Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושבת שהדבר נכון יותר לעשות זה לבדוק תנאים להלוואה מהבנק על סך של 40-45 אלף שח ולחפש סופר מיני, ידנית ואטמוספרית בת 3-4 בערך (איביזה, פיאסטה, פונטו, קליאו וכו' תבדוק עלויות ביטוח וטיפולים של כל אחת לפני הרכישה), כך תקבל רכב חדש יחסית שכבר ספג ירידת ערך משמעותית, אם תמשיך לטפל בו כראוי הוא ישרת אותך מספר שנים בלי בעיות מיוחדות והעלויות יהיו משמעותית יותר נמוכות מרכישת רכב חדש.

רועי, מצטערת, אבל פולו זה ממש לא רכב מסובב ראשים, לא משנה כמה גגות פנורמיים יהיו שם.

עריכה: בימים האחרונים, בפורום כללי פורסם שרשור עם עלויות אחזקה ריאליות של פולו חדשה על פני 4 שנים ו40 אלף קמ, ממליצה בחום לעיין בו כדי לקבל פרופורציה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערך אמינות בסקודה וVW לא תמצא, העולם יודע ולא שותק DSG וTSI זה מחלת תקלות.

גם עלויות אחזקה יקרות ביחס למתחרות.

טויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט, שברולט סוניק, יכולות להתאים לך.

פורסם
לצערך אמינות בסקודה וVW לא תמצא, העולם יודע ולא שותק DSG וTSI זה מחלת תקלות.

גם עלויות אחזקה יקרות ביחס למתחרות.

טויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט, שברולט סוניק, יכולות להתאים לך.

שברולט סוניק וטויוטה יאריס באותו משפט?

אתה ממש מעליב את טויוטה...

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

לגבי 3- אני עדיין לא מסכים. יש הבדל בין לשעבד את הרכב מלכתחילה למימון לבין לקחת הלוואה כללית מהבנק.

בכל מקרה, מקריאה נוספת של ההודעות כאן- עבור סטודנט צעיר שמשתכר מעט אולי באמת עדיף לוותר כרגע על ניילונים על המושבים..

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם (נערך)

רועי - כמה הלואות לקחת בבנק?

כל הלואה מחייבת שעבוד של משהו. יכול להיות דירה (משכנתא), רכב, חשבון ניירות ערך, קרן השתלמות ואולי משהו אחר, אבל תמיד יהיה צורך לשעבד משהו.

יש אופציה נוספת והיא "הלואה מידית" מהסוג שלא מחייב שעבוד, אבל יש לכך מחיר כבד. האם בדקת פעם מה הרבית הנדרשת להלואה של חברת כרטיסי האשראי שלך? אם מדובר על כרטיס סטנדרטי חוץ בנקאי מדובר ב-P+10 ויותר, בעוד שהלואה לרכב המגובה בשעבודה הרכב תעלה בין P-0.5 ל-P+2 או משהו דומה. תחשוב על הפרש של 8-10% בשנה, רבית דרבית. המחיר יקר מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפחות לסוניק אין ריקולים כל יומיים. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה רע בסוניק?

טובה מאד בבטיחות, מאובזרת, אמינה, נוחה לאחזקה, מאד מורווחת וזולה לרכישה, שאני אמשיך?

מצד שני היאריס יקרה יותר, אך חסכונית יותר ואיכותית יותר.

פורסם

מה יותר איכותי ביאריס? בין הסופר מיניז היותר ספרטניות שיצא לי לראות, תא נוסעים משעמם וקודר שכולו פלסטיק, בלי מעט חומרים רכים או שילוב של בד בדלתות. מחיר מופרז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
...

השאלה שלי אחרת: אם עלות הרכב היא 104K, ולאחר 3 שנים של תשלום 1000 שקלים בחודש (36K) אתה חייב 104-36=68K, זה אומר שהריבית שגבו ממך על ההלוואה היא 0%.

אז..... האם אני מפספס משהו, או האם אתה מפספס משהו?

חזרתי לשרשור הזה בשביל להשכיל, ראיתי כל מיני דיבורים על יאריס שמאריס - אבל שום התייחסות לנקודה הזו שהעלתי?

קקות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מה יותר איכותי ביאריס? בין הסופר מיניז היותר ספרטניות שיצא לי לראות, תא נוסעים משעמם וקודר שכולו פלסטיק, בלי מעט חומרים רכים או שילוב של בד בדלתות. מחיר מופרז.

אתה טועה, תא הנוסעים של היאריס החדשה משתמש בחומרים רכים, הצבעים משדרים תחושת איכות לטעמי והדשבורד מעוצב טוב.

עוד משהו שאיכותי ביאריס זה המכאניקה של טויוטה אמינות יפנית וראש שקט, וגם חסכוני מאד.

פורסם
חזרתי לשרשור הזה בשביל להשכיל, ראיתי כל מיני דיבורים על יאריס שמאריס - אבל שום התייחסות לנקודה הזו שהעלתי?

קקות

היבואן ממן את הריבית ע"י ביטול הנחת מזומן/תוספת אבזור שהיית מקבל אם היית מגיע לסוכנות עם מזומן ביד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ההלוואה היא

AS IS

זאת אומרת שלפי העסקה שהוצעה כן זה מה שאני משלם

האמת היא לא עסקתי בלחפש לשלם יותר, ואם היה מגיע מצב שאני אצטרך לשלם יותר הייתי מבטל את העסקה רק מתחושת חוסר אמינות

ותודה לכולם על הייעוץ והתגובות,

בעזרתכם החלטתי לבסוף לא לקחת רכב חדש, נראה לי שאני אשקיע בתיקונים מינימליים לטסט ויעביר את האוטו טסט

בינתיים בזמן שהוא חוקי אני אחסוך עוד ואגיע לסכום נכבד ורק אז אני אקנה אוטו

תודה שהכנסתם לי קצת שכל לראש

פורסם

ה-DSG החדש הוא לא מה שהיה לפני שלוש וארבע שנים. מי שהיה לו ומי שיש לו יודע את זה. למה סתם להפחיד אנשים ולתת להם אינפורמציה לא רלוונטית? זה כמו לכתוב שהפח של פיאט מחליד. היצרנים משפרים מתקנים ומשתפרים כל הזמן ולומדים מטעויות. הפביה החדשה מקבלת ציונים והערכות גבוהות מאוד במבחנים שעשו לה. לא הייתי פוסל אותה כל כך מהר. פעם גם צחקו על סקודה וקיה ושתיהן כיום מהנמכרות והפופולאריות ביותר (הסקודה כאירופאית הכי נמכרת בישראל והפיקנטו כאלופת 2013 במכירות ומקום שלישי או שני בכללי).

פורסם
ההלוואה היא

AS IS

זאת אומרת שלפי העסקה שהוצעה כן זה מה שאני משלם

אז אתה אומר שהם נותנים לסטודנט בלי גב כלכלי חזק הלוואה בתנאי 0% ריבית על מחיר מחירון..?

אני מאוד, מאוד, מתקשה להאמין לזה. אני לא קורא לך שקרן חלילה, אבל סבור שכנראה לא לגמרי הבנת את תנאי העסקה...

במידה והריבית עולה, יוצא שמי שמממן אותך מפסיד לא מעט כסף, ובהנחה שאם לך מאשרים כאלו תנאים אז מאשרים 'לכל אחד', יוצא שהמממן לוקח על עצמו סיכון כלכלי די רציני עם ה"הלוואות 0%" האלו.

אבל היי אולי אני ממש לא מעודכן, או מפספס משהו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...