ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 846 צפיות
מחפש לקנות רכב מיני \ קומפקטית חדשה, לרוב הנסיעות בתוך העיר, למעט פעם-פעמיים בשבוע מחוץ לעיר. הפייבוריטית שלי לבנתיים זו הפולו, יש לכם אולי רכבים נוספים מומלצים בקטגוריה שאוכל לבדוק אותם? אני בן 30, וכרגע ללא ילדים. התקציב הוא 120K +-, והפרמטרים החשובים שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני, תחזוקה סבירה, עדיפות לרכבים עד 4 מטר..מטעמי חניה... לבנתיים בדקתי את אאודי A1, למרות שהיא יותר יקרה אבל היא גם לא רלוונטית, לא כל כך אהבתי את הרכב מבפנים. תודה!
הודעה אחרונה מאת David Dekel, -
-
ערב טוב לכולם, אני מדבר פה בשם אחותי וגיסי - הם לפני קניה של רכב חדש, לכן אשמח לעזרתכם המקצועית. אז ככה, אלו הפרטים: - רכב חדש עדיף, אך אם יש דגם כיד שניה שהוא מומלץ, אשמח מאוד לשמוע - יחסוך לא מעט כסף. - בקרוב יהיה להם תינוק, כלומר הרכב צריך להיות גדול מספיק כדי לחבר מושב בטיחות וכן תא מטען גדול מספיק כדי להכיל את העגלה. - אמינות בעדיפות ראשונה - הם הולכים להחזיק ברכב הרבה זמן (מעל 5 שנים ככל הנראה), וכמובן שאר האספקטים הרגילים כמו בטיחות, ביצועים, נוחות וכדומה. - חובה אוטומטית, שכן גם אחותי תנהג בה והיא אינה יודעת ידני. נכון להרגע, הרכב שמצאתי עבורם שיהיה הכי משתלם הוא האיביזה AM5 שכרגע נמכרת בכ-80 אלף ש"ח. הבעיה העיקרית שלי איתה זה שמעבר לזה שאני לא…
הודעה אחרונה מאת YairZ, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, חייב את עזרתכם והמלצותיכם, אופל מוקה 2015 חדשה או סובארו xv 1.6 אוטמטית חדשה? נוסע בערך 20.000 קמ בשנה מה עדיף? לא נוסע בשטח יותר מדי, חשוב שיהיה בטיחותי עם מרווח סביר, כמו כן מי מהן שומרות על ערך גבוה יותר? ומבחינת טיפולים? מי עדיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 755 צפיות
האם זה באמת מה שאומרים שיונדאי אלנטרה עם מנוע 2.0 יותר חסכונית מ 1.6? אני מדבר על השנים 2005-2007
הודעה אחרונה מאת SamiSushan, -
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
כמו שכתבתי, המשפחה שלי עכשיו קונה רכב שני-בוודאות ידני. יש אצלנו כבר סקודה פאביה 2005 1300 אוטומטית(בקיצור, רכב חלש וקטן). ככל הנראה מרבית הנסיעות יהיו בעיר, אף על פי שמידי פעם בוודאות הוא יצא מהעיר(פעם אחת עד שלוש פעמים בשבוע לנסיעות של חצי שעה). יש סיכוי טוב(תלוי איך הסקודה תמשיך לתפקד) שהרכב יסע גם 4 פעמים בשבוע לירושלים(עליות עם נסיעה של שעה). אבל סה"כ אני מאמין שרכב מיני חלש יספיק בכל מקרה- כי הסתדרנו עם הסקודה לשימושים האלה(תקנו אותי אם אני טועה). התקציב כמו שצוין בכותרת 25-35 אלף לרכב עצמו. הבנתי שכדי לבחור רכב שהוא יד ראשונה, ומאדם מבוגר ולא בחור צעיר. יש המלצות לדגמים ספציפים? תודה מראש, והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת alexmsi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 833 צפיות
שלום אני מחפש רכב בסביבות 40,000 ש"ח (ניתן להגדיל טיפה אם זה ישנה משהו משמעותי). הרכב צריך לשמש אותי לנסיעות בינעירוניות של חיפה תל אביב למספר חודשים ואח"כ בעיקר בתוך העיר. הרכב חייב להיות אוטומטי, עדיפות לרכב לא קטן (אבל גמיש בנושא הזה), בטיחותי וכמה שיותר אמין. הייתי ב2 חברות ליסינג שהציעו לי רנו פלואנס (110קמ ב42 אלף, ו66 קמ ב52 אלף), האם זו הצעה טובה? יש המלצות לחבות ליסיג טובות? אני מעדיף את החברות ליסינג בגלל האחריות ואפשרויות המימון. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של עד 15-20 אלף ש"ח, חשוב לי שיהיה אמין וחסכוני ככל האפשר. אפשרי גם שנתון נמוך. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא מוצא עוד לוחות יעילים. מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתלבט בין מאזדה 3 לבין סובארו b4 שנת 2008. אני יודע שזה רכבים לא הכי דומים אבל בכל זאת. הבנתי שסובארו שותה קצת יותר דלק מאשר מאזדה 1:8 מוך 1:9 בעיר. לכן השאלה היא בקשר לעלות ביטוח חובה וצד ג״ ועלות טיפולים.
