ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,621 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים, אני מחפש רכב ל-5 נפשות שיכול להכיל 6-7 מדי פעם, מדובר בעיקר בילדים כך שגם 5+2 בא בהחלט בחשבון. תקציב 140-150K שנתונים 2012-2013 רצוי צריכת דלק סביב 1:10 התלבטות בין אאוטלנדר לסורנטו בעיקר, חשבתי על ג'יפ אמיתי בהתחלה תמורת שנתון או שניים אבל זה פחות בא בחשבון עכשיו אלא אם כן למישהו יש רעיון מבריק... יתקבלו בברכה הודעות מקצועיות ברמה הטכנית אבל לא פחות מזה נסיון של אנשים שעשו כמה קילומטרים על הרכבים הללו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 914 צפיות
מחפשת רכב עד מחיר של 45 אלף שקל שיהיה בעל 5 דלתות (מיני) חסכוני כמה שיותר וכנ"ל לגבי התיקונים, השימושים העיקריים יהיו נסיעות לאוניברסיטה ולעבודה. רכב אוטומט בלבד, שנת 2011 ומעלה. היו התלבטויות בין כמה רכבים ובניהם הייתה האלטו והסיאט MII. הבנתי שמכוניות יפניות יותר אמינות ופחות נוטות לבקר במוסך (ידוע לי שזו גם פונקציה של השימוש והיחס אל הרכב) אז אני מניחה שאני נוטה יותר למכוניות מחברות יפניות. תודה והמשך שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת AvigailM, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החיפושים עדיין נמשכים, אחרי שנעזרתי בעצות המצוינות של חברי הפורום ויש לי התלבטות נוספת. מקווה שאחריה אחליט לסגור סוף סוף... אופל קורסה 2011, יד 1 מליסינג דרך שלמה סיקסט, 123 אלף ק"מ, אוטומט. מחיר- 35,000 שח, אחריות לשנה. מוכן לספק גם מצבר חדש, צמיגים ואולי עוד תוספת או שניים בסגנון. לעומתה- מאזדה 2, 2008 יד 2, היד הראשונה היתה מליסינג, יד שנייה פרטית. 165 אלף ק"מ. אוטומט. מחיר- 33,000 שח.מוכן להתחייב על מנוע גיר ושילדה ויש לו ספר טיפולים. כשבדקנו את הרכב, ראינו נורה דולקת שלפי ספר היצרן מעידה על בעיה מכנית שיש לבדוק במחשב. סהכ הרכב היה נראה שמור אבל הרגשנו מעט רעידות ורעשים מהמנוע, ואולי יהיה צורך בהחלפת צמיגים וכדומה בקרוב. בעל הרכב מוכן לרדת ל32,000 ולשלם על …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אמא שלי מעוניינת לקנות רכב, היא אישה שלא נוסעת מהר, הנסיעות שלה הן בעיקר בעיר. כשהסתובבתי איתה כדי לקנות רכב ראינו גם את הרכב הנ"ל, הוא מרווח מאד ויש לו כל מיני פיצ'רים חמודים. בגדול ממש נדלקנו. המחיר הוא 97,000. האם כדאי לקנות? (שוב ממש מצא חן בעיני ובעינייה במיוחד). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב, מתלבט ברכישת סקודה סופרב מדובר על רמת גימור אלגנס וקיימים 2 דגמים : 1. דגם 1800 TSI עם הגיר DSG7 2. דגם 2000 TSI עם הגיר DSG6 מכיר את המנוע של ה-1800 טוב מאוד ואת הגיר, היה לי בעבר רכב של הקבוצה. השאלה איך מנוע ה-2000 בגרסה הנ"ל ? ובכללי איזה מפרט עדיף יותר
הודעה אחרונה מאת kenzo, -
-
- 1 תגובות
- 465 צפיות
אז אחרי התלבטויות רבות, וקקצת חפירות פה בפורום, הוחלט על רכישת אופל אסטרה. אחרי שנמצא רכב שמתאים לדרישות שלי, היכן ניתן לקחת אותו לבדיקה בנתניה?
