותר בלוח בדרך כלל יהיו גם מדהימות, כי פערי המחירים בסיריון בתוך אותו השנתון יכולים להיות עצומים בגלל אלמנטים כאלה.

לכן אם הקריטריון חשוב לך תראה את המכוניות הפרטיות והיקרות יותר בלוח, ביניהן תמצאי מכונית ללא פגיעה.

אופנוען

פורסם
ולדייהטסו סיריון אין בעיות שילדה?

אין דבר כזה רכב עם בעיות שילדה.

אם רכב עבר תאונה קשה זה משהו אחר.

פורסם

בכללי סיריון רכב מאד אמין,זול לאחזקה,חסכוני הבעיה של הרכב שהוא לא יציב על הכביש, בעיקר בגשם אתה מרגיש שאתה מחליק ועף עם הרכב

פורסם

אז כדאי להחליף צמיגים.

פורסם

הסיריון לא בטיחותית לא בגלל שקצה השלדה קרוב לפגוש האחורי. הסיריון לא בטיחותית כי יש לה 2 כריות אוויר בלבד ואין לה ESP.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עניתי לך בשרשור המקביל שפתחת, מצאתי לך גם מודעה מעניינת.

לסיריון 4 כוכבי בטיחות ול I20 5 כוכבי בטיחות ו 6 כריות אויר אפילו בגרסה הבסיסית ככה שלדעתי

אם את יכולה להתאמץ כמו שכתבת בשרשור המקביל - ה I20 עדיפה בהרבה.

• תוכן חדש...