Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתכנן לקנות רכב בחודשים הקרובים וכבר כמה זמן שאני מחפש את הרכב המתאים.

מצמצום האפשרויות הגעתי לשני הרכבים בכותרת ואשמח לדעת את ההמלצות שלכם. השיקולים שלי הם:

* רכב זול (הספארק עולה באיזור ה35-40 והאיביזהת 2010 ידני עולה באיזור ה40-50)

* צריכה נמוכה (לפי ממוצע אתרים הסאפרק צורך בערך 15-16, הסיאט בערך 13-14

* אמינות (בזה אני לא מספיק מבין. מה מהם יותר יציב והאם חלקי חילוף יקרים יותר לאחד מהם?)

* בטיחות (לפי מה שידוע לי השברולט כמו כל הופר מיני היא לא ממש בטיחותית.. איפה האיביזה לעומתה?)

- בשורה התחתונה נראה שאני כן רוצה לבחור בשברולט כי הפאן הכספי פה מאוד משמעותי. אני עתיד להיות סטודנט אני מעוניין לסיים את כל התשלום על הרכב עוד לפני תחילת הלימודים ואני אשמח שההוצאות השוטפות עליו לא יהיו גבוהות.

עם זאת, משהו בפנים אומר לי שאולי עדיף לי ללכת על הסיאט איביזה שלפי תחושת בטן בלבד נשמע לי יותר רציני.

אשמח להצעות :)

פורסם

הספארק בטיחותית וולה לאחזקה. שני הדברים בהם היא נחותה מהאיביזה הם גודל, ושמירת ערך שכנראה תהיה פחות טובה.

סביר להניח שיהי לך קל יותר לקבל מימון זוליחסית לרכישת ספארק כי היא חדשה יותר.

תוכל לבדוק את האפשרויות שלך בשברולט סרטיפייד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

שאלה נוספת -

הבנתי שהמנוע הקטן של הסופר מיני למיניהן יכול להיות קוץ בישבן.. לדוגמה - קשה לעקוף רכבים בכביש מהיר כיוון שהרכב לא מספיק חזק להאיץ.

האם זו בעיה כזו קריטית בכבישים של ישראל? אם זהו שיקול שיש לקחת? מכיוון שאם אכן כך, לאיביזה יש ייתרון עצום..

פורסם

מבחינת בטיחות אין לאיביזה שום יתרון, היא נבחנה עם 6 כריות אוויר וקיבלה 5/5 כוכבים, אבל בארץ נמכרה עם 4 כריות אוויר, השברולט גם נבחנה במבחנים המאוחרים יותר ועקב כך כנראה שהיא לא נופלת מהאיביזה בבטיחות.

מבחינת ביצועים, אף אחת מהן לא מטוס, ואכן מכוניות המיני (ספארק) וסופר מיני (איביזה), לרוב בגרסאות הזולות לא כוללות מנועים חזקים.

בשתיהן תצטרך לתכנן עקיפות מראש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשנים המדוברות הספארק שווקה רק עם מנוע 1.2 עם 82 כ"ס חזק יחסית, ויש מצב שהיא משאירה אבק לאיביזה 1.4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון אישי ההיפך הוא הנכון ,האיביזה 1.4 ידנית חזקה יותר מהספארק.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

עלויות הביטוח בספארק לדעתי יהיו נמוכות משמעותית מהאיביזה. יש גם את עניין האחריות. הספארק עדיין באחריות והאיביזה כבר מזמן לא

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הספארק עדיפה מבחינת ביטוח זול , תוקף אחריות, טיפולים זולים, חדשה יותר, עולה פחות משמעותית, דלק, אמינות.

בטיחות לספארק יש 5 כוכבי בטיחות והיא בין המיני הבטוחות בקטגוריה.

פורסם

בתור אחד שנהג על שניהם, האיביזה חזקה יותר, ובכללי הרבה יותר " אוטו" לטעמי אם יש לך את היכולת להוספה הכספית האיביזה עדיפה.

הספארק חלשה לעומתה, יפה הרבה פחות, ואם אתה שואל אותי האיביזה מרגישה בטיחותית יותר, גם בגרסאת ה4 כריות בארץ

פורסם

מה זה אם אתה שואל אותי האיביזה מרגישה בטיחותית יותר?

יש מבחני ריסוק, עם כל הכבוד הם אלו שקובעים מי הרכב הבטיחותי יותר ולא התחושה האישית שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושבת שהערכת המחיר שלך לגבי האיביזה לא מדוייקת.

אחד החברים שלי ניסה למכור לא מזמן את האיביזה 2012 שלו (ה1.4 ידנית מהמבצע, יד ראשונה, קמ נמוך, מלוקקת) המחירון היה 46 והוא לא הצליח לקבל על האוטו אפילו 40, אחרי חודש פרש לטרייד אין.

ככה שהפער בין מחירי הרכבים המדוברים קצת נמוך יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...