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 755 צפיות
אז כמו בכותרת, מחפש לקנות יד 2 שנתון 2012/2013 שיהיה לפחות סופר מיני אבל עם עדיפות לכמעט משפחתית (כמו i25) מבחינת תקציב אני חושב על כ 65000-70000 אבל יכול להעלות מעט. צפי של כ 15-18 אלף בשנה, מקום לשני מושבי בטיחות מאחור ועדיף תא מטען מכובד. חייב אוטומט ומאוד חשובה האמינות. על אילו דגמים כדאי להסתכל לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת RoyB12, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין לי הרבה ניסיון במכירה/קנייה של רכבים באופן פרטי אז סליחה על השאלה המטופשת: מה מקובל כשעושים בדיקה לרכב לפני מכירה/קנייה - מי משלם על הבדיקה? הקונה? באותו עניין: כמה בערך אמורה לעלות בדיקה כזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Spongebob, -
- 5 תגובות
- 654 צפיות
שבוע טוב לכולם הרכב הוא סיויק האצ'בק 2012. אשמח למקום שיתן לי אינדיקצייה מדוייקת למצבו . ושאלה נוספת ברשותכם, בחצי שנה האחרונה ידוע לי על 2 בדיקות שהרכב עבר וכעת יש את הבדיקה שלי, 3 בדיקות לרכב דיי חדש, שעבר בסהכ כ25.000 קמ. הבנתי שבבדיקה מריצים אותו לסלד מקסימלי, בריא סה בטוח לא. או שאולי אני סתם מגזים והבדיקה היא לא כזאת מזיקה למנוע. אשמח לשמוע דעתכם, המלצה למעון באיזור ת"א חולון תתקבל בברכה. אגב איך המעבדה בחולון?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 694 צפיות
אני מחפש רכב לאותי רוב השימוש שלו יהיה בתוך העיר ומידי פעם נסיעות בין עירוניות קצרות התקציב הוא עד 30K ולכן לפי המלצות אמרו לי ללכת על הסיריון אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו להביא אותם לארץ ואני חושש שעוד שנתיים שלוש יהיו בעיות עם חלקי חילוף ולמכור אותה אז חשבתי אולי להביא את הפונטו שבוודאות אפשר גם להביא רכב עם שנתון מתקדם יותר מהסריון איך הפונטו? אמינה? רואה הרבה מוסך? האם כדי לי לחפש רכב אחר? מה ההמלצות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, באיחור יותר מדיי אופנתי בגיל 27 החלטתי לקנות רכב ראשון סופסוף. אין לי נסיון ברכישת רכב, ולא מבין כלום ברכבים. אני מעוניין לרכוש רכב למספר שנים, לבצע נסיעות מאיזור רחובות לת"א (עבודה) ובסופשים לנסוע לטייל קצת בארץ. כן חשוב לי לקנות רכב אמין, או אפילו חדיש יותר על מנת להמנע מכניסה מיותרת למוסך ועלויות גבוהות מלבד טיפולים שוטפים. בטיחות היא משמעותית, חלקות הנסיעה ונוחות המושבים המרווח והפיל בתא הנהג, מראה, ביצועים טובים לעקיפות, וצריכת דלק טובה. יצא לי לראות שברולט סוניק 2012 גרסאת 1.6 LT עם כ 36 אלף קילומטר במחיר של 53 אלף. הרכב יש שריטות פה ושם, אבל סה"כ נראה בסדר, עבר טיפולים בזמן..ודיי אהבתי את הנוחות והגודל, את העיצוב, הנהיגה סה"כ הרגישה טוב, …
