Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעה די מעניינת מאחד מבני המשפחה ברשותו פיאט בראבו 10׳ רובוטי מדגם סנסיישן ( בקרת שיוט, בלו&מי, מגנזיום השחרה וכו׳) , ברשותי הפיאט פונטו איבו ספיריט (ידנית) 11׳

למי שתהה הבן משפחה הציע לי מכיוון שהוא עובר לאילת והוא צריך את האוטו רק לעיר, והאיבו חסכונית יותר והם די שוות ערך במחירון.

עריכה אחרונה על ידי civil_engine
פורסם

איזו יד הבראבו? פרטית או עם עבר בציי רכב? כמה ק"מ עברה ומה הייתה שגרת הטיפולים?

מה אתה רוצה מהאוטו היום יומי שלך? מעניין אותך יותר מרווח, רכב חזק יותר, או שאתה מעדיף להגיע מA לB במינימום עלויות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בראבו יד שניה, 80 אלף ק״מ, ידיים פרטיות והייתה יטופלת תמיד במורשה.

מבחינת נסיעות אני גר בחיפה כך שהנסיכות הרגע לא גדולות מדי, מדי פעם נוסע להורים בתל אביב.

מרגיש לי שהאיבו חלשה לחיפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי מערבב משפחה וכסף, מה גם שלא הייתי מחליף ידני ברובוטי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תשמע, היינו יותר משנה עם הפונטו ועכשיו כבר חצי שנה עם הבראבו, גם בסביבה של חיפה.

מבחינת הכוח, נכון, הפונטו חלשה משמעותית מהבראבו אבל חוץ מהעליה של דרך משה לאוניברסיטה היא תפקדה נהדר בכל מקום בחיפה.

תקח בחשבון שהאחזקה של הבראבו יקרה יותר. היא תצרוך משמעותית יותר דלק גם בתוך העיר וגם בשיוט בכביש בין עירוני, הטסט שלה יקר יותר בכמה מאות שקלים, יש לה פוטנציאל לתקלות יקרות יותר.

אני לא יודעת מה הקירבה והיחסים בינך לבן משפחה המדובר ואיך עיסקה מסוג זה יכולה להשפיע עליהם בעתיד אם יתעוררו צרות עם אחד הרכבים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תשמע, היינו יותר משנה עם הפונטו ועכשיו כבר חצי שנה עם הבראבו, גם בסביבה של חיפה.

מבחינת הכוח, נכון, הפונטו חלשה משמעותית מהבראבו אבל חוץ מהעליה של דרך משה לאוניברסיטה היא תפקדה נהדר בכל מקום בחיפה.

תקח בחשבון שהאחזקה של הבראבו יקרה יותר. היא תצרוך משמעותית יותר דלק גם בתוך העיר וגם בשיוט בכביש בין עירוני, הטסט שלה יקר יותר בכמה מאות שקלים, יש לה פוטנציאל לתקלות יקרות יותר.

בגדול מאוד מרוצה מהאיבו מאובזרת, חתיכה ולא עושה בעיות :)

אבל כשפתאום ניצב מול עינך 1400 טורבו? רכב שבזמנו עלה 130 אלף ועכשיו יכול להיות שלך (סה״כ אני סטודנט עדיין)

מפתה אף מאוד.

את יודעת להגיד/להעריך מה היא הצריכת דלק בתוך חיפה?

עם הפונטו אני מגיע ל1:13.5

מרוצים מההחלפה? מרגישים שדרוג ניכר? שיפור הנסיעה?

פורסם (נערך)

קשה להגיד שאנחנו עם רגל עדינה על הגז בתוך העיר, ככה שהפונטו הרובוטית הציגה צריכה עירונית של 1:12 בערך, הבראבו בערך 1:10.

האם מרוצים מההחלפה? אני אישית מאוד (אבל מאוד) אהבתי את הפונטו, אבל כמובן שהבראבו היא פשוט יותר אוטו מכל הבחינות.

מה זה מבחינתך שיפור של הנסיעה? מרגישים שהאוטו קצת יותר "מוצק" ויותר "יושב" על הכביש, אבל לא בפער משמעותי מידי (לא היו לנו תלונות על הקטנה).

כשהחלטנו ללכת על ההחלפה (במקרה שלנו עם תוספת של לא מעט כסף כי דווקא עלינו בשנתון) היינו מודעים לעובדה שנצטרך לעלות בעלויות השוטפות אבל זה נעשה כי חיפשנו רכב שיהיה יותר חזק וגם ישמש כבסיס טוב יותר לשיפורים עתידיים (הרי בפונטו אין יותר מידי עם מה לשחק).

אני לא יודעת מה הנסועה השנתית שלך ועד כמה לצריכת הדלק תהיה השפעה על ההוצאות החודשיות שלך, כמובן שההצעה מפתה כי מדובר ברכב שהוא יותר חזק, יותר מאובזר, ממישהו שאתה מכיר אז אתה גם יודע שהאקזמפלר אמור להיות שמור. אבל אתה עדיין סטודנט ואתה צריך לעשות חושבים עם עצמך אם שווה לך לוותר על עוד יציאה לבירה והמבורגר עם החבר'ה בשביל אוטו שאתה בתכלס, לא ממש צריך, אל תשכח שזה לא האוטו הראשון ולא האחרון שצונח במחירון.

עריכה: יש חבר פורום oryo שמחזיק לו בצי קטן של פיאט (פונטו איבו ספיריט ממש כמו שלך ובראבו סנסיישן 2011) אולי יש לו תובנות אחרות על שני הרכבים ראש בראש.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...