הודעה אחרונה מאת leoo, -
- 1 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב ממגרש "טרייד אין קארס דיל" בהוד השרון. מישהו יכול לתת לי חוות דעת אמיתית או המלצות , מניסיון אישי עם מגרש זה? כי כרגע, הוא לא נראה כל כך אמין. לאחר חיפוש באינטרנט, אני מוצא בטוקבקים ובפורומים שונים - "רק דברים טובים" על המגרש הנ"ל. אני כותב במרכאות, כי זה ברור לכל מי שקורא(ולא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין) את התגובות "הטובות" על המגרש - מבינים ישר שאלו תגובות של בעלי המגרש או עובדים מטעמו.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 30 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברים, אני די אובד עצות ואחרי הרבה קריאה וניסיון להחליט - החלטתי להתייעץ איתכם. קצת רקע - כרגע יש ברשותי (לצערי) פולו 2003, 190k ק"מ, יד 4 שמהרגע הראשון עושה לי צרות אם זה סלילים, אינג'קטורים, בעיות קוסמטיות שכבר היו לה, פליטת גזים גבוהה וכ'ו כרגע אני נמצא בפרשת דרכים - אני אמור לעשות טסט לאוטו שהעלויות של הטסט הן בקירוב - אגרה - 1100 ש"ח טסט - 100 ש"ח תיקונים (רק כדי שתעבור טסט) - 3000 ש"ח תיקונים (כדי שתיהיה נורמלית לזמן הקרוב) - 3000 - 5000 ש"ח בנוסף על התיקונים לטסט מה שמביא אותי לעלות יותר גבוהה משל האוטו כולו חשבתי להחליף אותה והמחליפה הטובה ביותר נראית לי הפאביה דגם אמבישן החדשה עלות - 104k כמובן שאם אקח אז אקח ב…
הודעה אחרונה מאת victory, -
עשינו בדיקה לרכב קיה סיד סטיישן ואלו התוצאות- בקובץ המצורף. אודה להתייחסותכם האם כדאי לקנות את הרכב והאם להוריד במחיר בגלל זה ובכמה. תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת liroy2015, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מתלבט בין איסוזו רודיאו 2003 לבין ביואיק רנדוו 2004. מה עדיף מבחינת אמינות, תיקונים וזמינות חלפים? ובכלל אשמח לשמוע חוות דעת על שניהם.
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני הולך לסגור עסקה ביום ראשון הקרוב עם חברת ליסינג ורציתי לדעת מה עלי לבקש ברכישה. אני יודע על הדברים הבאים: 1. רישיון רכב עדכני - מבקש גם תשלום מראש על הטסט לחודש הבא. 2. טופס גילוי נאות חתום ע"י החברה. 3. כתב אחריות לשנה הקרובה. 4. חיישני רוורס. 5. מפתחות רזרביים. כיצד מתבצעת העברת הבעלות בפועל ומה שכחתי לרשום?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי בדיקה לרכב מסוג מזדה 3 ספיריט 2011 הרכב יצא תקין אבל עם הרבה תיקוני פח . האם האיתם קונים רכב עם הרבה תקוני פח? למרות שרכב חדש ושמור מאוד מבפנים, הרכב היה של אשה מבוגרת מאוד ,עשתה רק 23000 קמ. תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב בסביבות ה40K עם אפשרות לחרוג ל45K מעדיף שלא,עדיפות לרכב די קטן 3 דלתות או 5,גיר ידני או DSG(או כל גיר בעל 2 מצמדים),משנת 2007 ומעלה מבחינת קמ בסביבות ה100-120אלף כמה שפחות יותר טוב משהו שחשוב לי בתור חובב נהיגה רכב מהנה בעל התנהגות וביצועים די טובים ולא משעמם רכב קודם שהיה לי פיג'ו 206XS ידנית שנת 2008 ונהנתי ממנה מאוד! וגם המראה שלה מוצא חן בעיני כרגע אני פוזל לכיוון ה207 ידנית sport אך אני לא נסעתי עדיין על הרכב והיא סוג של נכנסת לי בתקציב אשמח לחוות דעת למי שנסע או בעל 207 ולרכבים אחרים שעומדים בדרישות תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
