Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני בדרך להקים משפחה ואני לא מצליח למצוא רכב שייתן לי את השקט שאני צריך לכמה שנים הקרובות.. אז

אני מאוד מבולבל מאוד ולא יודע מה עדיף: רכב חדש/יד ראשונה 0 ק"מ/ יד ראשונה מפרטי.. יש כל כך הרבה אופציות וכל כך הרבה דגמים... כל מה שאני רוצה זה רכב לכ-3-5 שנים חסכוני בדלק ובטיפולים,נוח ושקט, בטיחותי, נטול תקלות/מוסכים (עד כמה שאפשר..) עם מספיק מרווח מאחור ובתא המטען לתינוק שבדרך..

אני גר באילת ככה שאחת לחודשיים אני עולה למרכז ונוסע בממוצע 20K קילומטר..

יש חיה כזאת?? ואם כן מה שמה???

אגב אשמח גם לעצות בנוגע איך לעשות זאת- יש לי רכב שאני מעוניין למכור ולהוסיף כ- 30K (סקודה סיטיגו 2013 ידנית ששוה לפי מחירון 51K). כלומר לפנות למגרשים/ליסינג/בצורה פרטית יד 2 וכאלה...

פורסם

בתקציב שלך רכב חדש יהיה קטן ואני בספק אם הוא יתאים לצרכיה של משפחה בהתהוות, במיוחד כזו שצפויה לעשות נסיעות ארוכות מאילת וחזרה. אחרת אני מאמין שלא היית רוצה למכור את הרכב שכבר יש לך.

האפשרויות ברכבים מיד שנייה עם 0 ק"מ תהיינה רחבות יותר, אך אני עדיין בספק אם תוכל למצוא בתקציב המדובר מכונית שתספק אתכם באופן מלא.

מה שמשאיר לנו את האופציה של רכבים משומשים. ב-70 אלף ש"ח לא תהיה לך שום בעיה למצוא מכונית משפחתית טובה, מרווחת ועם תא מטען גדול.

אופל אסטרה בגרסת ההאצ'בק או הסטיישן תוכל להיות אופציה נהדרת. היא איכותית ונוחה, תא המטען גדול ונוח בזכות הדלת החמישית ומנוע הטורבו הקטן יחסית (1.4 ליטר) יכול להיות חסכוני כשצריכים או חזק (140 כ"ס) כשרוצים.

אתה יכול להיכנס אלינו לאתר (לינק בחתימה שלי), לבחור רכב מהמלאי, להנות מתצוגת 360 מעלות של הרכב ולהזמין אותו לסניף שלנו באילת. ככה אפילו לא תצטרך לנסוע רחוק כדי לבדוק.

תהנה, ואם יש לך שאלות אתה תמיד מוזמן.

פורסם

חפש בתקציב זה פיג'ו 301 או סיטרואן סי אליזה ידניות עם מנוע 1.2 ליטר. הן יעשו את העבודה מצויין, ויותר מזה בשיטוט בלוחות ישנן מכוניות עם קילומטראז' זעום שספגו את ירידת הערך הראשונית.

אם ברצונך לרכוש רכב חדש יד שניה, עם 0 ק"מ יש כאן קישור לאתר מוטורי http://www.motori.co.il/ תוכל לעיין באתר, ולחזור אלינו עם שאלות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
חפש בתקציב זה פיג'ו 301 או סיטרואן סי אליזה ידניות עם מנוע 1.2 ליטר. הן יעשו את העבודה מצויין, ויותר מזה בשיטוט בלוחות ישנן מכוניות עם קילומטראז' זעום שספגו את ירידת הערך הראשונית.

אם ברצונך לרכוש רכב חדש יד שניה, עם 0 ק"מ יש כאן קישור לאתר מוטורי http://www.motori.co.il/ תוכל לעיין באתר, ולחזור אלינו עם שאלות.

הייתי שמח לעשות זאת אבל לצערי אני חייב אוטומטית (בגלל אישתי)ולצערי לא ניתן למצוא במחיר הזה את המכוניות הללו בתקציב שלי.. תקנו אותי עם אני טועה... (אפילו ניסיתי למצוא 308 או כדוגמתה...)

אני ממש אובד עצות בנושא.. :cry:

פורסם

הייתי בודק את המיצובישי אטרג מיד 1 0 קמ,היא עונה על הדרישות שלך למעט השקט,מנוע יחסית רועש אבל תנסו לבצע נסיעת מבחן,כח מצד שני זה רכב שהוא חיסכוני.

פיגו 301 נכנסת לכם לתקציב עם מנוע 1.6 מודל 2014,היא יותר נוחה המיצובישי,תא מטען אפילו עוד יותר גדול מצד שני היא לא חיסכונית כמוה.

תנסו את שתיהם.

הייתי מנסה קודם למכור את הרכב שלך בשוק הפרטי,בטרייד אין בדרך כלל יורידו במחיר הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב מה בדבר סיטרואן C4 בוא נאמר שנת 2013/2012 בדקתי וזה נכנס לתקציב עכשיו השאלה האם היא עומדת בקריטריונים (חסכונית, אמינה, מעט מוסך, נוחה, בטיחותית..) ואולי יש המלצות לרכבים משפחתיים אחרים בשנתונים הללו שאכן נכנסים לתקציב ואולי עומדים בצורה טובה יותר בקריטריונים הללו...?

פורסם

לדעתי אם תצליח למצוא פג'ו 308 יד שנייה במצב טוב אתה תהיה מאד מרוצה. לנו היה שנים 307 במשפחה והם מאד נוחים. העניין היחיד לדעתי זה שאין כל כך הרבה ערך לפג'ו כשמנסים למכור אותם יד שנייה, אבל אולי זה לא רלוונטי בכלל

פורסם

אל תכנס לצרה של סי 4 או 308, אם זה לא המנועים החדשים 1.2 טורבו, והם הרבה מעבר לתקציב שלך, זאת אשפה מוטורית, גירים כושלים AL4 , ומנועי THP 1.6 טורבו גם כן כושלים, עם כשל בשרשרת תזמון ומחלת בוצה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הייתי בודק על מיצובישי אטראז. הייתי בדיוק בהתלבטות שלך לפני 3 חודשים.

אגב, אטראז שלימגיה עוד כמה ימים.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
חפש גם רנו פלואנס 2.0 גיר רציף מאוד אמינה ונוחה, ייתכן גם פלואנס דיזל ידנית או מגאן דיזל ידנית אסטייט.

גם אישתי נוהגת- חייב אוטומטי..

הפלואנס גדולה מדיי.. מה לגביי המגאן? עומה על הצרכים ועדיין בתקציב?

פורסם
הייתי בודק על מיצובישי אטראז. הייתי בדיוק בהתלבטות שלך לפני 3 חודשים.

אגב, אטראז שלימגיה עוד כמה ימים.

חשבתי עליה אבל כולם הורידו אותי ממנה.. חלשה ולא נוחה בעיקר.. ימים יגידו ואשמח אם תוכל לספר קצת אחרי שתקבל אותה.. וכמובן מזל טוב!!

פורסם

המגאן זה אותו רכב רק 5 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...