Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין לרכוש רכב יד שניה משפחתי.

על הרכב להיות גדול מכיוון שאני מוסיקאי שסוחב עמו ציוד (מקלדות). סופר מיני למיניהן לא בא בחשבון.

הרכב ייסע רוב הזמן נסיעות עירוניות ובערך פעמיים בשבוע מחוץ לעיר, יכול להיות גם 250 ק"מ.

מעריך שהרכב ייסע בערך 20000 בשנה.

נוחות נסיעה היא פקטור חשוב מבחינתי, בנוסף, אשמח אם לרכב יהיה אופי ומראה פחות זקן מהליאנה המזדקנת שלי.:shock:

חשבתי על כמה רכבים שעומדים בתקציב (בערך 50,000 - גמיש לפה ולשם):

מאזדה 3 1.6 - שנתון 2010 - 2011

פורד פוקוס 1.6 - שנתון 2011

קיה פורטה - שנתון 2010-2011

סוזוקי SX4 - שנתון 2011

שברולט קרוז - 1.6 - שנתון 2010-2011

אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים הנ"ל - מהו העדיף לדעתכם מבחינת נוחות נסיעה, צריכת דלק ואמינות.

אני פתוח להצעות אם פספסתי רכב מעניין. :)

תודה לעונים!

פורסם

לפורטה אמינות מצויינת, צריכת דלק ממוצעת 1/12-13. תא מטען גדול ו שימושי.

איכות נסיעה לא הכי טובה, בעיקר על שיבושים בתוך העיר. רעשי רוח וכביש לא נעימים במעל 110 קמ''ש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תתרחק מהקרוז בשנים האלה עם המנוע 1.6, שילוב גיר מנוע גרוע ואמינות לוקה בחסר, בגלל זה מוכרים את הרכב הזה בזול מאוד

עברתי לסקייטבורד

פורסם

• פיספסת מיצובישי לנסר מדגמי 2009 וצפונה.

גם יפה וגם אופה

האם יש הבדל בין דגם ה4 דלתות לsports back? מדובר על מנוע 1.8 כמדומני - מה ידוע על צריכת הדלק שלו?

בין הפוקוס למאזדה - מעבר לכך שהמאזדה מאוסה כמותית, מה נחשב לרכב מוצלח יותר?

פורסם

[*]

האם יש הבדל בין דגם ה4 דלתות לsports back? מדובר על מנוע 1.8 כמדומני - מה ידוע על צריכת הדלק שלו?

היתה לי לנסר 4 דלתות וכעת יש לי ספורטבק. אז על הנייר הספורטבק חזקה יותר אבל הגיר הרציף מסרס את הייתרון. בנוסף, הדשבורד של ה 4 פשוט ואינטואיטיבי ואילו זה של הספורטבק הוא עם מסך שאותי די מעצבן.

היתרון של הספורטבק הוא בדלת החמישית שנותנת יותר ספייס לבגאז'. כשאתה מקפל את המושב האחורי יש לך ממש, אבל ממש המון מקום.

בנוגע לצריכת הדלק הספורטבק צורכת יותר. ה 4 צורכת בממוצע כ 13 14 קמ"ל לדעתי בזכות תיבת ההילוכים המסורתית שיש לה. הספורטבק צורכת כ 12 בממוצע.

אחרי 140000 ק"מ עם ה 4 מודל 2009 ו 4000 עם הספורטבק אני ממליץ על שתיהן בחום.

אגב, האמינות היא מוחלטת והשירות (במקרה שלי אוטורן ברעננה) ממש מעולה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא מכיר את כל הדגמים פה לעומק אבל מצטרף לחלוטין ל-GABIUBOGI ומי שאחריו - הקיה פורטה אמינה מאוד ובעלת תא מטען גדול מכמה אחרות שאני מכיר (נשמע שזה הכי חשוב בגלל העבודה שלך) וכדאי להתרחק מהשברולטים בשנים האלו מהסיבות שSJERBY ציין.

פורסם

הספורטבק מוצאת חן בעיניי מאוד, המראה הספורטיבי וה140 סוסים קורצים לי אך אין היצע גדול ביד2 לכאלה במצב טוב שלא נסעו לירח וחזור ומבחינת קילמוטרז ביחס לשנה.

הקיה פורטה נשמעת מעניינת.. האם ישנה עדיפות למודל משנה מסויימת? עברה איזשהיא מתיחת פנים / שדרוג מנוע בשנתון מסויים?

כמו כן, הבנתי שיש עניין עם הגיר של הפוקוס. זה תקף לשנתון 2011?

פורסם

הפוקוס עם הגיר הבעייתי (פוקוס "צורה חדשה") הושקה באמצע שנת 2011, ככה שיש פוקוסים עם גיר לא בעייתי ופוקוסים עם גיר בעייתי בשנתון 2011.

מהדגם החדש תברח כמו מאש. את הישן שווה לשקול.

הפורטה עברה מתיחת פנים קלה בסוף שנת 2010 בואר 2011 וקיבלה גיר משופר עם שישה הילוכים (במקום 4).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפוקוס עם הגיר הבעייתי (פוקוס "צורה חדשה") הושקה באמצע שנת 2011, ככה שיש פוקוסים עם גיר לא בעייתי ופוקוסים עם גיר בעייתי בשנתון 2011.

מהדגם החדש תברח כמו מאש. את הישן שווה לשקול.

הפורטה עברה מתיחת פנים קלה בסוף שנת 2010 בואר 2011 וקיבלה גיר משופר עם שישה הילוכים (במקום 4).

תודה רבה על התגובה. כיצד ניתן להבחין בין שני סוגי הגיר?

האם הדבר מצויין ברישיון הרכב? האם הידית שונה?

תודה לעוזרים!

פורסם

כל האוטו שונה, לא רק הידית של ההילוכים.

ככה נראית פוקוס "שומר כספו ירחק":

%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-4-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-4dr-FS-1.jpg

ככה נראית פוקוס "וואלה יש מצב שכדאי לקנות":

4dr-FS-3.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...