במשך שיטוטי לחיפוש רכב חדש, תפסה את עיניי רנו קליאו, בעלת תיבה אוטומטית-רובוטית כפולת מצמדים, המתאפיינת בנתונים מדהימים: 1,200 סמ"ק, מנוע טורבו, 120 כ"ס, ומהירות מ-0 ל-100 ב-9 שניות! כך חבר שלי מספר לי עליה: "הרכב טס! ההנאה מדהימה! נסיעה במנוע טורבו לא דומה לשום דבר אחר!" מדובר ברכב זול, מהנה ועם נתוני צריכת דלק של אופניים חשמליים(טוב, כמעט). ולקאצ' הגדול: אמינות כבר קראתי כאן דיון ארוך על רכבי צ'מפיון מוטורס(היצרן פולקסווגן, סקודה, סיאט ואאודי) ועל חוסר האמינות המזעזע של מנועי הטורבו והגירים הרובוטיים. כבר שמעתי על המיתוס שרכבים צרפתיים הם לא אמינים. שוקל לקנות רכב חדש, ומהדברים הכי פחות נעימים הוא לבלות במוסך עם רכב בן שנה-שנתיים, כשהיום אני …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. איזה רכב מבין הנ׳׳ל יותר מומלץ לקחת מליסינג בעבודה, רוב הנסיעות הן בין עירוניות כ- 30-35 אלף ק׳׳מ בשנה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 982 צפיות
לאמי יש rav4 בת 7-8, אמנם היא הייתה במלכת המדבר אבל הרכב רואה שטח רק בטיפוסי מדרכות אם בכלל. בקיצור התעניינה ב2008, די דחיתי את הרעיון עקב הגיר המיושן - למרות שאהבתי את ה206 שלי, 4 הילוכים זו בעיה. השאלה היא האם מתוכנן חידוש של ה2008 ועדכון הגיר כמו ה208? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 538 צפיות
שלום, אני מחפש רכב לקרובת משפחה שלי. בגדול הרכב אמור לעשות נסיעות יומיות של 20 ק"מ. הדרישות הן: רכב קטן עד משפחתי קטן - רק בשבילה רכב בטיחותי - לפחות 4 כוכבי בטיחות זול לאחזקה אמין אוטומטי תקציב - 24K ש"ח האופציות שהצעתי לה: פיאט גרנדה פונטו יונדאי גטס סובארו B3 האצ'בק טויוטה קורולה RUN-X מאזדה 3 האצ'בק - אבל לא מצאנו בתקציב הזה פורד פוקוס האצ'בק - היא לא רוצה אשמח אם יש לכם עוד המלצות לרכבים אחרים או הערות לגבי האופציות שהצעתי למעלה. תודה רבה. היא לא מעוניינת בגולף/סוקדה/פיג'ו/רינו וכו', יותר מתמקדים ברכבים יפנים או קוריאנים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מי ששם לב אלי במקרה בתר'ד אחר, ה I20 2010 הלכה :\ אז אני כאן לבקש עצה. הכותרת די מסכמת את החיפוש, כשהדגשים שלי הם כמובן ק"מ ריאלי ביחס לשנה במחירים האלו, אוטומט, 1.4 עד 1.6, וצריכת דלק. אוי, הצריכה. עוד דבר שחשוב לי, כי ב i20 רציתי למות מזה: המזגן על עוצמה 2 די חלש, מה גם שפתחי האוויר לא מגיעים עלי (ואני אדם שחם לו). אני מכוון ליד קודמת פרטית כלשהי, כך שטרייד אין מחברות בא בחשבון, אבל לא בעלויות ליסינג / השכרה. אם אפשר המלצות למקומות בפרטי (אני מבין שאסור לפרסם כאן בפומבי), כמובן שאשמח לשמוע עליהם גם. השימושים שלי: נכון לעכשיו באיזור ה 1000 ק"מ בחודש, חלקן נסיעות בכבישים מהירים בשעות פנויות. שזה בד"כ איזור המרכז, לרוב, ואחת לשבוע שתי נס…
הודעה אחרונה מאת גיא-צ, -
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם. היבואן הודיע היום שהרכב יגיע כבר ביולי לארץ וקיים מפרט וניתן להזמין. מה שמדאיג אותי זה בעיקר המנוע שהיה בעייתי בדגם הקודם. הם אומרים שיש מנוע חדש 1.8 של אאודי. מישהו מכיר את המנוע הנל? האם הוא אמין בשידוך ל dsg 7? תודה.
