Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את הרכב, המוכר ביקש שאעשה את הבדיקה היכן שאני רוצה ואשלח לו את תוצאות הבדיקה. הוא הביא לי כסף מזומן עבור הבדיקה, הוא רק מחכה לתוצאות כדי להתקדם בעסקה. קצת מוזר לי, במידה ואני אעשה בדיקת רכב, מן הסתם הוא תתבצע על שמי, האם האחריות בגין הבדיקה יכולה לעבור לקונה הרכב, האם מכון הרכב יחשוד בבדיקה?

פורסם

עכשיו הבנתי.

הלוואי ויהיו יותר קונים כמוהו.

הקונה פשוט עצלן ומשום מה גם סומך עליך.

אין שום בעיה עם מהלך הבדיקה. למכון לא אכפת מי מזמין הבדיקה. ברור שהבדיקה תהיה על שמך.

לפני כשנתיים עשיתי בדיקה לרכב שהיה אצל קרוב משפחה שלי למשך תקופה ורציתי לדעת מה מצב הרכב. אז עשיתי את הבדיקה בעצמי בלי שום קונה באופק.

פורסם (נערך)

לא רואה בעיה מיוחדת עם זה, בטח מהזווית שלך המוכר.

הקונה לוקח סיכון מסוים שאתה מכיר מישהו במכון הבדיקה ותארגן בדיקה מחמיאה לרכב. גם במקרה כזה זו עדיין בעיה של הקונה, ולא שישתמע שאני בעד זה, פשוט אני מניח שאם אתה שואל את השאלה בפורום באינטרנט אז אתה אדם ישר ולא סוחר רכב.

בקיצור לך על זה ובהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...