ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני צריך הכוונה ברכישת רכב משפחתי. אנחנו זוג עם ילדה בת שנה וחצי והבן השני בדרך (עוד 4 חודשים). היום יש לנו הונדה ג'אז 2008 (אנחנו יד 2. יד 1 הייתה השכרה של הרץ) שמשמשת את אישתי לנסיעה לעבודה בתוך העיר (20 דקות כולל פקקים ורמזורים לכל כיוון). אני לוקח מאבא שלי את הפורד פוקוס 2007 (גם יד 2. יד 1 ליסינג של שלמה סיסקט) במהלך השבוע ונוסע לתחנת רכבת וחזור. בסופי שבוע אנחנו נוסעים בהונדה לטיולים/אטרקציות. אנחנו אוהבים את הג'אז. היא זריזה, היא נוחה, היא אמינה ואני מטפל בה במוסך של הונדה באשדוד. אני במיוחד אוהב את הגיר הרציף. שני דברים שאני לא אוהב זה שיש לה רק שתי כריות אוויר ובנסיעות בין עירוניות הרעש בסלון מורגש מאוד. אני לא חושב שהרכב ייספק את …
הודעה אחרונה מאת Gadi_K, -
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות חשובות מאוד שאשמח אם תענו לי ותיעצו לי 1- חבר טוב מאוד שלי נוהג על במוו קבריולט סידרה 1 שנת 2009 שעברה בסה״כ 40 אלף והוא יד 1 ,הרכב 3000 סמ״ק ו-218 כוחות סוס וכולל בתוכו מערכת שמע אורגינל מהחברה ברמה הגבוהה ביותר. לעניינו החבר שידרג לאותו הדגם שנת 2015 ואמור לקבל אותו בעוד חודש..ואת הישן הוא מוכר ( מחירון 95 אבל עם שכלול הק״מ והמערכת והיד היא שווה 105) הוא דורש 115 זה נשמע לכם סכום סביר לרכב הזה? הוא אומר שזה רכב שאפשר למכור אותו אפילו ביותר..מה דעתכם? 2- השאלה השניה היא- יש לי כרגע b-4 2008 יד 3 שעברה רק 110 ק״מ והמחירון המשוכלל שלה הוא 55,האוטו שמור כחדש בלי בעיות מכניות..כמה לדעתכם סביר לדרוש עליו בשוק הרכב? תודה !
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מתעניין (מאד) בקניית רכב מיני-פרימיום חדש. אני חוסך עבור רכב וכבר זמן שוקל יוקרה - רק נרתע מהצורך בתיקונים יקרים. רציתי לשאול לדעתכם: מה הסיכוי של רכב מיני-יוקרה בסיסי, למשל 116i, לא לחוות קלקולים לאורך זמן (נניח 5 השנים הבאות ב״ה). א. תחת אחזקה שוטפת מעולה, טיפול מסור (במוסך ובבית) ותשומת לב רבה ב. במדינת ישראל
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 575 צפיות
שלום מהו לדעתכם מחיר ריאלי לפג'ו 206 מנוע 1400 אוטומטית שנת 2003 יד שניה מפרטי 180000 ק"מ עם טסט לשנה? המחירון (12000) לא ממש ריאלי
הודעה אחרונה מאת bellboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 927 צפיות
התכוונתי לרכוש סילברדו או דוג׳ ראם אבל מאחר שהבנתי שהחוק לגביהם עומד להשתנות החלטנו לעבור לטנדר פרייבט. אני מעוניין לרכוש טנדר(פרייבט) שישמש אותי בשעות העבודה ובשעות הפנאי. חשוב שיראה טוב ויהיה איכותי. אני מכוון לשנת 2010-2012 המלצות יצקבלו בברכה..
