Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני אודה לעזרתכם, רק מלצלול מעט לתוך הסיפור של קניית רכב- נהיה לי כאב ראש.

תנאים מקדימים:

1. גיר אוטומטי חובה.

2. רכב שיתאים למשפחה קטנה (כרגע זוג + ילד, מעוניין שיתאים גם לילד נוסף..)

2. אני עושה בערך 1,500 ק"מ בחודש, כאשר בתוכם נסיעות בינעירוניות די רבות.

3. כמובן שכל הדרישות הידועות- אמין, חסכוני בדלק, עלות חלפים זולה/לאי יקרה מדי.

4. תקציב של 30 א' שקל.

ועכשיו, לדברים הפחות ברורים לי:

1. כנקודת מוצא- עדיף לקנות רכב מחברות השכרה או מפרטי? אני מבין שהמחירים בשוק הפרטי זולים יותר, אך ברור לי גם שהפוטנציאל לנפילות שם גדול הרבה יותר.

בגלל חוסר הבנתי בתחום- אני מוכן לתוספת תשלום של מס' אחוזים תמורת השקט הנפשי שלי שמה שאמרו לי שאני קונה- זה אכן מה שקניתי, ושלא אתעורר עוד כמה חודשים עם רכב גוסס.

2. בהנחה שאלך על רכישה מחברה- יש חברות הידועות כעדיפות? שלמה סיקסט? אלדן? קל אוטו? אביס? אלבר? אשמח לשמוע חוות דעת. משיטוט קל נראה שאלדן יחסית אמינה, אך סביר שמדובר בפרסומת שלא ברור כמה אמת יש מאחוריה.

ועכשיו, לאופציות לרכישה: אשמח לשמוע הצעות, משיטוטיי המעטים (ושוב, נקודת ההתחלה שלי היא הבנה אפסית בתחום, כך שכל עזרה/הערה/הארה/ הכוונה תתקבל בברכה), נתקלתי ברכבים הבאים, שעושה רושם שיכולים אולי להתאים לי:

יונדאי גטס (הבנתי שיש דגם ששותה דלק לעומת דגם יותר חסכוני. זה נכון?)

יונדאי I10

פיאט פנדה

דייהטסו סיריון

מאזדה 2.

איזה מהרכבים הנ"ל יכול להתאים לדרישות שלי ולתקציב המוגבל שיש לי?

המון תודה על העזרה.

פורסם

לדרישות שלך הייתי הולך על המזדה 2,לשאר תא מטען קטן.

אבל ב30 אלף זה כניראה יהיה רכב גמור.

לכן הייתי הולך על משפחתית שגם תתאים ל2 ילדים.

למשל קיה ריו, יונדאי אקסנט אלו רכבים מאוד אמינים עם תא מטען שיכיל עגלה למשל.

הם גם זולות לכן תוכל לקנות בשנתון יחסית מתקדם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...