הודעה אחרונה מאת jakebuckel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים, בהמשך לשרשור הזה הוחלט לוותר על ליסינג מהעבודה וללכת על קניית רכב חדש. המתמודדות היו קליאו, סוויפט ופיג'ו 208 הסוויפט נשרה (אולי לא בצדק, אבל אני לא כ"כ מחבב את העיצוב שלה) והבנתי שהפיג'ו עוברת מתיחת פנים וכדאי להמתין או לרכוש רכב אחר. לצערי, להמתין עם הרכישה אני לא ממש יכול.. אז מה חשוב לי מהרכב? עיצוב\אבזור, סחירות בעוד כמה שנים וביצועים - בסדר הזה. לבינתיים התווספו מועמדות חדשות. סיאט איביזה, קיה ריו ופורד פיאסטה. לגבי הפיאסטה - די הפחידו אותי כאן עם סיפורי זוועה לגבי הגיר שלה. לגבי הקליאו - נראית מעולה על הנייר ובינתיים מובילה על המתמודדות. קבעתי נסיעת מבחן אבל אני קצת חושש. כל מי ששוחחתי איתו אמר לי להתרחק מהצרפתיות. הביקורות אמנם מה…
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דעתכם על האינסיגניה החדשה - מנוע 1.6 טורבו, חדשה מהיבואן במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון שלה
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 657 צפיות
אני מוכר את הרכב, המוכר ביקש שאעשה את הבדיקה היכן שאני רוצה ואשלח לו את תוצאות הבדיקה. הוא הביא לי כסף מזומן עבור הבדיקה, הוא רק מחכה לתוצאות כדי להתקדם בעסקה. קצת מוזר לי, במידה ואני אעשה בדיקת רכב, מן הסתם הוא תתבצע על שמי, האם האחריות בגין הבדיקה יכולה לעבור לקונה הרכב, האם מכון הרכב יחשוד בבדיקה?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, בחודשיים האחרונים אני מנסה לרכוש פורד סמקס שנת 2012-2013, בזמן הזה נתקלתי בכ- 10 רכבים, ומתוכם ל - 2 הוחלף מנוע. הסטטיסטיקה מפחידה אותי, האם יש בעייה נפוצה בפורד סמקס בנוגע להחלפת מנוע ? אני רואה שהרכב בסה"כ נחטף כאשר מתפרסמות הודעות. אם משהו יכול לשתף אותי בידע שיש לו בעניין אשמח מאוד, לחילופין אשמח לשמוע על המלצה ל -7 מקומות, חשוב לי שיהיה מרווח, לכן פסלתי את מאזדה 5. תקציב של עד 125 אלף ש"ח. תודה, שמיר
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אנחנו היום עם קטנועים ואשתי בהריון דרישות: מחיר 65-75 אוטומט הרכב יעשה עד 15K בשנה נוח ופרקטי להכניס עגלת תינוק חשבתי על הנוט או גאז אבל אשתי אומרת שמכוער אז בוא נגיד שגם יראה בסדר תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים.מחליפים לאבא שלי רכב מהעבודה ורציתי להתייעץ. הרכב לא נקנה בליסינג.כן אכפת מצריכת דלק סבירה ואמינות כי הכסף יוצא מהבעלים ולא בעסקאות ליסינג וכו. הרכב נוסע כ70 קמ ביום לעבודה ומשמש כרכב א בבית. חשוב שיהיה נוח בעיקר לנהג בטיחותי,וישייט בנינוחות. דרישות סף :אוטומט,חדש,מנוע 1.6 עד 150 אלף. בארבע שנים האחרונות שירתה נאמנה סקודה אוקטביה מנוע 1.6 אוטומט (לא dsg) כ160 אלף קילומטר חפים מתקלות. אבא שלי רוצה לנסות גיפון,לא בשביל שטח,סתם לרענן. האופציות הן קיה ספורטאז1.6, סובארו xv ,קשקאי ,cx5 .מה פספסתי? תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, אני שוקל מאזדה 3 החדשה (5 דלתות, מנוע 2 ליטר), אבל מתלבט כי צריך במושב האחורי מקום לבוסטר ומושב תינוק (ילדות בנות 4 ו-2). מאוד אוהב את העיצוב שלה, רמת האבזור. צריכת דלק סבירה לפי מה ששמעתי ורכב אמין. חלופה נוספת היא אוריס היברידית (חסכוני, באגז'), אבל אני די נוטה לכיוון המזדה. האוריס נראית לי משעממת/סטנדרטית/אפורה... אשמח לשמוע על עוד המלצות בטווח המחירים (עד 140, מעדיף לא לחרוג כדי לא להגזים עם שווי מס בתלוש), וכן ממי שמכיר אם יש מקום במושב האחורי למושבי הבטיחות/בוסטר ומקום לרגליים של הילדות. תודה!!