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מעוניין לרכוש רכב יד שניה משפחתי. על הרכב להיות גדול מכיוון שאני מוסיקאי שסוחב עמו ציוד (מקלדות). סופר מיני למיניהן לא בא בחשבון. הרכב ייסע רוב הזמן נסיעות עירוניות ובערך פעמיים בשבוע מחוץ לעיר, יכול להיות גם 250 ק"מ. מעריך שהרכב ייסע בערך 20000 בשנה. נוחות נסיעה היא פקטור חשוב מבחינתי, בנוסף, אשמח אם לרכב יהיה אופי ומראה פחות זקן מהליאנה המזדקנת שלי. חשבתי על כמה רכבים שעומדים בתקציב (בערך 50,000 - גמיש לפה ולשם): מאזדה 3 1.6 - שנתון 2010 - 2011 פורד פוקוס 1.6 - שנתון 2011 קיה פורטה - שנתון 2010-2011 סוזוקי SX4 - שנתון 2011 שברולט קרוז - 1.6 - שנתון 2010-2011 אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים הנ"ל - מהו העדיף לדעתכם מבחינת נוחות נס…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני צריך לנסוע מבת ים לאשדוד וחזרה 5 ימים בשבוע... אני צריך רכב כבר שבוע הבא. אני מאוד קצר בכסף אני מעדיף אחד במחיר של 20 אלף... שיהיה חסכוני בדלק... וכמו כולם אני לא רוצה ללכת למוסכים כי אין לי את הכסף אקסטרא. ואני לא רוצה לנסוע ברכבות ואוטובוסים.. אני מעוניין עדיין לרכוש רכב למרות הבעיה הכספית. אני לא בקיא בכלל בסוגי רכבים מתאימים. אבקש שתצמצמו לי לרשימה של 5 רכבים שעונים לדרישות שלי בבקשה.. תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת amobiman, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 623 צפיות
היי, אני מחפש רכב משנת 2011 ומעלה, בטווח המחירים 30-40, מנוע 1400 גיר ידני/אוטומט. מעדיף מיני/סופר מיני. רוב הזמן הרכב יהיה בנסיעות עירוניות(אך יהיו גם נסיעות ארוכות). לפי סדר עדיפויות: אמינות, נוחות, דלק.
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 788 צפיות
לאחר הרבה שנים של רכבי יד שניה (והמון כסף במוסכים) נפלה לי ההזדמנות לרכוש רכב חדש- הלכתי לפי כל ההמלצות על פיאסטה חדשה ידנית (אני חובב ידני ואוהב נהיגה) עושה כ40 אלף ק"מ בשנה לפחות. הרכב מדהים, שלדה מטורפת, הנסיעות שלי לגליל (הכל לצרכי עבודה ובכבישים בינעירוניים בלבד) מהנות מאוד, הרכב "מדבר"... מה שפחות כיף זה עיין צריכת הדלק. בנסיעות בינעירוניות, אני לא מצליח להתעלות מעל 13.6 ק"מ לליטר. הנסיעה במהירות 110-130. האם כדאי לחשוב על החלפה בפיג'ו 108 או לחלופין לחפש רכב דיזל ידני ממודל ישן יותר? לאיתשתי פיאט מולטיפלה דיזל שעושה לפחות 16 ק"מ לליטר.... או שירידת הערך וההפסד בטרייד לא שווים כבר החלפת רכב? אשמח לשמוע ממי שנוסע קבוע בכביש 6 וכאלו עם רכב בסכנון הסיטר…
הודעה אחרונה מאת MrHicUp, -
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
שלום לכולם. רציתי את העזרה שלכם האם כדי לקנות את הרכב הזה? מה האמינות שלו? מחלות נפוצות? האם יש בעיה אם הטורבו TD04 ? איך הוא מבחינת צריכת דלק? התקציב לרכב הוא עד 35000 אלף. תודה .
הודעה אחרונה מאת almog123, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אשמח לקבל המלצות לרכבים במסגרת הסכום הזה. הרכב לשימוש פרטי רגיל.. חשוב צריכת דלק הגיונית ושקט מתקלות (נו טוב, מה שכולם מחפשים). ממה שראיתי עד כה האופציות הן גולף/בורה (2003-04), יונדאי אקסנט (2004-05) ואולי אבאו או אופטרה. יש אופציות נוספות? מה הייתם ממליצים מבין אלה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
רכב 8 מקומות
מאת שלומי1- 0 תגובות
- 501 צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות על רכב 8 או 9 מקומות משנת 2011 ואילך. עד כה ראיתי שיש יונדאי i800 וסיטרואן ג'אמפי. אודה על חוות דעת והצעות נוספות. שלומי
הודעה אחרונה מאת שלומי1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי חברים, אז אמנם הטרדתי את מנוחתכם בשבועיים האחרונים בנסיון לבחור רכב חדש 2015, אבל אחרי מחקר לא קטן שערכתי גיליתי שאם אין רכב 2015 שאני *ממש* רוצה, אז באמת שאין טעם לקנות רכב חדש מהסוכנות אלא להסתפק ביד שניה (קליאו הייתה היחידה שהתאימה להגדרה אבל חוסר הסחירות שלה הפחיד אותי) אז ככה: רווק ללא ילדים נסיעה בעיקר באזור המרכז (פקקים באיילון) אני מחפש שנתון 2012\2013 עד 80K חסכונית בדלק מאובזרת (רצוי שלא יהיה הדגם הבסיסי. מערכות מולטימדיה, בלו טות' ושאר ירקות יתקבלו בברכה) סחירה ושכמובן לא אצטרך לקפץ איתה למוסך כל שבועיים (למרות שזה תלוי ברכב עצמו, כמובן) בנוסף, האם למישהו יש נסיון עם switch? נשמע רעיון אדיר שמתאים בדיוק לאנשים כמוני (שאי…
