Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת, מחפש לקנות יד 2 שנתון 2012/2013

שיהיה לפחות סופר מיני אבל עם עדיפות לכמעט משפחתית (כמו i25)

מבחינת תקציב אני חושב על כ 65000-70000 אבל יכול להעלות מעט.

צפי של כ 15-18 אלף בשנה, מקום לשני מושבי בטיחות מאחור ועדיף תא מטען מכובד. חייב אוטומט ומאוד חשובה האמינות.

על אילו דגמים כדאי להסתכל לדעתכם?

פורסם

שלום גבי,

נראה לי שיונדאי i25 שהזכרת כאן היא באמת אופציה טובה עבורכם. זאת מכונית משפחתית קטנה עם תא מטען גדול (465 ליטר) ומושב אחורי שיאכלס בקלות שני ילדים במושבי בטיחות. כמו רוב הרכבים של יונדאי גם ה-i25 נחשבת למכונית מאוד אמינה ומאוד זולה לאחזקה, כך שגם מהבחינה הזאת היא תתאים לכם מאוד. שים לב שיש שני דגמים של ה-i25 בשוק, אחד עם מנוע 1,400 סמ"ק ושני עם מנוע 1,600 סמ"ק. ה-1,400 סמ"ק תתאים מאוד למשפחות שנוסעות בעיקר בתוך העיר ובאזורים לא הררים, ה-1,600 סמ"ק תתאים יותר למשפחות שגרות בצפון וצריכות מנוע קצת יותר חזק.

אפשרות מעניינת נוספת היא קיה ריו. הקיה היא האחות הקטנה של ה-i25 והיא משתמשת בחלק מהמכלולים של היונדאי (קיה היא חברת בת של יונדאי). למשל מנוע ה-1,400 סמ"ק של הריו זהה למנוע ה-1,400 סמ"ק של היונדאי. בקיה אין אפשרות למנוע 1,600 סמ"ק אבל כן יש אפשרות בחירה בין ריו 4 דלתות (סדאן, עם תא מטען גדול יותר כמו ב-i25) או ריו 5 דלתות (האצ'בק, עם תא מטען קטן יותר כמו ב-i20). גם הריו היא מכונית אמינה מאוד, זולה לאחזקה והמושב האחורי שלה די מרווח.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

יש כמה חלופות כמו שברולט סוניק, יונדאי i25 וקיה ריו. מבין כולם הייתי ממליץ לך ללכת על הריו. היא נוחה יותר מהאחרות, מרווחת יותר בעיקר במושב האחורי, ולטעמי גם מכונית יפה יותר. מחיר, וסחירות של קיה ויונדאי דומה ואילו של השברולט מעט פחות. צריכת הדלק בשלושתן די דומה כך שסעיף זה לא מהווה שיקול.

• תוכן חדש...