Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשת רכב עד מחיר של 45 אלף שקל שיהיה בעל 5 דלתות (מיני) חסכוני כמה שיותר וכנ"ל לגבי התיקונים, השימושים העיקריים יהיו נסיעות לאוניברסיטה ולעבודה.

רכב אוטומט בלבד, שנת 2011 ומעלה.

היו התלבטויות בין כמה רכבים ובניהם הייתה האלטו והסיאט MII.

הבנתי שמכוניות יפניות יותר אמינות ופחות נוטות לבקר במוסך (ידוע לי שזו גם פונקציה של השימוש והיחס אל הרכב) אז אני מניחה שאני נוטה יותר למכוניות מחברות יפניות.

תודה והמשך שבוע טוב

עריכה אחרונה על ידי AvigailM
פורסם

הייתי מציע לך את הפיגו 107, היא חיסכונית מאוד ולא יקרה לאחזקה,יש לה גיר רובוטי שהוא פחות חלק בעיר אבל חיסכוני.

הפיגו חולקת מכלולים עם טיוטה אייגו, למשל המנוע הוא של טיוטה, כך שהאמינות טובה.

הסיאט גם חיסכונית מאוד, מרווחת מהפיגו ועם בטיחות טובה יותר, הבעיה שבתקציב שלך לפי יד 2 יש הרבה פחות מבחר מהפיגו,לכן תצטרכי להוסיף כמה אלפים.

גם לה גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכבים צרפתיים פחות חביבים עליי. הייתי ממליץ על יונדאי i10 שנת 2011. המחירים פחות או יותר בטווח שלך וצריכת הדלק מאוד חסכונית. רכב נוח ויכול לשרת אותך בצורה אותה לטובת נסיעה ללימודים.

פורסם (נערך)

איפה ראית פה רכב צרפתי?

היונדאי לא תשגיע בחיים לצריכה של ה107,ודווקא היא והפיקנטו פחו חיסכוניות בקטגוריה, אז מעניין מאיפה אתה מסיק שהם מאוד חיסכוניות?

שוב אנע מדגיש, הפיגו זאת בעצם טיוטה אייגו עם סמל אחר.

אני לא אמליץ למישהו על רכב שמבלה במוסכים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיג'ו רובוטית, והעלויות של מצמד חדש לרכב הן די גבוהות, ולכן כדאי תיבה פלנטרית רגילה, תוכלי למצוא אותה ביונדאי אי 10 או קיה פיקנטו, האלטו גם היא בעלת תיבה כזאת, אך היא עצלה משתיהן, ויחסית ספרטנית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הלוואי ויכולתי לרכוש את הפיקנטו, אבל המחיר גבוה מידי, ולכן זה לא עוזר לי שאני יכולה למצוא את זה בה...

• תוכן חדש...