Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום, שמי אסף (כותב מהיוזר של חבר עקב בעיות טכניות...)

אשמח לעזרתכם בהתלבטות בבחירה בין שתי מכוניות פולו משומשות, שתיהן 1400 סמ"ק ידניות:

1. שנת 2005, יד ראשונה, פחות מ-100K ק"מ, ממוכרת מוכרת וידועים העבר והיסטוריית טיפולים של הרכב, ואני מכיר את המוסך שמטפל בו כמוסך אמין, מבקשת סביב 20000 ש"ח.

2. שנת 2007, יש 3, סביב 160K ק"מ, הדגם עם 80 כ"ס,לדברי המוכר ללא היסטוריה של תאונות ומטופל היטב ובמצב מצויין, רוצה ב-28000 ש"ח.

הנסועה שלי נמוכה, סביב 5000-6000 ק"מ לשנה, כך שהק"מ הגבוה יתאזן בסופו של דבר.

אני מתלבט האם ההבדל של שני שנתונים שווה את ההשקעה של עוד 8000-9000 ש"ח, ועל אחת כמה וכמה אם נשקלל את גורם אי הוודאות למשוואה...

בתודה ראש!

פורסם

אהלן, לא יודע איזה אפשרות עדיפה אבל הינה כמה טיפים מה לבדוק ומחלות של הדגמים האלו מנסיון של בדיקה יותר מ10 VW פולו בשנתונים האלו:

1) מסרק הגה- מסרק הגה נזול (לא עובר טסט ומאוד יקר לתיקון).

2)נזילת שמן מהגיר (אוטומט) - נזילה בין חיבור הגיר למנוע.

3)טיימינג מוזנח- החלפת טיימינג מאוד יקרה.

4)בולמי זעזועים חלשים מאחור ונוזלים.

5)טורים לא יציבים.

מקווה שזה יעזור לך בבדיקה.

פורסם

תודה רבה על התשובה, אמנם לא נתת תשובה ישירה, אבל נתת מידע שיעזור לי המון בבדיקה, ללא ספק. אגב, אני אמנם חושב על ידני, אבל לאור הצעה שקיבלתי על גולף 2007 אוטומטית, האם גם להן יש את אותה מחלת נזילת שמן?

פורסם

אגב, בינתיים קיבלתי הצעה לפולו 80 כ"ס שנת 2008, נפח 1400 עם פחות מ-100K, מחר אסע לבדוק אותה, ואתמקד בנקודות שהעלית.

• תוכן חדש...