Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OZwrx 308 למה אתם חושבים שתהיה לו ירידת ערך עצומה? רק בגלל ההיסטוריה של פג'ו בישראל?

תוכל לראות\לחזות בעצמך איך נראית ירידת הערך אם תביט במחירון, והתשובה היא 'כן',

השוק החופשי מגיב רע מאוד לתוצרת לא אמינה [דוג' אאודי-פולקסוואגן, שם ירידת הערך היסטרית].

צ'מפיון לאחרונה הורידו בעצמם את מחיר הגולף מכיוון שהכירו ב"ערך התוצרת" שלהם בעצמם

ורצו לעשות עוד צעד קטן כדי להתקרב לתמחור ריאלי [90,000 ש"ח].

שום דבר אינו מקרי

שששzaשzzz11.jpg

The first one to get angry loses

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגתי היום על ה308, חווית נהיגה מצוינת, הלוח שעונים לא ממוקם בצורה טובה יחסית לנהג והחלון האחורי צר בטירוף תחושה מוזרה בנהיגה. הוא טיפה יותר זול מהגולף ומגיע עם אותה רמת אבזור פחות או יותר.

סיוויק 08 - לגבי ירידת ערך קניתי טויטה יאריס ב2013 והיא איבדה לפי לוי יצחק למעלה מ25 אלף שקלים בשנה ושמונה חודשים. זה פשוט הזיה. יאריס הייתה אמורה לשמור על הערך...

תודה לleasing driver שלמעשה היחיד שאמר משהו חיובי על הגולף עד עכשיו :)

פורסם (נערך)

יש לנו גולף 2013 במשפחה. יופי של אוטו. חסכונית אבל גם מאיצה יפה כשצריך . עשתה 18000 קמ . נגררה רק פעם אחת למוסך .לא הניעה בערך ב 6000 קמ. זה לא היה מצבר.יום שלם פירקו את הרכב אבל הם לא הצליחו למצוא את הסיבה.מהצד זה נראה כי המוסך המרכזי לא מבין את המערכות הפנימיות. עוד לא הלך הגיר. אבל פגשתי כבר גיר כזה שהלך ב 100k מרכב משנה שעברה . בקיצור חיים מיום ליום ומקוים שהכל תקין והמנוע יניע. לדעתי הבעיות עדיין כאן פשוט לא נסענו מספיק. ה 308 באירופה ניצחה את הגולף . שם זה בדגם הידני. מקוים שהנסועה המועטה תפצה על ירידת הערך במכירה. היום לא הייתי נכנס להרפתקה הזו. זו לא האיכות והאמינות הגרמנית שהורגלנו בשנות ה 90 ואנחנו יודעים כי אנחנו רוכשי גולף סדרתיים. יש לנו במשפחה עדיין את מודל 95 .מכרנו לדוד. גולף 1995 פשוט מצויינת :אפס תקלות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

רק לציין : אצלנו זה גולף פלוס. היום הייתי לוקח רנו או פג'ו .אמינות יותר ונסיעה יותר רכה. המתלים של הגולף דיי קשיחים אבל תנסה ותרגיש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

דווקא יאריס ידועה כבעלת ירידת ערך קטנה יחסית.

צריך להבין שרכב זה לא מניה ולא השקעה, ורכב לא "שומר על ערך". יש ירידת ערך לכל רכב מכל מותג, למי יותר ולמי פחות, אבל הערך תמיד יורד, נקודה.

הירידת ערך הכי חדה קוראת אפילו לפני שנסעת ק"מ אחד - היא מתרחשת ברגע שהרכב נרשם על שמך, וכבר יש לו "יד ראשונה" והוא לא "יד 0". ואחרי שאספת אותו מהסוכנות ובאת הביתה - הוא כבר שווה כ 10% פחות, סדר גודל, אל תתפוס אותי במילה.

עברו שנתיים, שווה 25-35% פחות ממה ששילמת.

הפתרון למזער את הירידת ערך זה לקנות רכב בן שנה - שנתיים, כך שאתה מקבל רכב שהוא עדיין באחריות, לרוב מטופל במוסכים מורשים ובזמן, ובגדול אמור לשרת בנאמנות כמה שנים טובות. מישהו אחר כבר ספג את הירידת ערך הגדולה.

