Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני הולך לסגור עסקה ביום ראשון הקרוב עם חברת ליסינג ורציתי לדעת מה עלי לבקש ברכישה.

אני יודע על הדברים הבאים:

1. רישיון רכב עדכני - מבקש גם תשלום מראש על הטסט לחודש הבא.

2. טופס גילוי נאות חתום ע"י החברה.

3. כתב אחריות לשנה הקרובה.

4. חיישני רוורס.

5. מפתחות רזרביים.

כיצד מתבצעת העברת הבעלות בפועל ומה שכחתי לרשום?

פורסם

טרם לקחתי לבדיקה, יש מכון מומלץ בראשון לציון?

עוד לא הסתכלתי על הרכב אפילו, הם צריכים להביא אותו. כמובן שאם אראה שיש בעיה אבטל את העסקה.

פורסם (נערך)

כמעט כל מוסך שתבחר באיזור התעשייה של ראשון עדיף על טופס בדיקה ממחושב שמגיע בתיק הרכב מהמוכרן של חברת הליסינג. בעבר קרו פה מקרים שטופס הבדיקה של הליסינג היה "נקי" מדי ביחס למציאות. לגבי העברת בעלות מהליסינג: זה בסוף התהליך ויש להם נוהל מסודר שהם יסבירו לך. קודם קח אותו לבדיקה ותביא להם את התוצאה. אז מתחיל מו"מ על תיקון הליקויים אם בכלל ממשיכים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

ועוד עצה: אל תקנה ביום ראשון. אל תקנה בלחץ. הם מריחים אותך מקילומטרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אף חברת ליסינג לא תתקן ליקויים שנמצאו במוסך מטעם הלקוח , הם מכבדים רק מכון בדיקה לפני קניה מורשה אותו ראשי הלקוח לבחור בעצמו .

פורסם

נו אין בעיה, אני לוקח אותו לקומפיוטסט לפני הרכישה ומה שיימצא שם הם ייתחייבו לתקן או שאני לא יקנה כלל.

נשמע הגיוני לא?

פורסם

וסגרתי איתם עקרונית בחמישי עם הנחה גדולה אבל רק מחר יגיע הרכב ואוכל לראות אותו פיזית ומקסימום לבטל את העסקה.

כמה זמן לוקחת בדיקה של הרכב? וצריך להזמין תור מראש במוסך או משהו בסגנון?

פורסם (נערך)

ומה עם תקלות שרשומות במחשב הרכב? איך מכון יעלה עליהן ? תאמין לי שגם הליסינג יודעים מתי מוסך ממציא תקלה ומתי לא ואם יראו לקוח רציני : ילכו לקראתו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...