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים אני בדרך להקים משפחה ואני לא מצליח למצוא רכב שייתן לי את השקט שאני צריך לכמה שנים הקרובות.. אז אני מאוד מבולבל מאוד ולא יודע מה עדיף: רכב חדש/יד ראשונה 0 ק"מ/ יד ראשונה מפרטי.. יש כל כך הרבה אופציות וכל כך הרבה דגמים... כל מה שאני רוצה זה רכב לכ-3-5 שנים חסכוני בדלק ובטיפולים,נוח ושקט, בטיחותי, נטול תקלות/מוסכים (עד כמה שאפשר..) עם מספיק מרווח מאחור ובתא המטען לתינוק שבדרך.. אני גר באילת ככה שאחת לחודשיים אני עולה למרכז ונוסע בממוצע 20K קילומטר.. יש חיה כזאת?? ואם כן מה שמה??? אגב אשמח גם לעצות בנוגע איך לעשות זאת- יש לי רכב שאני מעוניין למכור ולהוסיף כ- 30K (סקודה סיטיגו 2013 ידנית ששוה לפי מחירון 51K). כלומר לפנות למגרשים/ליסינג/בצורה פרטית יד 2 וכאל…
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
- 32 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הפורום הזה עזר לי מאוד ברכישה הקודמת של רכב, למרות שהבחירה שלי (יאריס) התבררה כטעות, הרכב לא התאים לנו. אנחנו רוצים לרכוש רכב חדש ומתלבטים רבות לגבי גולף. משום מה יצא לפולקסווגן שם של מותג של רכבים שלא מפסיקים להכנס למוסך וסובלים מירידת ערך קשה. האוטו עושה רושם מתאים לנו כמו כפפה אך אנחנו חוששים שבעוד 4-5 שנים שנמכור אותו נאבד את מרבית הערך, ובדרך (לפי סיפורי הזוועה ששמענו) נשלם המון על תיקונים. האם למישהו יש התנסות עם דור 7 של גולף? בעיות? מוסך? שירות של היבואן? אשמח לכל פיסת מידע! תודה, טל
הודעה אחרונה מאת Shapo1, -
- 3 תגובות
- 988 צפיות
היי, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב סיאט לאון-את הדגם עם המנוע 1800 TSI שנת 2010-2011,בעלת גיר ידני (בגלל כל השרשורים על אמינות הDSG מעדיף ידני). הדבר היחידי שמפריע לי זה נושא האמינות השנוייה במחלוקת(לפי הפרסומים בפורום)של המנוע הנ"ל. 1.במידה ואקח לאון עם המנוע הזה שעברה בסביבות ה80K קילומטר,זה נחשב קילומטראז' גבוה לרכב הזה? 2.איך הצריכת דלק של הרכב הזה בנסיעה רגועה?ועם רגל קצת כבדה על הגז? 3.האם יש הבדלים כלשהם בין לאון 2010 ל2011?שנה שסודרו בו בעיות מסויימות?תוספות או מתיחת פנים? 4.איך אפשר ואיפה כדאי לעשות בדיקה לרכב כזה?מכון בדיקה רגיל ידע להעריך את מצב הטורבו והמנוע של הרכב הנ"ל או שרצוי מקום ספציפי שמתעסק בזה? 5.והשאלה הכי חשובה-עד כמה יש בעיות באמת עם ה…
הודעה אחרונה מאת OranRoer, -
- 1 תגובות
- 544 צפיות
היי! אני מחפש רכב יד שניה, קטן וחסכוני, באיזור ה-50-60~ אלף שקל. מעדיף לא את רכבי ה"קופסאות" כדוגמת ה-i10 ו-Alto. 1. פחות או יותר התמקדתי על הסיאט איביזה, עם פזילות קלות כלפי הפולסווגן פולו. דעתכם על קצה המזלג? 2. התקשיתי למצוא תשובה: איביזה 2011 מנוע בנזין 1598, איך הוא מבחינת צריכת דלק לעומת דגמים חדשים יותר? 3. האם יש הבדלים משמעותיים נוספים שצריך לשקול בין דגמי 2011 ל-2013+? תודה.
