Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בחודשים האחרונים אני מחפש רכב בעל 7 מקומות. ידוע לי שה 2 מקומות אחרונים הם לילדים בלבד. עברתי על מספר רכבים וכתבות ביקורת באתרים שונים ומשום מה התמקדתי ברנו גרנד סייניק...

אני שמעתי על כל סיפורי האמינות וההשמצות על קרסו אבל מנסיון של המשפחה עם מספר רב של רנו אני לא מוצא לנכון להתחשב בתלונות.

למישהו יש ביקורת על הרכב מנסיון ? או שיכול להפנות אותי לרכב אחר עם נתונים ברמה של הסיניק ?

כמובן אני מדבר על רכב חדש ועל מנוע הדיזל 1.5 שקיבל ביקורת טובה.

תודה לעוזרים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

היתה לי גראנד סניק חדשה שעברה אצלי 108000 ק"מ בין השנים 2007-2011

את מס' הפעמים שהיא היתה על גרר בשנה האחרונה שהיא שהתה אצלי אני לא יודע לספור.

במחיר שהיא מוצעת כחדשה תוכל לקנות C4 גרנד פיקאסו דיזל במבצע - מכונית עדיפה בכל אספקט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם zvit, סיטרואן C4 פיקאסו הוא לדעתי כרגע המיניוואן הטוב בקטגוריה.

לפותח mikman, האם אתה באמת צריך דיזל? כמה ק"מ אתם נוסעים בשנה?

פורסם

דעתי היא שאתה מתפזר. תגדיר צרכים, ונוכל לייעץ בצורה ממוקדת יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דבר נוסף שעלה על הפרק היום זה אוטלנדר 7 מקומות במחיר אטרקטיבי של 155k .... מה דעתכם ?

במחיר הזה מדובר בגרסת 5 מקומות. 7 מקומות נמכר רשמית ב-170K (סביר שיש איזו הנחה, אבל לא של 15K).

ואני מצטרף להמלצה של ZVIT, נסה להתמקד יותר

פורסם

רכב גדול יחסית שיראה כאילו גיפ.... 7 מקומות כאשר השימוש בהם הוא לעיתים רחוקות אבל שיהיה קיים. חסכוני ימים יגידו.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בנוגע לאמינות הרנו, אף אחד לא יכול להבטיח כלום. אם מרגיע אותך לשמוע שהמנוע והגיר הם אלו שגם נמצאים בפלואנס ומגאן דיזל, עד כה לא נשמעו תלונות רבות על אמינותם.

הגרנד סניק של 2007 היא מכונית אחרת מזו המדוברת, היא דור קודם ועם גיר הAL4 הידוע לשמצה.

מה שכן, מי שמחפש רכב מרווח וחסכוני הגרנד סניק דיזל יכולה להיות פתרון מצויין עבורו.

את הC4 החדשה אינני מכיר, על הנייר היא נראית נהדר.

עוד אופציה ל7 מקומות זול הוא שברולט אורלנדו 1.4 טורבו בנזין, אני בספק שהוא יהיה חסכוני כמו הרנו, אם בכלל.

פורסם

עידכון - לאחר נסיעת מבחן על האוטלנדר והתרשמות הוחלט על רכישת הרכב.

מבצע של "חבר" 157,000 על הכביש לדגם 7 מושבים...

הרכב מאובזר מאוד ביחס למתחרים והמחיר מאוד אטרקטיבי.

מקווה שבחרתי נכון - ימים יגידו , תודה לעוזרים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בהחלט בחרת נכון.

הנחה יפה קיבלת והרכב באמת רכב טוב (אני קצת לא אוהב את סביבת הנהג הפלסטיקית ובעלת המראה המיושן, אבל זה שולי).

תתחדש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
היתה לי גראנד סניק חדשה שעברה אצלי 108000 ק"מ בין השנים 2007-2011

את מס' הפעמים שהיא היתה על גרר בשנה האחרונה שהיא שהתה אצלי אני לא יודע לספור.

במחיר שהיא מוצעת כחדשה תוכל לקנות C4 גרנד פיקאסו דיזל במבצע - מכונית עדיפה בכל אספקט.

לא אותו דגם לא אותו מנוע, עולם אחר. הדיזל החדשות (כמו הפלואנס דיזל והמגאן דיזל) סופר אמינות. שאל נהגי מונית עם 500 אלף קמ על הפלואנס. אי אפשר להשוות בין הדגמים ולעשות הכללה.

הדיזל גם תופסים שוק מעולה!

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

• תוכן חדש...