Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש מידע והמלצה לרכישה או אי רכישה של הרכב שבכותרת, עבור משפחה צעירה [חברים].

בהנחה ומצבו המכני טוב והוא מטופל בחברה לפי הספר, איך האמינות שהוא יפגין?

עלויות טיפולים?

דלק?

מחלות?

תודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

1) תלוי איך טיפלו ברכב ואיך נהגו בו. אם הוא מטופל לפי הספר ולפי הוראות יצרן ויש תיעוד על הטיפולים (ולא העיקר שבעל הרכב יגיד שהוא טיפל במוסך של איזה בן דוד/חבר/אח/גיס/שקר כלשהוא בלי קבלות) אמור להיות בסדר אם כי תיקח בחשבון שרכב מתיישן זה רכב מתיישן ותמיד יהיו בעיות.

2) בתקציב הזה שאני מניח שהוא נמוך צריכת הדלק היא פרט שולי ויותר חשוב שהרכב יהיה מטופל לפי הוראות יצרן.

3) ראה סעיף 1.

בגדול גיסי התעניין ביונדאי כזו לפני כמה חודשים, מצאתי לו כמה שמורות וששוחחתי עם מוסך שאני מטפל אצלו הוא אמר שהרכב הזה מצויין ולילדים שלו יש את הרכב הנ"ל והם מאוד מרוצים אבל שוב, קח בחשבון שזה רכב ישן ויכולות להיות בעיות גם אם אתה מטפל ברכב כמו שצריך כי הרכב מתיישן וזה נכון לגבי כל רכב (טויוטה מאזדה הונדה יונדאי...).

אם מצאת רכב כזה והוא באמת במצב טוב עם היסטוריית טיפולים מסודרת טסט לזמן סביר והמכלולים בו עובדים והתקציב קניה דל- אני חושב שזו עיסקה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תודה על תגובתך.

כפי שציינתי, יש היסטוריה מתועדת. טיפולים בזמן, טיימינג לא מכבר, טסט לחצי שנה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...