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 963 צפיות
אני מחפש רכב סופר מיני,מנוע 1400,לעיתים רחוקות יסעו בו 5 אנשים,רוב הנסיעות בעיר,פעם בשבוע תל אביב ולפעמים נסיעות לצפון. עד 40 אלף,עם דגש לשנתון מתקדם ורכב אמין. חשבתי על אקסנט,תהיה טובה למטרה? חסרונות? ניתן לבדוק במגרשי ליסינג? ואם כן ממה להיזהר?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אז אחרי התלבטות ושאלות פה בפורום, החלטנו לקחת ליסינג את היונדאי אקסנט I25. יש לה שתי גירסאות: 1400 סמ"ק או 1600 סמ"ק. ההבדל בליסינג הוא עוד 100 ש"ח בחודש עבור ה 1600. יש בינהן הבדל משמעותי? בהנחה ואין הוצאה שלנו על דלק, יש ייתרון לאחת מהן? קצת נתונים שאולי קשורים: הורים + שני קטנים בכסאות תינוק/בוסטר מאחור. בתקופת הליסינג, כשימאס לנו לישון בלילה, מקויום שנצרף עוד עולל למשפחה. עושים כ 18,000 קילומטר בשנה. נסיעה יומית לעבודה של 60 קילומטר. תודה!
הודעה אחרונה מאת Alex Not-Exist, -
- 0 תגובות
- 488 צפיות
הכותרת כללית אבל השאלה ספציפית: - אני מעונין לקנות רכב מחברת ליסינג, הרכב שונע לסניף כדי שאראה אותו לפני בדיקה -שמתי לב שהוחלף/הוחלפו מגני בוץ (פלסטיק) של הגלגלים הקדמיים - כי ישנה עליהם עדין מדבקת ברקוד - דבר ההחלפה לא מפורט בדף הטיפולים שקיבלתי מהחברה אלא רק טיפולים תקופתיים - ביקשתי לדעת מתי ולמה הוחלפו המגנים האלו, ולטענת הנציג וגם מנהל הסניף, אין להם את המידע הזה והם לא יכולים לתת לי אותו, וניסו לשכנע אותי שזה משהו מאוד קטן ולא משמעותי (נו ברור) שאלותיי : - האם הם חייבים חוקית להציג לי את המידע שביקשתי ? - האם סירובם להציג את המידע הוא סיבה מספקת לבקש מהם בחזרה את ה 500 ש"ח דמי שינוע ששילמתי ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת duvdevan3, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי הצעה די מעניינת מאחד מבני המשפחה ברשותו פיאט בראבו 10׳ רובוטי מדגם סנסיישן ( בקרת שיוט, בלו&מי, מגנזיום השחרה וכו׳) , ברשותי הפיאט פונטו איבו ספיריט (ידנית) 11׳ למי שתהה הבן משפחה הציע לי מכיוון שהוא עובר לאילת והוא צריך את האוטו רק לעיר, והאיבו חסכונית יותר והם די שוות ערך במחירון.
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
- 4 תגובות
- 862 צפיות
והאם אפשר קצת מידע על סמך ידע אישי כמו אם הרכב מהיר? שווה קנייה?מתאים לנהג חדש?צריכת דלק?ביטוח? וכ'ו... מבחינה אישית : הרכב נראה לי מאוד מעניין ואני די רוצה לקנות אותו , הוא מציג מפרט די חזק , אני משאר שההחזקה שלו לא כזאת יקרה , ואני יודע שאם אני יקנה אותו איזה סוג שיפוץ אני כבר יעשה לו אבל הדעה שלכם חשובה לי מאוד כי אני לא רוצה לקנות כמו שאומרים "חתול בשק" לכן חשוב לי מאוד שתגידו לי כל פרט מידע חשוב שאתם יודעים על הרכב הזה מדברים טובים עד הרעים . תודה לכל העוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת Taipan,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 334 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- falou
- Gavrik
- yahaga
- אור1111
- yuvk
- Or05230
- ba323f
- discoTD5
- Cerebral Cortex
- motior
- פריג'י
- Itzik-b