Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לשמוע שאנחנו בסדר 8)

האם אבל המנוע 3 בוכנות של המיקרה הוכיח את עצמו כמנוע אמין וטוב? אומנם אין מה להשוות בין קיה לניסאן אבל גם בפיקנטו 1.0 המנע הוא 3 בוכנות ומרגישים את זה (במיוחד ברמזורים ופקקים). לגבי פאביה וכל הקונצרן אני לא נכנס לשם גם עקב בעיות מוכרות בגיר ומנועים וגם בגלל אחזקה יקרה.

התקציב שלי הוא עד 60 (אולי טיפה יותר) לכן גם שאר הרכבים פחות רלוונטיים וכנ"ל גם כל הידניים כי המטרה היא לעבוד לאוטומט (בגלל האישה :-().

פורסם

אני לא שמעתי על בעיות אמינות במנועי ה-3 צילינדר של המיקרה או במיקרה בכלל. אבל בהחלט מרגישים את ה-3 צילינדרים ברמזורים, הרכב רועד.

בתקציב הזה אתה יכול להוסיף לרשימה גם את הכוכב חלל של מיצובישי, קצת יותר מאובזרת מהמיקרה וקצת יותר חסכונית אבל יותר רועדת בעמידה ולמיטב זכרוני גם טיפה פחות זריזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...