Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי 2 שאלות חשובות מאוד שאשמח אם תענו לי ותיעצו לי

1- חבר טוב מאוד שלי נוהג על במוו קבריולט סידרה 1 שנת 2009 שעברה בסה״כ 40 אלף והוא יד 1 ,הרכב 3000 סמ״ק ו-218 כוחות סוס וכולל בתוכו מערכת שמע אורגינל מהחברה ברמה הגבוהה ביותר.

לעניינו החבר שידרג לאותו הדגם שנת 2015 ואמור לקבל אותו בעוד חודש..ואת הישן הוא מוכר ( מחירון 95 אבל עם שכלול הק״מ והמערכת והיד היא שווה 105) הוא דורש 115 זה נשמע לכם סכום סביר לרכב הזה? הוא אומר שזה רכב שאפשר למכור אותו אפילו ביותר..מה דעתכם?

2- השאלה השניה היא-

יש לי כרגע b-4 2008 יד 3 שעברה רק 110 ק״מ והמחירון המשוכלל שלה הוא 55,האוטו שמור כחדש בלי בעיות מכניות..כמה לדעתכם סביר לדרוש עליו בשוק הרכב?

תודה !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ה- B4 לדעתי האישית תמכר מתחת למחירון. יש לא מעט כאלו למכירה.

לגבי ה- BMW נשמע שהרכב מדגם די ייחודי. אני תמיד מוכן לשלם יותר על גרסה חזקה\ייחודית\מאובזרת יותר. דעתי היא שאין כמעט רכבים כאלו למכירה ואם הרכב תקין כמו שנראה ממה שכתבת ואתה מעוניין בו- אכן הייתי משלם מעל למחירון. אני לא יודע מחירים של רכבים כאלו אבל אתה יכול לנסות "להתפשר באמצע".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן הרכב שמור מאוד עם מנוע וצורה שיש רק מעט כאלה בארץ ובשנתון הזה..

יהיה. לי קל למכור אותו במחיר דומה בעוד שנה?

אשמח לעוד דעות של חברים בפורום,וכמה לדעתכם אני צריך לדרוש על האוטו הנוכחי שלי?

תודה

פורסם (נערך)

תבדוק מחירי ביטוח לבמוו. בקבריולט לרוב מחירי המקיף משמעותית גבוהים יותר.

לגבי המחיר- ישנם רכבים נדירים מבוקשים שנמכרים מעל המחירון וישנם רכבים נדירים אך אינם מבוקשים.

עצה שלי - אל תמהר לשלם לו כ"כ מהר. תן לו למצוא קונה ובגלל שהוא כביכול חבר שלך תבקש ממנו להודיע לך כשאר הוא מוצא אדם רציני ככה שתהיה לך את האפשרות להשוות את מה שהוא מציע. במידה והרכב לא יימכר תוך חודשיים-שלושה תוכל להוריד אותו במחיר בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

הוא כבר מצא 2 קונים שהבטיח לאחד מהם את הרכב..התעקשתי שיתן לי ובסוף הוא החליט שאני אקח..

זה מנוע 3000 סמ״ק ו-218 כוח סוס

לא מאמין שתהיה בעיה למכור אותו לא? זה אוטו מהיר ומפנק..

פורסם

בשוק יש בעיה של הדגמים האלו - זה רכב עם סמל יוקרתי, איכותי ובמחיר עממי.

לכן כל בני דודינו וקרוביהם אוהבים את המותג והדגם ולכן הרוב עברו הרבה ידיים \ רכבים קרועים \ נסועה גבוהה ועוד.

אם תשמור על הרכב, תשאיר אותה במצב תצוגה כמו שהיא תוכל למכור אותה צ'יק צ'ק לדעתי

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...