Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה דווקא נראה לי סבבה אני אבדוק למרות שהסיד נראה לי גדול מאוד לא?

מישהו יודע לומר מילה או שתיים על הפורד פיאסטה באזור 2012-3

פורסם
היי

אני מבחינתי חושב שהם הרכבים האידאלים אבל לך תתוכח עם אישה :)

בכל מקרה מבחינתה הפאביה, SX4 וכדומה הם מתאימים ויפים אני אישית לא מכיר את הסוזוקי, הפאביה אני אוהב אבל נראה לי שיש יותר טובות ממנה

היי גם אני מחפש כרגע רכב למשפחה קטנה זוג+1 שים לב ישנם רכבים טובים שלצערי בלי אפשרות לבטל כרית אויר ליד הנהג, כמו הsx4 והונדה סיוויק אז שים לב(כן אני יודע שתגידו שזה בכל מקרה לא בטיחותי אבל לפעמים אין ברירה )

פורסם
היי גם אני מחפש כרגע רכב למשפחה קטנה זוג+1 שים לב ישנם רכבים טובים שלצערי בלי אפשרות לבטל כרית אויר ליד הנהג, כמו הsx4 והונדה סיוויק אז שים לב(כן אני יודע שתגידו שזה בכל מקרה לא בטיחותי אבל לפעמים אין ברירה )

תודה, אני יודע שזה נכון גם בג'אז אבל כרגע היא מובילה אצלנו. תעדכן אם תצליח להחליט :)

פורסם

את האמת התקציב שלי טיפה נמוך משלך עד 60 אלף מקסימום ואני כניראה אלך או מאזדה 3 2009/10 או יונדאי i-30CW 2009/2010

את האמת חשבתי בהתחלה על הונדה סיוויק 2008/9 אבל בגלל העניין של כרית אוויר שלא ניתנת לביטול אני חושב שארד מזה לצערי :( אבל אני עדיין בהתלבטות לאחרונה נפתחה אפשרות של מיצבושי לנסר 2011 אז אני מבולבל...

פורסם

היה לנו פעם לאנסר במשפחה, אמין אבל לא יכול לציין לטובה את הנוחות שלו

אני חושב שבכל מקרה כדאי משהו סטיישן בשביל שיהיה נוח לעגלה וכו

בהצלחה

פורסם (נערך)

לכל מי שחושב על מאזדה 3 - כדאי מאד לבדוק את נוחות הגישה לספסל האחורי. ולאילתי - גם את נוחות המושבים הקדמיים. לטעמי, לפחות בדור השני, מדובר ברכב מאוד לא נוח. וגם שתיין דלק רציני.

עריכה - האילתי הוא משרשור מקביל. שאר ההערות שלי נשארו בתוקף.

לגבי ה-SX4 - יתרונו הגדול בנוחות הגישה (בגלל הגובה), ותא המטען העצום בגרסת הסדאן. החסרון הוא נושא ביטול כרית האויר הימנית, ציון 4 כוכבים ב-EuroNCAP (דגם 2006, אין בדיקה אחרי מתיחת הפנים) וכן מנוע עצל בדגמים המוקדמים (לעומת מערכת הנעה זריזה מדגם 2010 ומעלה, כלומר מאמצע 2009. זיהוי לפי הספק 119 כ"ס ברשיון).

למי שחשוב תא מטען גדול - אין ברירה, זה מצריך ויתור על מבנה ההאצ'בק שמאפשר לכל היותר תא מטען בינוני. או סדאן או סטיישן. בעיני פונקציונאליות חשובה יותר מעיצוב, אבל זו גישה אישית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
(כן אני יודע שתגידו שזה בכל מקרה לא בטיחותי אבל לפעמים אין ברירה )

יש ברירה - התינוק בסלקל מאחורה. אם הוא בוכה עוצרים בזהירות במקום בטוח ומטפלים בו. זה מניסיון.

זוג+1 לא צריכה להיות שום בעיה גם עם סופרמיני.

אם כבר רוצים מסיבות כאלו ואחרות רכב מקטגוריה גדולה יותר - אז עדיף משהו עם נוחות גישה לתא המטען - זאת אומרת 5 דלתות ועדיף מבנה סטיישן (דוגמא מובהקת - I30CW)

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...