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 596 צפיות
שלום לכולם אנחנו זוג +2. הילדים בגילאי 4 ו3. במשך שנים שירתה אותנו נאמנה הונדה סיויק 98 ידני. בשנה האחרונה הרכב קיבל כמה מכות פח קטנות וגם שהאישה מוציאה רישיון על אוטומט אז מתכוונים למכור את סיויק הישן ולהתקדם ... (אני כזה ). אנחנו מחפשים משפחתית אמינה עם דגש על אמינות. ונוחות עבור הנהג בעיקר. מחפשים את האיכות ולא את הכמות לכן הדגש על איכות ואמינות מאשר יופי ושנתון חדש. גדג'טים פחות מעניניים. כשנמצא משהו טוב הוא ישאר אצלנו שנים רבות. ממצוע נסיעות בשנה הם כ 12K בשנה. 90% מהנסיעות בירושלים ופעם פעמיים בחודש למרכז הארץ. גודל הבגז' שיספיק למזוודה גדולה ועוד תיקים או שקיות קטנים. הבגז' של סיויק הספיק לנו להכל. התקציב הוא 40K בצד ונוסיף לזה את…
הודעה אחרונה מאת MeniAdam, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי טרופר בנזין 3.5 שתיין דלק רציני (1:4 ) . לא מזמן מכרתי את הלאנטיס ששרתה אותנו נאמנה מיום הוצאתה מהסוכנות . אני מעוניין להשאיר את הטרופר לטיולי שטח בלבד ולרכוש רכב יד שניה אוטומטי יפני. שתי המכוניות שאני מתחבר אליהן הן ה B4 ואימפרזה מנוע 2000 הנעה AWD . B4 אני מכיר היטב (שנת 2007 זה הרכב היום יומי של אישתי), אני אוהב את הנינוחות בנסיעות בין עירוניות איתו. אני אוהב את העיצוב החצוני והפנים . נראה לי שאיכות החומרים בידיות הפנימיות ופנלי הדלתות לא משהו ביחס למזדה שהייתה לי. אני לא אוהב בה שהיא מאד נמוכה וקרובה לכביש , גם לא את חתך הצמיגים הנמוך. על כן החלפתי לה ג'אנטים מקוריים של סובארו במידה 16" . הצמיגים 205/55/16 עודכנו ברשיון…
הודעה אחרונה מאת raanan, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 872 צפיות
מתעניין אנוכי ברכישת 320I חדשה. רציתי לשאול מבעלי סדרה 3 (מהשנים 2012 ומעלה) על הרכב - נקודות תורפה, חולשות? דברים שיש לשים אליהם לב? כמה אתם משלמים על ביטוח? מחירי טיפולים (כחדש) ובכללי עוד תובנות שאתם יכולים לחלוק עמי. ובכללי, הייתם ממליצים לרכוש כזו חיה? או במבט לאחור עדיף משהו אחר? אם ארכוש, אני מתכנן להחזיק ברכב 5 שנים. האם יש נקודות שעלולות להופיע בשלב מאוחר יותר (נניח לאחר 3 שנים) וכו'? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 689 צפיות
אני רוצה להחליף את המאזדה 6 מודל 2003 שלי לרכב חדיש וחסכוני הרבה יותר. עדיפות לסופר מיני , או משפחתית קטנה/5 דלתות - אוטומטית בלבד. תקציב: 65K (חריגה קלה אפשרית) שימוש: עירוני 80% מהזמן (יש אפשרות שתוך כמה חודשים הנסיעות הבין עירוניות יעלו משמעותית). מה לא חשוב לי : אני נהג יחיד , בלי ילדים , לא צריך תא מטען גדול ולא מושבים אחורים מרווחים. מה כן חשוב לי : -חיסכון בדלק :מאוד והכי חשוב ,המאזדה שלי עושה 1:10 ,ואני מחפש שיפור משמעותי. -אמינות: אני שונא מוסכים ובעיות , וזה הסיבה שאני מעדיף רכבים עם "קבלות" , כאלה שרמת האמינות שלהם לא מוטלת בספק. -נוחות נסיעה - אני בגובה 1.95 עם מבנה רחב , אז לא כל רכב יכול להכיל אותי ,אני נהג רגוע מאוד שלא ממהר לאף מקום , כ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 1 תגובות
- 648 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yt09, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש לקנות רכב משומש. מתעניין בקטגוריה של הסופר-מיני, הרכב לצורכי נסיעה לעבודה, נסיעה עירונית לרוב, מדי פעם בינעירוני חיפה-ת"א. לא ידני. צריכת דלק - ממוצעת-נמוכה קילומטרז - לא מוגזם מדי טיפולים וחלקים - תמיד עדיף שיהיה נוח וזול מבחינת תוספות - לא חובה, אבל מעדיף שלא יהיה הדגם הבסיסי ביותר, שיכלול מערכת מולטימדיה ושליטה מההגה.. מחיר - באיזור 60K שנה - לכל הפחות 2013 הדגמים שסקרנו אותי : פולו, פיאסטה הדגם החדש, קיה ריו ה5 דל' אשמח לשמוע דעות על הדגמים הנ"ל או אם יש לכם הצעות אחרות. תודה רבה! ושבת שלום..
