Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Opel mokka מה זה ?

gavriel_ov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני רואה שיותר ויותר אנשים רוכשים את האופל מוקה החדשה ששמה לעצמה תוית מעניינת למדי של 128,990 והנתוני היצרן "מרשימים גם לא פחות"

עם מנוע טורבו של 1.4 ליטר בנזין שעושה 8.7 עירוני, 5.7 בינעירוני, 6.8 משולב.

עכשיו מה זה הרכב הזה ג'יפ קרוסאובר או מה ?

והאם שווה להחליף טויוטה קורולה 2008 בדבר הזה ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ג'יפון פוזה בסגנון רנו קפצ'ור.

האם שווה להחליף? מה פתאום. חבל על הכסף. הכי טוב וחסכוני להישאר עם הקורולה עד שהיא תמות.

וברצינות, תלוי מה הצרכים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שהקורולה רובוטית וזה הרכב של אבא שלי. נסיעות של עשר דקות לעבודה וחזרה לא מעבר. ונסיעות לצפון כמו חיפה עכו מידי פעם.

צרכים תכלס נוחות, חסכון בדלק וטיפולים וזהו נראה לי.

זה ג'יפון פוזה בסגנון רנו קפצ'ור.

האם שווה להחליף? מה פתאום. חבל על הכסף. הכי טוב וחסכוני להישאר עם הקורולה עד שהיא תמות.

וברצינות, תלוי מה הצרכים שלך.

פורסם

אם אתם מחפשים crossover זו אופציה לא רעה, אבל אם מה שאתם מחפשים זה חסכון בדלק וטיפולים הסוזוקי קרואובר יותר יתאים לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה. למישהו

פורסם

והאם שווה להחליף טויוטה קורולה 2008 בדבר הזה ?

א. שווה להחליף זו לא שאלה נכונה. מחליפים רכב אם צריכם/רוצים/תשלים לבד

ב. אם אתה מחפש משהו ששווה להחליף בגללו קורולה 2008 אני מכיר אסטון אחד שמוכר מרטין מעולה שיש לה נתוני יצרן מרשימים. תבדוק איתו

וברצינות, אל תכעס, אני חושב שבשביל להשקיע כמה עשרות טובות של אלפי שקלים צריך סיבה יותר טובה רכב שרואים הרבה על הכביש

A3

A4

פורסם

לעניינך גבריאל. רכב אופנתי ומנוע קטן,נראה טוב ואופציה נחמדה לאנשים שרוצים שינוי.

גש לסוכנות תבחן במראה ובחן שמושיות(קטן כבר אמרנו) ובקש נסיעת מבחן.

קח בחשבון שמזדה תוציא לשוק הישראלי CX3 קטן ומאובזר שיתרונו הבולט,סחירות

עדיפה גם על השברולט טראקס וגם על האופל.

פורסם

ממה שיצא לי להתנסות, המוקה הוא לטעמי הג'יפון הכי טוב בקטגוריה שלו, למעט הקפצ'ור בו לא נהגתי אז אני לא יודע. הוא נראה מעולה, מאובזר, איכותי, ולמרות קוטנו גם לא מאוד צפוף (לארבעה, בחמישי יתחילו בעיות).

תכל'ס? עם המחיר החדש שלו אני לא רואה סיבה להעדיף ג'יפון אחר. רק קח בחשבון שהגרסה המוזלת מגיעה בלי מערכת מולטימדיה, וזה באסה רצינית כי זאת מערכת מצוינת - אחת הטובות בתעשייה.

הרכב בו אני נהגתי בזמנו (לפני איזה שנה וחצי) הגיע מאוד מאובזר. עם פנסי קסנון, ריפודים דמויי עור בדלתות, תאורת אווירה ועוד מלא כל מיני שיט מגניב.