זה מה שאני עושה.

כמו לכל דבר בחיים יש ייתרונות ויש חסרונות: אין את הנוחות של קניית רכב בסוכנות בדיוק בצבע שאתה רוצה ועם התוספות שאתה בוחר, ודגמים חדשים לא רלוונטיים (308). וצריך לכתת רגליים בחיפושים.

נהגתי היום על ה308, חווית נהיגה מצוינת, הלוח שעונים לא ממוקם בצורה טובה יחסית לנהג והחלון האחורי צר בטירוף תחושה מוזרה בנהיגה. הוא טיפה יותר זול מהגולף ומגיע עם אותה רמת אבזור פחות או יותר.

סיוויק 08 - לגבי ירידת ערך קניתי טויטה יאריס ב2013 והיא איבדה לפי לוי יצחק למעלה מ25 אלף שקלים בשנה ושמונה חודשים. זה פשוט הזיה. יאריס הייתה אמורה לשמור על הערך...

תודה לleasing driver שלמעשה היחיד שאמר משהו חיובי על הגולף עד עכשיו :)

פורסם

Save תודה, הגולף פלוס קיבלה באתר reliability index ציונים גרועים ביותר, יש לה באמת מוניטין לא טוב. בהחלט יתכן שגם הגולף החדשה סובלת מהליקויים האלו סך הכל למיטב הבנתי אין שינויים מהותיים במנוע או בתיבת ההילוכים.

Rolling הייתי בהחלט הולך על רכישה של רכב יד שנייה, יש לנו הטבת עולה חדש, ולכן אנחנו הולכים על רכב חדש.

פורסם

Car Men, זה נראה לי אחלה אוטו ואולי שווה לבדוק אבל הם מדווחים על צריכת דלק הרבה יותר גבוהה מהגולף ומה308, היא עושה 13.5 ק"מ לליטר בעירוני וזה עוד נתון יצרן....

פורסם

חברים נהגתי על הגולף 1.4 122, מאוד נהנתי אם כי אני עדיין לא בטוח ומתלבט עם ה308 שהייתה גם מהנה.

מישהו יודע להגיד משהו לגבי המנוע 1.4 150 כ"ס קומפורטליין? צריכת דלק במציאות? שווה את האקסטרה השקעה?

תודה שוב

פורסם (נערך)

הגולף הוא רכב מעולה. מה שכן יש לבדוק טוב טוב אם הוא מתאים לך בעיקר מהבחינה של נושא האמינות.

לגבי השרות של היבואן, המקרים שמגיעים לאתר הם לרוב המקרים הקיצוניים והרעים, ויש גם עניין של עליהום על צ'מפיון ספציפית, קל מאוד לאנשים פה להתנגח בהם.

אני בטוח שיש לא מעט אנשים שמרוצים מהשרות של היבואן הזה, ואף אחד לא שומע עליהם, כך שכדאי לקחת הכל בפרופורציה וזוכר שהאמת בדרך כלל היא איפשהו באמצע.

לגבי האמינות של הרכב. מנוע ה1.4 נחשב לאמין וחף יחסית מתקלות אם אינני טועה.

סימן השאלה הגדול הוא הגיר. VW בוודאי עשתה מאמצים גדולים לשפר את הנושא הזה מצד אחד, מצד שני ריבוי הדיווחים על תקלות של הגיר הזה בעבר מעלה פחד לא קטן.

הבעיה שלמצוא כמות גדולה של רוכשים חדשים ולשאול אותם זה לא פשוט, וברוב המקרים הק"מ שהם צברו יהיה נמוך.

הגירים האלה התפגרו/דרשו תיקון בק"מ מצחיק מאוד בעבר עד כדי כך שאנשים שעוברים את ה60K מרגישים שנפלו על רכב אמין.

אני חושב שבנושא הזה לא תצליח להשיג תשובה חד משמעית.בכל מקרה יש לך לפחות 3 שנים אחריות גם אם לא נעים להיכנס פתאום למוסך עם רכב חדש.

תחשוב מה יקרה מבחינתך לאחר התקופה הזו.

*לי אישית זה לא היה מתאים. אני אוהב את העיצוב של הגולף, ואני מאוד מעריך את האיכויות שלה, אבל האי וודאות עם הגיר הייתה מקשה עליי את הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...