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה דעתכם על הרכב הזה ?? דייהו סופר רייסר
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 2 תגובות
- 586 צפיות
אני כרגע מסתכל על סיאט איביזה STYLANCE שנת 2010 מנוע 1600 גיר אוטומטי. יתרונות חסרונות אשמח לשמוע הכל.
הודעה אחרונה מאת Shahar Sibahi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 576 צפיות
היי ידידה מחפשת רכב קטן, אוטומט, חסכוני, אמין הצעתי לה סיריון משנתונים 2008-2009, היא די אוהבת את הרעיון. יש עוד הצעות? נ.ב - שום שבר שנראה כמו DSG, עושה רעש של DSG או הולך כמו DSG
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, ברשותי פורד פוקוס ידנית דור ראשון, חשבתי להשתדרג לפוקוס מודל 2012 ידנית, צורה חדשה. ככל הנראה אני אלך על גרסת הבסיס, טרנד 1600. ראיתי מודל 2013 יד ראשונה מפרטי שעברה 70K שהמחירון הרשמי הינו 71K והמוכר מוכן להתגמש לכיוון ה60K. אני יודע שיש לובי של תלונות בקשר לגומיות, הגיר הרובוטי(שלא רלוונטי לפוסט) ואיכות גימור תא הנוסעים. רציתי לדעת האם הרכב מומלץ מבחינת אמינות והאם יש לו רצועת תזמון או שרשרת שאין צורך להחליף אותה. בשורה התחתונה, אני מחפש רכב מהנה לנהיגה, חסכוני יחסית, בטיחותי ואמין. תודה
הודעה אחרונה מאת nivshemer, -
- 3 תגובות
- 571 צפיות
אהלן חברה אני לא חדש פה אבל המשתמש הקודם שלי.. שכחתי את הסיסמא שלו.. אני בחיפושים אחרי סיאט לאון FR שנת 2014 מצאתי מישהו, בעל חברה, נשמע אחלה על הנייר. הרכב שיש לו הוא עם 22 אלף קילומטר, עלה ביוני 14' לכביש, לא עשה תאונות חוץ משריטה בטמבון, הוא טוען שהאוטו טופל במוסך מורשה (כולל טיפול 15 אלף שעשה בצ'מפיון), האוטו יד1 *הוא שלח לי תמונות וזה נראה משהו מזערי, שטיפול צבע שהוא עשה פטר את הבעיה הבן אדם נשמע אמין, אמר שאין לו בעיה לקחת את האוטו איתי לכל מקום שאני רוצה לעשות בדיקה + לצ'מפיון מוטורס לבדוק הסטוריה. הוא זורם על כל בדיקה שאני רוצה לעשות. הוא בנוסף הציע לי לקחת את הרשיון רכב לצ'מפיון מוטורס ושהם יוציאו לי פרטים על הרכב וכל מה שאני צריך…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 5 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם, אני לפני רכישת רכב ונתקלתי בהתלבטות. אני תמיד הייתי בקו מחשבה של למה לא לרכוש רכב חדש, מסיבה אחת פשוטה: נגיד רכב חדש עולה בסביבות ה100K, לאחר 3 שנים (יש אחריות רא שקט מתיקונים), יש ירידת ערך 30-40K בערך, לעומת זאת רכב משנת 2008 נגיד, יעלה לי 30-40K וירידת הערך תיהיה 3-5K, יש פה הפרש של 20-30K בירידת הערך. הסיכוי שיהיה לי תיקונים ברכב בסך 20-30K ב3 שנים האלה דיי נמוכים, במיוחד אם אני אקנה רכב אמין, עם ביקורות טובות ואחרי שעבר בדיקת מוסך ראויה. לאחרונה שמעתי כל מיני אנשים למה כן לקנות רכב חדש ( בעיקר מאנשי בעלי 'חבר'). אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת KaLimeRo-, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר סינונים רבים, בהם חיפשתי רכב משפחתי קטן, הגדול מסופר-מיני וקטן