הודעה אחרונה מאת slava_M, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אנחנו כבר שבועות ארוכים מתלבטים על איזה רכב חדש נקנה, לאור העובדה שאנחנו צחזירים את הפוקוס טורר שלנו לליסינג. אציין שבעשר השנים שאחורונת יש לנו ליסינג ומעולם לא היה רכב בבעלותנו. מילה על משפחתנו העליזה - אבא,אמא ושלושה ילדים,כולם עם בוסטרים/סלקלים כך שצריך מרחב אחורי ובגאז מפנק. אז ככה - לאחר התלבטויות אינספור החלטנו על האוקטביה החדשה ואף הזמנו אותה במבצע "חבר". היא כבר הגיעה לנמל כך שניתן להתחרט אם נרצה רק ממש בימים הקרובים. אך לאור מבצע "חבר" החדש עם הספורטאז' המהממת, החלטנו (תכלס,רק אני אוהבת אותה אז רק אני החלטתי) על נסיעת מבחן שבסופה אני התלהבתי מהגובה ומהעיצוב המקסים ובעלי לא התרשם במיוחד (והוא כן אהב את הנסיעה באוקטביה) בשביל לנסות להטות את הכף לטובתי בדקתי…
הודעה אחרונה מאת davi_jones, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפרטי, עם מכות, קילופי צבע, מסביב (כנראה מחניות) המחירון 34,500 ש"ח מה דעתכם ? המלצה למשהו אחר ב-30,000 ש"ח באותו סגנון ?
הודעה אחרונה מאת real_athlete, -
-
- 1 תגובות
- 726 צפיות
מחירון? כמה שווה בפועל לדעתכם לשלם על רכב כזה במצב טוב עם מעט קילומטראז׳?? האם כדאי ביכלל להתקרב לרכב..?? דעות ועצות יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת ליעוז, -
- 2 תגובות
- 669 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בסובארו אימפרזה לאחר המלצות של המון אנשים, לגבי הבטיחות , אמינות חיסכון יחסי. אני מחפש בערך שנתון 2006-2008. רק שהצלחתי להתבלבל מכוניות הדגמים, יש סובארו אימפרזה, אימפרזה החדשה ,אימפרזה ניו אייג' , טורבו, sti. אין לי מושג מה ההבדלים בין כל הדגמים ,ואשמח לשמוע קצת עליהם. מעבר לזה, הבנתי שסובארו הולכות דיי טוב עם הסבה לגז, ואני מאוד מתעניין בזה. איזה דגמים באמת הולכים טוב, ? וכמה זה מומלץ? מבחינת שנתונים וכו'
הודעה אחרונה מאת matanza, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב יש שניה נתקלתי במודעה של סוכנות פיקס קאר באתר יד 2 טויוטה אוריס שנת 2014 [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]הרכב חדש לגמרי!! שמור ומטופל בחברה בלבד!! התחייבות מלאה בבדיקה!! אפשרויות מימון בכרטיס אשראי או הוראת קבע או בצקים עד 100 אחוז!!התחייבות לטרייד אין עתידי!!פיקס קאר סוכנויות קראתי פה ושם על סוכניות לרכבים שמעלים לכביש רכבים שהיו טוטאלוס או שהורידו להם מהקילומטראז, זיוף של היסטוריית הרכב ועוד. האם באופן כללי כדאי להתרחק ולחפש דווקא אנשים פרטיים או שלא בהכרח? תודה[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב אני בטוח שהשאלה הזאת נשאלה עשרות פעמים, אבל אשאל שוב. הרכב בשביל ההורים שלי, הרכב משמש לנסיעות בתוך העיר בעיקר(ת"א), פעם בשבוע נסיעה ת"א ירושלים הלוך חזור פעמיים(יום שישי ויום שבת), בפעם בשבוע שנוסעים לירושלים מת"א יש 3-4 נוסעים(הקיה עשתה את הנסיעה בהצלחה מרובה). היה עד לפני שבוע קיה פיקנטו(חדשה לחלוטין עברה תאונה הרכב מושבת). הנוסע העיקרי הוא אמא שלי שנוסעת על האוטו אז צריך אוטו קטן(סוג של מיני-בלי תחת) חשוב חלונות נפתחים מאחורה(לא כמו באלטו וכד') אוטומט(רק בגלל הפקקים בת"א) וחכסוכני בדלק. אמא שוללת קיה ורוצה משהו חדש "ומרענן"(אין סיבה מוצדקת למה שוללת) או יותר גדול מהקיה לנוחות הנוסעים מאחורה בנסיעה הארוכה. המלצתי לה על i20 או סוזוקי סוויפט(הצור…
