Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והאם אפשר קצת מידע על סמך ידע אישי כמו אם הרכב מהיר? שווה קנייה?מתאים לנהג חדש?צריכת דלק?ביטוח? וכ'ו...

מבחינה אישית :

הרכב נראה לי מאוד מעניין ואני די רוצה לקנות אותו , הוא מציג מפרט די חזק , אני משאר שההחזקה שלו לא כזאת יקרה , ואני יודע שאם אני יקנה אותו איזה סוג שיפוץ אני כבר יעשה לו אבל הדעה שלכם חשובה לי מאוד כי אני לא רוצה לקנות כמו שאומרים "חתול בשק" לכן חשוב לי מאוד שתגידו לי כל פרט מידע חשוב שאתם יודעים על הרכב הזה מדברים טובים עד הרעים .

תודה לכל העוזרים מראש :-D

פורסם

הרכב מאוד נדיר, יש דגם XS עם מנוע 1.6 110 כ''ס שהוא די נפוץ ומספק ביצועיים נחמדים מאוד (9 שניות למאה 200 קמ''ש מרביים) הרכב גם מאוד מהנה לנהיגה ובעל הגה שכבר לא קיים. אני חושב שכדאי לך לחפש דגם כזה.

פורסם
הרכב מאוד נדיר, יש דגם XS עם מנוע 1.6 110 כ''ס שהוא די נפוץ ומספק ביצועיים נחמדים מאוד (9 שניות למאה 200 קמ''ש מרביים) הרכב גם מאוד מהנה לנהיגה ובעל הגה שכבר לא קיים. אני חושב שכדאי לך לחפש דגם כזה.

אני יגיד לך מה יש לי אפשרות לקנות כזאת אחת אז אם לפי דעתך כדאי לי לקנות אותה?

פורסם

הXS עדיפה על הGTI. מבחינת יחס משקל-כ"ס, הGTI פשוט כבדה יותר בחרטום ותוספת של 28~ כ"ס לא מצליחה לגרום לרכב להרגיש זריז וקליל כמו הXS. תוסיף לזה עלות ביטוח גבוהה יותר, רישוי יקר יותר + אני חושב שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא GTI עם יד נורמלית, שלא "נטחנה"..

כמובן שאם איכשהו הצלחת לשים ידך על הGTI 180 (היחידה לדעתי שקיימת בארץ, אם היא בכלל עדיין קיימת..) תמחק הכל ותקנה.

פורסם

לא נהגתי על הרכב, אבל לפי מה שמספרים הוא בין הדגמים האחרונים שאפשרו לחובב נהיגה תפרן להתנייד, הבעיה שהעדר מבחר, הקפיץ את המחיר שלו בצורה מוגזמת, לדעתי לא שווה את המחיר שביקשו על האחרונה שראית למכירה.

• תוכן חדש...