מסדאן, בהם חתכתי את ה C4, B3, 380, i30, CEED, LEON, MAZDA3, ועוד כמה.. נשארתי עם... גולף 1.4 (שהרגע ירדה 16K במחיר ואובזרה בשלל חסרים משנה שעברה) ועם טויוטה אוריס הייברידית (שתגיע בחודש הבא עם טיפ'לה שיפורים). עיקר נסיעותי יהיו בבין-עירוני (כך שהיתרון המובהק של האוריס יורד), ואינני מתכנן לעבור את ה 15K ק"מ בשנה ואני מעוניין להשאיר את הרכב בחזקתי לפחות ל 6 שנים. בנוסף שמעתי שלל שמועות מצד אחד על הגיר של הגולף (שלטענת היבואן סודר לפני 3 שנים) ומצד שני על הקרינה של האוריס (שישראל זו המדינה היחידה שבה עלתה התלונה הזו), ירידת מחיר קיצונית של האוריס, בעית אמינות ברכבים הייברידים, ועוד שלל אחרות... …
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן.. אני לא הכי מתמצא ואשמח לעזרה! אני סטודנט שמחפש רכב יד שניה שיתאים למספר דרישות שלי. גיר אוטומטי. צריכת דלק ממוצעת+ מבחינת ביצועים שידע לעלות עליות (לומד באריאל - כל הדרך עליות) אבל מנגד שלא יקפיץ את המחיר לשמיים. רכב שמבחינת אחזקה יהיה הכי משתלם. מחפש בכיוון של עד ה45 אלף שקל, ומנגד שנת ייצור כמה שיותר גבוהה. עד עכשיו הסתכלתי על מספר דגמים, טויוטה יאריס, קיה ריו, סוזוקי סוויפט, יונדאי i20. אשמח לעזרתכם והמלצותיכם, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 843 צפיות
אהלן אני מחפש רכב ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל איזה רכב יותר עדיף מבחינת אחזקה,אמינות וחיסכון?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום במסגרת חיפושי אחר רכב שני בתקציב דל, מצאתי סובארו גראנד לאונה [אימפרזה] מודל 97 ידני, שבעל מד הק"מ קרוב ל240,000 ק"מ. הרכב היה אצל היד הראשונה עד לפני שנה, ויש תיעוד מסודר של טיפולים במורשה סובארו. לפני שנה נרכש ע"י בחור צעיר, שלדבריו ביצע טיפול אחד לפני מס' חודשים. הרכב שמור באופן נדיר לעין בלתי מזוינת לפחות. הכל תקין ועובד כולל חלונות ומראות חשמל. הדש בורד לא מפוצץ כמו כל הסובארו בשנים האלה. מצבר ושני צמיגים אחוריים חדשים. לא מעט בלאי טופל ע"י הבעלים הראשון - דוד, ציריות, מזגן וכד'. טסט עד אוקטובר. בקיצור, על פניו עסקה לא רעה. העניין הוא המחיר. שני חברים רכשו רכבים דומים פלוס מינוס ב4000 - 5000 ש"ח, לפני שנתיים. הבחור ביקש 8,000, והתג…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מתכנן לרכוש רכב חדש, באיזור המחיר 170K ש"ח. עברנו היום עם אישתי את רוב היצרניות, ובנתיים אנחנו מתלבטים בין הפיג'ו לניסאן. אהבנו שבניסאן האיבזור מאוד מאוד עשיר לעומת הפיג'ו, אבל לדעתינו, העיצוב של הפיג'ו (במיוחד בפנים) פשוט מנצח בכמה רמות. כמו גם לפי מה שהבתי, הביצועים של הפיג'ו הרבה יותר טובים. מישהו מכיר את הרכבים מקרוב? מישהו יכול לתת חוות דעת? תודה!
הודעה אחרונה מאת RoyB12, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 417 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- kalmangar
- SlowRide
- ofralon
- baer
- Tal7
- שביט
- Shay Shd Dave
- avi 1234
- menir1
- lanosforce
- נירו72
- sperial