Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אישתי נוהגת- חייב אוטומטי..

הפלואנס גדולה מדיי.. מה לגביי המגאן? עומה על הצרכים ועדיין בתקציב?

למיטב ידיעתי, אין מגאן דיזל ידנית בשנתונים האלה, רק אוטומט.

מלבד זה שהאוטומט מאוד מוצלח אז עדיף.

אבא שלי עם פלואנס דיזל ידנית, 2013, רכב מעולה. אציין לשלילה את המזגן, חלש קצת ולוקח לו זמן להשתלט על המרחב של האוטו

פורסם

פות"ש - באיזה טווח זמן צפוי הילד? אם לא מדובר בחודשים הקרובים השאר עם הרכב הקיים. אם מדובר בטווח הנראה לעין בדוק בגזרת הסופרמיני עם עדיפות לדגמים בעלי תא מטען גדול, ועוד יותר טוב - תא מטען נפרד (תצורת "סדאן"). למשפחה עם ילד אחד ואפילו שניים רכב בגודל זה יספיק, ותוכל לרכוש רכב צעיר יותר מהמשפחתיות שאתה בוחן כעת.

עוד דבר שעליך לבדוק - כמה כסף באמת שווה הרכב שלך. התבססות על "מחיר המחירון" מצריכה אופטימיות גדולה וגיבוי בחשבון הבנק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פות"ש - באיזה טווח זמן צפוי הילד? אם לא מדובר בחודשים הקרובים השאר עם הרכב הקיים. אם מדובר בטווח הנראה לעין בדוק בגזרת הסופרמיני עם עדיפות לדגמים בעלי תא מטען גדול, ועוד יותר טוב - תא מטען נפרד (תצורת "סדאן"). למשפחה עם ילד אחד ואפילו שניים רכב בגודל זה יספיק, ותוכל לרכוש רכב צעיר יותר מהמשפחתיות שאתה בוחן כעת.

עוד דבר שעליך לבדוק - כמה כסף באמת שווה הרכב שלך. התבססות על "מחיר המחירון" מצריכה אופטימיות גדולה וגיבוי בחשבון הבנק.

הילד יגיע בדצמבר בעזרת השם :)

לגבי הסופרמיני זה משהו ששקלתי ותמיד עלתה השאלה האם לא עדיף כבר ליהנות מרכב משפחתי.. גם עלתה השאלה בנוגע לרכב משפחתי קומפקטי... בשני המקרים זה נראה שעדיף לקחת משפחתית. שוב אם יש דגם מומלץ אני אשמח לשמוע חוו"ד!

הרכב שלי שווה 50K אני מאמין שאצליח למכור ב 43K בערך.. פלוס הלוואה של 30-35K ואנחנו מסודרים :)

פורסם

לפי הודעה האחרונה ברי לי כי השיקול הכלכלי משמעותי.

לפני קצת למעלה מ-20 שנה הייתי במצב דומה: היו לי שתי מכוניות זקנות במצב לא טוב, ונולד לי הילד השני. שתי המכוניות נמכרו ונרכשה הסופרמיני הזולה ביותר שהיתה בנמצא. כעור 2-3 שנים המצב הכלכלי מעט השתפר ואז הוחלפה לסופרמיני עם תא מטען נפרד שסיפקה את הצרכים משך עוד כמה שנים, כולל ירידה לאילת כאשר כבר היו שלושה ילדים.

עקרונית זו המלצתי, אבל יש לך שיקול אחד לא שגרתי: נסיעות ארוכות מאילת למרכז הארץ דרך שגרה. נראה לי שאתה צריך לבחון שתי אופציות: האחת היא רכישת רכב משפחתי, האחרת רכישת סופרמיני ושכירת משפחתי לצורך הנסיעות לצפון. איני יודע מה נקודת האיזון, אבל כדאי לבדוק מה עלות שכירת רכב משפחתי למספר הימים בשנה שאתה צופה להזקק לו לצורך זה, ואז לנסות לאמוד את כדאיות שני המסלולים זה מול זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי הודעה האחרונה ברי לי כי השיקול הכלכלי משמעותי.

לפני קצת למעלה מ-20 שנה הייתי במצב דומה: היו לי שתי מכוניות זקנות במצב לא טוב, ונולד לי הילד השני. שתי המכוניות נמכרו ונרכשה הסופרמיני הזולה ביותר שהיתה בנמצא. כעור 2-3 שנים המצב הכלכלי מעט השתפר ואז הוחלפה לסופרמיני עם תא מטען נפרד שסיפקה את הצרכים משך עוד כמה שנים, כולל ירידה לאילת כאשר כבר היו שלושה ילדים.

עקרונית זו המלצתי, אבל יש לך שיקול אחד לא שגרתי: נסיעות ארוכות מאילת למרכז הארץ דרך שגרה. נראה לי שאתה צריך לבחון שתי אופציות: האחת היא רכישת רכב משפחתי, האחרת רכישת סופרמיני ושכירת משפחתי לצורך הנסיעות לצפון. איני יודע מה נקודת האיזון, אבל כדאי לבדוק מה עלות שכירת רכב משפחתי למספר הימים בשנה שאתה צופה להזקק לו לצורך זה, ואז לנסות לאמוד את כדאיות שני המסלולים זה מול זה.

אני לא חושב שאני אשכור רכב אלא פשוט אדע להתמודד עם מה שהחליט לרכוש (לטוב או לרע).. השאלה היא איזה סופר מיני תעמוד בציפיות (אם יש אחת כזו..) והאם כדאי בכלל ללכת לכיוון משפחתית קומפקטית או מפחתית "זקנה יותר"...

פורסם
חשבתי עליה אבל כולם הורידו אותי ממנה.. חלשה ולא נוחה בעיקר.. ימים יגידו ואשמח אם תוכל לספר קצת אחרי שתקבל אותה.. וכמובן מזל טוב!!

אעדכן כמובן. תודה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

השבוע אתה אמור לקבל את האטרג'?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש, אני הייתי לוקח מגאן או פלואנס דיזל אוטומט, בנסיעות שלך אתה תברך את החסכוניות והכח של הטורבו דיזל.

נכנסות לך בתקציב לדעתי, אבא שלי בדק מתוך התעניינות פלואנס דיזל אוטומט, חברת ליסינג הציעה לו כזאת בכ70 אלף ש"ח ולא עם מליון קילומטרים.

הייתי מעדיף אבל מגאן במקומך, המזגן בפלואנס קצת חךש בשביל החלל הגדול של הרכב.

• תוכן חדש...