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
היי! במוטודיל ראינו את המאזדה 3 אקטיב אפס ק"מ ב 114.5 שנראה מחיר קורץ על פניו (11% הנחה על פני המחירון). אנחנו מודעים לחסרונות של המאזדה על פני המתחרים (צריכת דלק, מרווח במושב האחורי, בגאז' גדול יותר), מודעים גם לג'יפונים, אבל כנראה שעדיין נלך על המאזדה (אשתי...). הנסיעה תהיה בד"כ עירונית עם עליות\ירידות ובסופי שבוע נוסעים כמה עשרות ק"מ למשפחה ולטיולים. אנחנו זוג שאמור להפוך למשפחה בעתיד הקרוב ומתלבטים בין דגם הסדאן להאצב'ק מבחינת מקום לעגלת תינוק וכו'. בהאצב'ק פתח גדול ונוח אך רק 313 ליטר. בסדאן פתח פחות נוח אך 414 ליטר. נקפוץ השבוע ליבואן על מנת לנסות את העגלה של השכנים אבל היינו רוצים לקבל את התובנות שלכם לגבי הבגאז'. בלי קשר, מתלבטים אם להוס…
הודעה אחרונה מאת guy_b01, -
- 0 תגובות
- 469 צפיות
שלום ! דרישות מהרכב: שיהיה מרווח עם תא מטען גדול יחסית, מספר 2 בדרך... הרבה נסיעות בתוך העיר ופעמיים בחודש נסיעות בינערוניות ארוכות אז אם אפשר חסכוני עד כמה שניתן ואמין (מוריד מראש צרפתיות למיניהן אחרי תחקיר ארוך ומעמיק). הרכב הקודם היה סוזוקי ליאנה סטיישן 2007, המנוע היה זועק ברגע שהיינו עוברים את ה 100, זה היה די מחרפן. תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת omri2050, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 756 צפיות
היי, בטוח שכבר היה אבל לא מצאתי משהו כזה. מחפש המלצה למכון בדיקה באזור המרכז (אני מפ״ת ועדיף משהו באזור הזה) בעבר הייתי בדינמומטר ברעננה ולא הייתי מרוצה בכלל. המלצות?
הודעה אחרונה מאת rabers, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 683 צפיות
היי, אני אודה לעזרתכם, רק מלצלול מעט לתוך הסיפור של קניית רכב- נהיה לי כאב ראש. תנאים מקדימים: 1. גיר אוטומטי חובה. 2. רכב שיתאים למשפחה קטנה (כרגע זוג + ילד, מעוניין שיתאים גם לילד נוסף..) 2. אני עושה בערך 1,500 ק"מ בחודש, כאשר בתוכם נסיעות בינעירוניות די רבות. 3. כמובן שכל הדרישות הידועות- אמין, חסכוני בדלק, עלות חלפים זולה/לאי יקרה מדי. 4. תקציב של 30 א' שקל. ועכשיו, לדברים הפחות ברורים לי: 1. כנקודת מוצא- עדיף לקנות רכב מחברות השכרה או מפרטי? אני מבין שהמחירים בשוק הפרטי זולים יותר, אך ברור לי גם שהפוטנציאל לנפילות שם גדול הרבה יותר. בגלל חוסר הבנתי בתחום- אני מוכן לתוספת תשלום של מס' אחוזים תמורת השקט הנפשי שלי שמה שאמרו לי שאני קונה- זה …
הודעה אחרונה מאת dolev77, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב ראשון. התקציב הוא עד 40 אלף ש"ח, מה שהכי חשוב זה עלויות תחזוקה נמוכות אחר כך יש עדיפות למזגן טוב, עיצוב צעיר ומערכת מולטימדיה מובנית זה בונוס ענק כי להתקין אחרי זה עוד כמה אלפים. הרכב בעיקר ישמש לנסיעות עירוניות בדרך כלל של נהג יחיד ככה שאפשר בהחלט להסתפק במיני. כרגע האופציות שבדקתי זה האיביזה אבל לא מצאתי שנתונים וק"מ נורמלים בגרסא שהיא לא ה1600 הבעייתי לפי מה שהבנתי, סקודה פאביה, I10, מאזדה 3/2, פיאט פונטו למגוון דגמיה, שברולט ספארק/סוניק וסוזוקי סוויפט משנתונים קודמים. אשמח שתכוונו אותי באמת למה הכי מומלץ בשבילי מנסיונכם. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת AlonDrilich, -
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,003 אורחים (הצג רשימה מלאה)