Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מקום מומלץ ואמין שאני יכול לקחת רכב לבדיקה לפני הרכישה?

כמו כן, מכייון שזה הרכב הראשון שאני רוצה לקנות(אין לי כל כך נסיון בזה), אשמח להמלצות לדברים שכדאי לבדוק?

פורסם

שלום,

איזה רכב אתה מתכוון לקנות? תקציב? דרישות? העדפות? יש מדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי תוכל לקרוא אותו זה יכוון אותך.

מכונים טובים בב"ש : קומפיוטסט ומונדיאל. אישית אני מעדיף את קומפיוטסט בדקנו שם כמה וכמה פעמים רכבים והיינו מרוצים.

פורסם (נערך)

גם מישהו שאין לו נסיון ברכישת רכבים מיד שניה יכול לסמוך על קומפיוטסט?

והאם יש דברים שהמכון לא בודק(תאונות? פגיעות השילדה? מערכות חשמל? מנוע?)? ומה אני יכול לדרוש ממנו בבדיקה? והאם אני מקבל ממנו מסמך רשמי של הבדיקה?

וכן, מה אני צריך לבדוק מבחינת בעלות על הרכב? איך אני מברר מי בעל הרכב? האם יש שיעבוד או החכר? או כל קומבינה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי leoo
פורסם

שיעבוד: באתר משרד המשפטים. חיפוש בגוגל "בדיקת שעבוד רכב". עלות של 11 ש"ח אם אני זוכר נכון:

http://index.justice.gov.il/Campaign/Pages/CarsCheck.aspx

בבדיקה בודקים אם לרכב יש תאונות, אם יש פגיעות שלדה וכו'. בודקים את מצב המנוע אם יש נזילות/הפרשים בקומפרסיה בין הבוכנות ועוד.

הבדיקה יחסית טובה, היסטוריית טיפולים יש לבדוק מול המוסך (ללכת ביחד עם בעל הרכב למוסך).

לבדוק מי בעל הרכב: ברישיון הרכב.

• תוכן חדש...