עכשיו שאמרנו את כל זה. הוא עונה על כל הדרישות שלכם בצורה הכי רעה שאפשר. הוא לא חסכוני (מנוע 1.4 טורבו שמשודך לתיבה פלנטרית לא מאוד יעילה), הוא בוודאות יהיה פחות אמין מהקורולה שלכם (כי הכל פחות אמין מקורולה) והוא גם לא ממש נוח לנסיעות עירוניות, דיי קופצני ונוקשה למדי.

אבל היי, מלא אנשים קונים אותו, אז למה לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני ממש לא מבין מהיכן נובעת ההכרזה על כך שהמוקה הפך ללהיט מכירות.

הוא למעשה הקרוסאובר הפחות נמכר בארץ.

אין ספק שההוזלה באה בגלל המכירות הגרועות של הדגם (וזה מבורך כמובן).

לדרישות שלך הייתי ממליץ על הסוזוקי, הוא הכי ײמשפחתיײ מבין הג'יפונים.

נוח, חסכוני, מרווח ומשתלם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ההוזלה היא ממש לא "בגלל המכירות הגרועות" המכירות הגרועות נבעו מתמחור גבוה בשל העובדה שהרכב הגיע עד כה מקוריאה, ששיעורי המיסוי על המכוניות המיובואת משם גבוהים משיעורע המיסוי על כלי רכב המיוצרים באירופה.

עכשיו החלו להביא את המוקה מספרד, שנמכו את מערכת המולטימדיה (שממילא לא שווה הרבה כי היא לא תואמת לכלום) וזה מה שאשפר את ההוזלה המשמעותית במחיר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למוקה אולי המנוע החזק ביותר על הנייר אבל הוא ממש לא שווה את הכסף. באותו מחיר יש את היטי, אתה מוסיף עוד קצת ויש גם סובארו XV או ספורטאז'.

פורסם
ההוזלה היא ממש לא "בגלל המכירות הגרועות" המכירות הגרועות נבעו מתמחור גבוה בשל העובדה שהרכב הגיע עד כה מקוריאה, ששיעורי המיסוי על המכוניות המיובואת משם גבוהים משיעורע המיסוי על כלי רכב המיוצרים באירופה.

עכשיו החלו להביא את המוקה מספרד, שנמכו את מערכת המולטימדיה (שממילא לא שווה הרבה כי היא לא תואמת לכלום) וזה מה שאשפר את ההוזלה המשמעותית במחיר.

זה סותר את מה שאמרתי? הרי אם המכירות היו טובות לא היו משנים את מדיניות היבוא ואת המחיר.

כאשר הוצג באוטומוטור פסח 2013 קיבלתי הצעת מחיר של 148000 שקל לרכב מפואר עם סאנרוף, מחיר תלוש לגמרי מהמציאות.

הרי זו שברולט טראקס עם סמל אופל. השברולט נמכרת רוב הזמן במבצעי 120-125 אלף שקל. (והיא מיוצרת בקוריאה).

במקרה שלי, הסוזוקי ניצחה.

היום הספורטאז' הוא הדיל הטוב ביותר (למי שיש אפשרות להוסיף 15000 שקל על מחיר הסוזוקי).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רק לידיעתך השברולט טראקס הנמכר ברמת הגימר הדומה לזו של המוקה עולה 146000 מה שנמכר ב-120000 זו רמת גימור נמוכה עם מנוע מיושן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טראקס ומוקה עם מנוע 1.4 טורבו נמכרות בהנחה קבועה של בין 5-8K. כפי שכבר נכתב, הטראקס שנמכר ב-120K זה זה עם מנוע 1.8 ליטר אטמוספרי. הוא אגב נמכר כמו לחמניות.

פורסם

זו יכולה להיות בחירה לא רעה, אך יש הרבה יותר טובות ממנה, אני יכול להמליץ על הקיה ספורטאז 1.6 נדמה לי המחיר שלה נע סביב 130000 שקל ולא מזמן קראתי שזה הוא הקרוסאובר הנמכר ביותר מתחילת שנת 2015, שוב כמו שכבר נאמר לך הכל עניין של צרכים בסוף

• תוכן חדש...